Massages

Alle hieronder vermelde massages vallen onder de noemer tantra massage.

Voor vrouwen zijn borstmassage en yoni massage als apart onderdeel vermeld. De yoni massage gaat pas door in onderlinge overeenstemming met de therapeut.

Voor mannen is de lingam massage als apart onderdeel vermeld. De lingam massage gaat pas door in onderlinge overeenstemming met de therapeut.

De bekkenbodem massage kan als een op zich staande massage gegeven worden, zowel aan vrouwen als aan mannen. De weefsels in de bekkenregio worden zacht maar diep gemasseerd op een energetische manier.

De 4-handen massage en duo massage zijn bij verschillende therapeuten soms mogelijk als optie. In beide gevallen is er een extra therapeut aanwezig, bij de 4-handen massage krijg jij van beide tegelijk de massage en bij de duo massage krijgt jouw partner/vriend(in) de massage van een tweede therapeut.

Op het afspraak formulier krijg je een keuze uit verschillende therapeuten volgens regio en kan je vervolgens het type massage, de duurtijd en eventuele opties kiezen.

Algemene info

Tantra massage algemene info

Voor wie is een massage nuttig?
Wat zijn de mogelijke effecten?
Hoe is het verloop en wat zijn de tarieven?

Yoni massage

Yoni massage

Ervaar de helende effecten van een yoni massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Lingam massage

Lingam massage

Ervaar de helende effecten van een lingam massage op vlak van gezondheid en seksualiteit in een harmonie van aanraking en energetisch werk.

Bekkenbodem massage

Bekkenbodem massage

Ontspan de spieren van je bekkenbodem via een bekkenbodem massage en help zo een hele reeks pijnlijke problemen vermijden of oplossen.

Borstmassage

Tantra borstmassage

Ontdek de gunstige effecten van een borstmassage op de gezondheid  en sta versteld hoe sterk de connectie van borsten met emoties is.

4 handen massage

Tantra 4 handen massage

Een tantrische 4 handen massage waarbij lichaam en geest de nodige aandacht krijgen van je vriend(in) of partner en mezelf.