Getuigenissen

Wil je zelf jouw getuigenis delen? Stuur deze dan door via het contact formulier en ik voeg deze hier toe.


Na de eer te hebben gehad om als proefkonijn te mogen fungeren voor Tine heb ik haar uiteindelijk ook eens gevraagd om een officiële tantra massage te geven. Wát een ervaring! De sfeer, de geuren, de rustige, kalme en warme sfeer waarin Tine me onder handen nam: prachtig! Ik ging er volledig in op, en wil dit zeker nog meer meemaken! 

F. (sessie 1) [therapeut: Tine]

Dag Niko, 
Ik ben heel erg blij met de ervaring. Die was heel bijzonder in de beste zin van het woord! Het heeft zeker wat dingen in beweging gezet dus ik kom sowieso nog terug. Ik voel dat dit de start kan zijn van het 'helen' op een ander en dieper niveau. Waarvoor ik je vanuit het diepste van mijn hart wil bedanken.

B. (sessie 1) [therapeut: Niko]

De openheid, zachtheid en spontaniteit van Sara maakte het voor me erg gemakkelijk om in volledige overgave te kunnen gaan tijdens de tantramassage. 
Elke centimeter van mijn lichaam werd geëerd en mocht er zijn waardoor ik na een zware periode écht terug thuis kon komen in mijn lijf. 
De levensenergie werd opgewekt en rondgestuurd ik heb er dagen intens van kunnen nagenieten, maar ook nu een paar weken later voel ik dat ik nog steeds krachtig in mijn lijf zit. 
Wat een mooie échte vrouw die Sara waarmee je energetisch in verbinding kunt gaan en meegenomen wordt in de magische ervaring van een tantramassage. 
Dankjewel! 

T. (sessie 1) [therapeut: Sara]

Ik ben vrijdag voor de 2e keer bij je geweest voor een tantra massage.
Deze keer heb ik mij helemaal volledig kunnen ontspannen. Wat ik niet had gedacht want ik heb dit jaar al een paar zware maanden achter de rug van intens verdriet. Nu 2 dagen later komt er nog wat verdriet los, maar ergens is voel ik ook een opluchting. Ik ga zeker nog terug komen omdat ik verandering voel in mijn lichaam. Je maakt een beter mens van mij.

Heel erg bedankt 🙏 

E. (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Ik wil je graag speciaal bedanken voor de sessie van zaterdag. Al het verdriet dat in mij zit mocht er zijn, en doordat ik enige druk voelde om nadien nog ergens op tijd toe te komen, vind ik dat het te snel werd afgerond door mezelf… terwijl het een weer heel aparte ervaring was, vooral door de twijfel over het mogen/niet mogen genieten terwijl ik verdriet heb om een dierbare… ik hoop daar volgende keer op te mogen verder werken.

Super dank om mij stap voor stap te leren ontvangen, genieten, en mijn levensenergie weer te mogen/durven voelen en doorleven, doordat je super professioneel blijft en zonder oordeel. Ik kijk uit naar de volgende sessie.

A. (sessie 8) [therapeut: Christophe]

Oprechte dank Saskia voor deze unieke 3 uurtjes tantra.

Ik was behoorlijk nerveus voor deze eerste ervaring. Een eerste stap in het onbekende maar ben superblij deze gezet te hebben. Ik ben ervan overtuigd dat tantra zijn helend effect zal hebben.

Saskia is een rustige, warme persoon die hart en ziel in haar massage steekt.

Het gaat inderdaad om puurheid, zachtheid, geborgenheid: eenvoudig en oh zo mooi om te kunnen en mogen ontvangen. Even weg van de gejaagde wereld... terug naar het essentiële. Laat het ons niet vergeten of opnieuw erin geloven dat we het zeker waard zijn.

Het komt stilaan meer binnen en realiseer me nu pas volop hoe erg u me door je aanrakingen geraakt hebt, vooral tijdens het tweede deel van de sessie.
Hoezeer u me ook aanvoelde door me voor te stellen een doekje voor de ogen te doen. Ja ik zou beschaamd geweest zijn op de rug liggend. Op de buik kon ik me goed verbergen he. Zo moeilijk me als vrouw 'naakt' te tonen, kwetsbaar. Met het doekje kon ik genieten. Zo ziet u maar. De yoni massage... ook goed aangevoeld door u. Eerlijk, ik zou ja gezegd hebben denk ik, terwijl het waarschijnlijk te veel ineens zou geweest zijn. Het zou niet geeindigd zijn met het mooie waarop het nu geeindigd is. Uw handen leidende de mijne op mijn borst. En zo even vasthouden .Dit vergeet ik niet zo gauw. Zo mooi wat u doet. Wat u voor de medemens hiermee kan betekenen. De symboliek die ik eruit neem, is dat u me toonde dat ik er mag zijn, dat ik mezelf graag mag zien en voor mezelf moet zorgen. Een mooie afsluiter voor deze eerste kennismaking met tantra.
Het wezenlijke is onzichtbaar voor de ogen.

Zal eindigen door te zeggen dat er voorlopig vanbinnen een zalig mooi gevoel plaatsneemt en tegelijk rollen er toch een paar tranen. Oh dit is zo moeilijk geworden, huilen.

Beste Saskia, ik heb bewust de je in u veranderd, want u verdient zeker een wederkerig respect, met dit respect ben ik vanochtend zeker en vast behandeld geweest. Niet zo vanzelfsprekend geworden he in deze wereld.

V. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Ik wil je nog eens bedanken voor de mooie ervaring die je me gisteren hebt gegeven. Ik heb er ongelofelijk van genoten!
Ik was wat gespannen in het begin voor wat zou komen, maar je liet me vrij snel op mijn gemak voelen.
Je handen maakten me helemaal ontspannen, en tot rust komen. Hierdoor viel de schaamte volledig weg.
Op zekere momenten, en niet enkel bij het lingam gedeelte, werd ik lichamelijk enorm opgewonden, en kon ik erg genieten van je aanrakingen. Als ik eerlijk mag zijn, hunkerde mijn lichaam soms naar meer.
Kortom, het was een verrassende ervaring die ik zeker nog eens met jou wil beleven als dat kan.

B. (sessie 1) [therapeut: Tine]

De eerste kennismaking was met Tine.
Ik was opzoek naar lichamelijke ontspanning en ik heb het gekregen.
Het is zo goed meegevallen dat ik het regelmatig ga doen bij Tine.

Dank je wel!

P. (sessie 1) [therapeut: Tine]

Mijn eerste ervaring met een tantra massage bij Christophe was voor mij een schot in de roos. De info die ik las op de site heeft me overtuigd om de stap te zetten. Het is wel uit mijn comfortzone, maar ik leerde intussen dat dit een stap is naar persoonlijke groei. 
Ik werd gerustgesteld van het eerste moment dat ik de ruimte binnen kwam. Een gesprek vooraf en achteraf in een heel veilige sfeer, geeft het nog een extra dimensie en was voor mij verrijkend. De energie flow die ik voelde in mijn lichaam, fysieke gewaarwordingen en emoties die naar boven kwamen tijdens de massage, heeft heel wat teweeg gebracht.  
Voor mij is dit een eerste keer van vele volgende. 

H. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Ik moest even bekomen van de gemixte emoties na de massage gisteren bij een mooie zonsondergang en een muntthee. Er kwamen wel wat emoties terug tijdens en na de massage waar ik niet op gerekend had. Mijn hoofd en lichaam waren wat in de war van wat ik ervaren had. Ik heb afgerond 's avonds en liet toe wat ik niet kon toelaten op de mat. Ik heb daarna heel rustig en vredevol geslapen. Vandaag voel ik me gelukkig, herboren en vrolijk met een sprankelend gevoel in mijn buik, waarvan ik de hele tijd zin krijg 😅. Ook geniet ik van kleine dingen als de warme wind op mijn huid.

Bedankt voor de blijvende glimlach vandaag en de ervaring is zeker voor herhaling vatbaar!

T. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

De ervaring was goed en positief en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Geen schuldgevoel, een beetje "schaamte", aangezien ik dit deel van mezelf moet verbergen voor mensen die dicht bij mij staan.

Wat positief is: ik kon mijn overgevoelige lichaam laten 'zijn' en meerdere en opeenvolgende momenten van vreugde ervaren, zelfs als mijn hoofd vaak de controle probeerde over te nemen.
Ook was het in het begin, en een paar keer tijdens de massage, moeilijk om te accepteren dat ik bekeken werd, maar ik voelde me véél meer op mijn gemak dan ik had verwacht. Bedankt daarvoor!

De druk in mijn hartchakra is bijna verdwenen, misschien hielp huilen en een wandeling daarna.
Ik vraag me af hoe de massage deze kwetsbaarheid teweeg heeft kunnen brengen.

Ook voelde de langzame, continue beweging tijdens de interne yoni massage zooo goed! Ik was een beetje overweldigd na de massage.

Ik ervaar nog steeds beweging en plezier in mijn lichaam zonder enige actie van mijn kant... Bedankt!

F. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Een beetje nerveus kwam ik toe voor mijn eerst tantra massage in praktijk. Van het ogenblik dat ik binnenkwam voelde ik me welkom en zag ik een vlotte, lieve dame. Ze stelde me direct op mijn gemak en luisterde aandachtig naar mijn verhaal. Het was een zalige ervaring die me een kantelpunt in mijn leven bezorgde. Zij wist alles om te zetten in praktijk wat ik al gelezen had. Het was heftig, zalig, openbarend en bevestigend. Het was leuk, speels en heeeeel interessant. Aan iedereen die er denkt klaar voor te zijn. Kan ik Ophelie aanraden. Ze nam achteraf ook rustig de tijd om mij op mijn gemak te laten voelen en heeft sommige dingen verduidelijkt waar ik nood aan had. Ze is een lieve, speelse en zeer ervaren en super slimme dame die het ook weet in praktijk om te zetten. Tot zeer gauw...

David (sessie 1) [therapeut: Ophelie]

Vandaag heb ik mijn allereerste tantra massage ontvangen. Ik had er vooraf al heel wat over gelezen en was geprikkeld om het stromen van mijn levensenergie ook eens te mogen ervaren. 
Anke was mijn gids op deze ontdekkingstocht. Ze is een heel warme en joviale vrouw. Ze straalt echt. Je merkt dat ze dit vol passie en overgave doet. Het is vanuit haar hart gegeven. 
Ook al was het de eerste keer, vrij snel werd mijn energie opgewekt en voelde ik de stroming ervan door mijn lichaam. Onbeschrijfelijk !
Ook nadien, eens thuis kon ik nog urenlang nagenieten.
Anke, super bedankt voor deze unieke ervaring ! Ook voor de leuke babbel voor en na.

K. (sessie 1) [therapeut: Anke]

Na veel opzoekwerk via verschillende websites en sociale media kwam ik in contact met Ophelie. Op al mijn vragen kreeg ik telkens een heel mooie grondige uitleg.

Na enige tijd besloot ik om toch de stap te zetten naar een eerste afspraak voor een tantra massage. Ter plekke werd ik direct gerustgesteld door haar en ging alles er heel relax aan toe. Ik kon mij echt open zetten en mij in volle overgave aan haar geven. Wat een grote zoektoch was in het begin mocht ik nu eindelijk ervaren. Mijn eerste ervaring met tantra was echt iets uniek. Ik raad haar dan zeker ten stelligste aan. Het is een super lieve dame die heel begaan is met haar klant. Heel veel wijsheid in deze vrouw. Zoals ik haar spottend zei: "jij hebt een oude ziel in een jeugdig lichaam....".

Zowel de beginnende ontdekkers als de ervaren klanten zijn bij haar zeker aan het juiste adres.

Ik kijk oprecht al uit naar onze volgende afspraak!

Davy (sessie 1) [therapeut: Ophelie]

Ik ben bij Ophelie gegaan omdat ik best wel wat blokkades in mijn lijf heb.
Het heeft een aantal sessies geduurd, maar er is toch wel wat losgewerkt.
Door dearmouring en massage voelt mijn lijf lichter en ontspannener aan.
Ophelie voelt heel goed wat en waar het vastzit, zelfs op plekken waar ik geen vermoeden van had.
Vb "hier zit nog wat verdriet, daar kwaadheid".
De dearmouring is de zachte vorm, maw ze luistert goed hoever ze mag gaan.  
En dat vind ik prettig, door harde aanrakingen zou ik "toegaan", zij doet het op een zachtere maar best efficiente manier.
Het laat me ook toe om beter naar mijn lichaam/gevoel te luisteren, en meer aanwezig te zijn in mijn lijf.
Haar (tantra) massages zijn trouwens ook een aanrader.
Ik ben dankbaar dat ze op mijn weg gekomen is !

Peter (sessie 1) [therapeut: Ophelie]

Tine is een zeer lieve en warme dame. De ontvangst was super.
Dit was mijn eerste ervaring met tantra en het was echt zalig. De massage was hemels.
Ik ga zeker nog terug. Bedankt Tine! 

Brecht (sessie 1) [therapeut: Tine]

Ik was al heel lang nieuwsgierig naar tantra massage. Voor mijn aanstaande verjaardag besloot ik mezelf het geschenk van overgave en vrijheid te geven.

Na veel onderzoek besloot ik dat Christophe mijn eerste kennismaking met tantra zou zijn. Christophe was erg vriendelijk en geduldig, hielp me vanaf het begin te ontspannen en vertrouwen op te bouwen. Ik moest letterlijk een dutje doen toen ik thuiskwam van mijn sessie omdat ik nog steeds zweefde.

Ik kan niet onder woorden brengen hoe verbijsterend dit was, en ik was blij te ontdekken dat ik me bij mijn eerste poging volledig kon overgeven. Het is ruim acht uur later en ik voel nog steeds alle energie door me heen stromen. Aanhoudende trillingen, verhoogd bewustzijn en een zeer, zeer kalmerende staat van gelukzaligheid.

Ik zou iedereen die ik ken aanmoedigen om tantra minstens één keer te proberen; zoals ik tegen Christophe zei: elke vrouw zou minstens één keer in haar leven een tantra massage moeten ervaren (dit gevoel van totale acceptatie van lichaam, geest en ziel is kostbaar).

Bedankt voor dit geweldige geschenk van vrijheid, bewustzijn, vreugde en lichtheid! Ik hoop dat het nog lang blijft hangen.

Onome (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Ik ben nog steeds verbaasd hoe dit toch allemaal is kunnen gebeuren. Ik heb echt het gevoel dat er nieuwe deuren opengaan, dat ik nieuwe dingen mag ontdekken en dat dit allemaal zo goed is, zo verrijkend, zo gaat over essentiële dingen in dit leven. Mijn af en toe hopeloosheid is aan het veranderen naar een nieuwsgierigheid en een groter vertrouwen.

Om je maar duidelijk te maken hoeveel deugd het me gedaan heeft. Ik had weer net dat tikkeltje extra, dat overschot om te kunnen (door)geven. Ik heb nog geweend op de fiets van geluk. ( ik ween vaak als dingen mij raken, zowel positief als negatief). Ik voel je nu nog steeds. En weet je wat het zo bijzonder maakt? Dat dat oké is, dat dat mag, dat dat kan. Dat is wat ik bedoel dat dit zo door conventies heen breekt. Ik mag jou voelen, jij mag mij voelen en dat is makkelijk gezegd, maar zoals je zei, meestal zijn daar dan andere verwachtingen aan gekoppeld. En de ruimte krijgen om dat voelen en voor mij dan, dat ontvangen helemaal toe te laten, dat komt in een zone waar ik wil zijn, waar ik echte verbinding voel.

Jij voelt voor mij heel rijk ( zie je wel! Goud ;)) , dus ik bedoel, gelaagd, subtiel, fijngevoelig, verfijnd. Jij kunt door een heel landschap van gevoelens reizen. En door de manier waarop je mij aanraakt, voel ik die. [...]

We zijn nu zondag, een paar dagen later. Ik heb er nog zoveel aan gedacht. Ik word elke keer opgetild als ik er aan denk: vanbinnen gaat mijn energie omhoog. En voor mijn hoofd is het werken: vragen, bedenkingen, onzekerheden… wat is dit nu eigenlijk? Ik zie het in ieder geval als een experiment. Eentje die ik zeer graag doe ;) [...]

Dat is het ook Sanne en dat kwam vanaf de eerste massage binnen als een bliksem: ik voelde mij direct graag gezien. Je aanraking is zo gewild. Door jou gewild, jij wil echt aanraken, jij wil doordringen, jij wil laten voelen en zelf voelen. Die instelling, die intentie draagt compassie.

Dus Sanne, dankjewel voor dit allemaal.

Eva (sessie 1) [therapeut: Sanne]

Wat ik nu ervaar sinds de laatste massage...

Mijn energie ligt anders, vroeger kon ik de gevoelens oproepen door eraan te denken, nu gebeurt het zonder dat ik er controle over heb. Ik word bijna elke nacht of vroege ochtend wakker en voel me: Aroused, het overkomt me gewoon, weg controle (ook overdag soms). Dat is voor mij een beetje beangstigend, ik kende dat niet (Leuk maar lastig als ik eigenlijk wil slapen en dan niet meer in slaap geraak 🤭).

Het is zelfs moeilijk om het nu neer te schrijven.
Ik voel dan elektrische schokjes, een vuurbal ☄️door mijn buik en mijn yoni enz...

Ik ben ook altijd zenuwachtig als ik bij jou binnenkom, het voelt soms alsof ik een test, examen of zo kom afleggen.
Terwijl het bij jou een safe place is voor mij waar ik 100% mezelf kan en mag zijn.
Dus...🙏 alweer, ik kan bij jou eens alles loslaten, dat lukt steeds beter en het kost me geen moeite meer, heel bijzonder.
Dit schrijf ik hier nu neer omdat ik het misschien niet gezegd krijg...
(Oef, het staat erop).

L. (sessie 26) [therapeut: Christophe]

Hallo Peter, even laten weten dat ik mezelf ook heel goed kan vinden in de informatie van de sjamanistische reizen. Het grappige is dat ik vorige week, tijdens een wandeling met een vriendin, een paar keer 2 zwanen synchroon heb zien vliegen. Heel mooi was dat 😍

Gisteren heb ik het nog gehad over dat kind van 4 dat zich niet gelukkig voelde. Niet kon wat er werd verwacht en daardoor werd uitgelachen en bestraft.  Wel straf dat jij er dat dan uithaalt want ik had er zelf niet meer bij stilgestaan maar blijkbaar heeft dat er toch dieper ingehakt dan ik zelf vermoedde. Ik ben er ook mee aan de slag gegaan.

Ik ben al gaan verankeren in de natuur bij mijn favoriete boom en op mijn favoriete plekje 😉

Op dit moment ben ik in rust, precies of ik me bevind in mijn eigen nulpunt 😄. Ik zal zien wat er de komende dagen zal gebeuren.

In ieder geval heel hartelijk bedankt voor deze Heilige Ontmoeting waarin ik heb mogen genieten van een pure en zuivere aanraking door jou als man, om diepliggende seksuele blokkades in mijn vrouw zijn te helen. Dit is een daad van zowel individuele als collectieve heling als mannen en vrouwen kunnen toelaten om in deze Heiligheid weer terug samen te komen en te helen.

Het komt goed allemaal. Nu weer op een diepere laag helen en bevrijden. Op naar de Goddelijke Vrijheid 🥰

Heel hartelijk bedankt. Ik hou je op de hoogte als er iets verandert en ik laat je weten als ik voel dat de tijd rijp is voor een nieuwe afspraak. Liefs 🥰😍😘

Hilde (sessie 1) [therapeut: Peter]

Begin deze maand kreeg ik mijn eerste tantra massage van Sara. Ik wist niet goed wat ik juist moest verwachten, maar wauw! Wat een zalige ervaring! Sara laat je helemaal op je gemak voelen, en respecteert al je grenzen. Met volle overgave heb ik super hard genoten van de massage. Vooral voelde ik me weer goed en mooi in mijn eigen lichaam. Een echte aanrader als je weer wil connecteren met je lichaam. 

S. (sessie 1) [therapeut: Sara]

Graag wil jou nogmaals bedanken voor de topervaring van afgelopen zondag.

Het startte al bij de ontvangst, onmiddellijk voelde ik mij zeer welkom en nam je uitgebreid de tijd om kennis te maken. De tantra massage was hemels, dit in een zeer mooie en verzorgde ruimte.
Kortom, ja mag mij snel terug verwachten.

B. (sessie 1) [therapeut: Tine]

Ophélie is werkelijk de belichaming van goddelijke sexualiteit. Haar aanwezigheid is doordrenkt van een diepe, eeuwenoude wijsheid die haar passie en toewijding onmiskenbaar maakt. Met zachte, bedachtzame gebaren weet ze jouw ziel te raken, blokkades te ontgrendelen en je mee te voeren naar een staat van pure extase. Haar rituelen zijn een ware verwennerij voor de ziel, een daad van zelfliefde die essentieel is in deze hectische wereld. Dit alles maakt haar benadering van spiritualiteit, tantra en heling een absolute must voor degenen die de diepe waarde ervan begrijpen en waarderen.

Walter (sessie 1) [therapeut: Ophelie]

Van alle massagevormen die ik ooit probeerde tegen stress, is een tantramassage van Danielle de meest intense en meest heilzame gebleken voor mij. Niet seksuele maar zalige professionele sensuele liefdevolle aanrakingen zorgen voor ongelooflijke momenten van totale overgave en totale ontspanning, los van schaamte en angst. Tijdens zo'n sessie kan men de stress echt volledig uitsluiten. Het is een spirituele massage voor lichaam en geest en het einde komt altijd veel te snel. Een uur mag voor mij voortaan bestaan uit 90 minuten.

Bert (sessie 1) [therapeut: Danielle]

Ik kreeg mijn eerste massage van Niko.
Hij verwelkomde me en leidde me naar de massageruimte. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij hem, door zijn rust en het gevoel van veiligheid.
We praatten wat en hij legde uit wat er zou gebeuren, waardoor ik meer vertrouwen kreeg in wat er ging komen.
Het was gemakkelijk voor mij om los te laten, terwijl ik voelde hoe zijn sterke handen mijn lichaam masseerden.
Sinds de massage zijn er dingen in beweging gekomen, laat ik veel negatieve energie los. Waar mijn heupen normaal gesproken pijn zouden doen, doen ze nu geen pijn meer, dus ik zou zeggen dat deze massage zijn doel heeft bereikt.
Ik zal zeker terugkomen.

I. (sessie 1) [therapeut: Niko]

Dank je wel om even in te checken, Sanne 🙏🏼

Ik tune even in om woorden te vinden...

Momenteel kan ik de impact van gisteren nog niet helemaal vatten en heb ik ook niet veel vragen...

Voor alle duidelijkheid : het voelt bijzonder positief. De verwerking is gewoon nog volop bezig. Op alle dimensies: lichaam, hoofd, hart en ziel.

De emoties (energy in motion) die je losgemaakt hebt op jouw unieke manier hebben meer ruimte en energie gecreëerd. Een soort diepe rust in mezelf en tegelijkertijd een energetische impuls die ik in elke vezel van mijn lichaam voel. Ik voel dat het op heel veel vlakken iets aangeraakt heeft en dat die stroom op zich weer ontzettend veel mag aanraken in de toekomst 🪄

Ik kan enkel maar in overgave en vertrouwen gaan staan 🍀

En je nogmaals bedanken. Dank je wel om me weer te laten her-inner-en wie ik ben en wat ik wil...

Het Voelt momenteel heel goed om mezelf volgende maand (voor mijn verjaardag 😉) nogmaals een massage cadeau te doen.

Jane (sessie 1) [therapeut: Sanne]

Christophe,
Het is ondertussen een jaar geleden dat ik voor het eerst op tantra massage kwam. Het was mijn allereerste kennismaking met tantra. Ik herinner mij dat je zei dat het wel iets in gang kon zetten. Dat was nogal een understatement! Sinds die eerste sessie heb ik zo’n evolutie doorgemaakt op zoveel vlakken van mijn leven. De tantra wereld heeft mij al zoveel gebracht, echt mega. 
Gisteren kwam ik nog eens langs op massage. Ik blijf versteld staan van wat je bij mij teweeg brengt. Vanaf de eerste aanraking voelde ik siddering door mijn lichaam. Het was het startschot van een heel diepgaande sessie. Nooit eerder voelde ik mij zo geborgen, zo waardig en zo vrij. Mijn lichaam en geest voelden jouw rust en werden op die manier uitgenodigd om volledig te ontspannen. De opbouw van de yoni massage gebeurde zo zacht, echt zalig om mee te maken. Je maakte heel wat los, tranen stroomden over mijn wangen en tegelijk voelde ik mij zo gelukkig. Het was een transcendente ervaring, het wereldse verdween en tegelijk kon ik niet dichter bij mezelf zijn. Door jou voel ik mij op en top vrouw. Dankjewel!!

Tine (sessie 5) [therapeut: Christophe]

Dag Christophe,

Ik heb midden december een tantramassage toegelaten. Ik wilde wel nog laten weten dat dit voor mij een geweldige ervaring is geweest. Mezelf openen op deze manier is een geruststelling geworden. Ik zag een andere persoon in de spiegel de dag erna. Het respect en geduld waarmee je het doet is inspirerend. Het vertrouwen in mezelf en anderen is hierdoor vergroot. Mag ik hiervoor bedanken.

Caroline (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Hoi Saskia,
Ik kom net uit een periode van rust, die, zoals elke ervaring, erg vormend is, dus vandaag ben ik klaar om je mijn feedback te geven op mijn twee voorgaande sessies. Ik begrijp en voel dat mijn reis van het verkennen van de beoefening van tantra door middel van massage, een diepe herverbinding is met mijn lichaam en mijn levensenergie die ik lange tijd heb onderdrukt. Beetje bij beetje, door deze energie te verwelkomen en te laten uiten wat moet, laat ik mij meenemen in de ontdekking van mijn blokkades, ervaren levenstrauma’s en nog veel meer. Om dit allemaal los te laten, is jouw zachte en liefdevolle begeleiding een grote hulp. Zonder vertrouwen en een veilig kader vrees ik dat ik niet zo ontvankelijk zou zijn geweest voor de sessies. Een echte intense en diepgaande therapie, bedankt dat je dit toelaat.

M. (sessie 2) [therapeut: Saskia]

Nog wat aan het bekomen van mijn mooie ontroerende en mind-blowing ervaring eind vorige week 😊 . Subtiel en intens op één of andere manier en ook terug anders dan de vorige keren.
Zalig om zo’n krachtige energie te voelen stromen van kop tot teen; ook al is mijn lichaam de voorbije dagen en nu nog wat moe en voelde ik precies spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had 😉. Ik sta precies terug op scherp, zowel zintuigelijk als mentaal.
Dat dàt kan zonder je te moeten overgeven aan iets buiten jezelf, maar helemaal van binnenuit komt,  vind ik heel erg mooi en oprecht ontroerend.
Ik voel me eigenlijk ook best fier dat mijn lief lijf zo tactiel reageert en in overgave kan gaan onder jouw zachte aanpak en door jouw veilige holding space.
Terug een beetje meer ruimte om mezelf te mogen en kunnen omarmen in heel mijn zijn en wezen.…
Het is niet steeds makkelijk jezelf in alle facetten 100% graag te zien, maar met deze ervaring(en) gaat het bij mij toch met grote stappen vooruit en hopelijk kan ik het ook behouden 😉
Ik ben op een pad beland, die zo thuis voelt en waar ik eigenlijk mag aankomen bij wie ik werkelijk en diep vanbinnen ben, in alle zachtheid en in intensiteit van mijn vurige vrouwelijke kracht.
Because I’m worth it …

G. (sessie 4) [therapeut: Christophe]

Na lang twijfelen en uitstellen toch eindelijk de stap ondernomen voor mijn allereerste ervaring met een tantramassage. Ik wist vooraf niet goed wat te verwachten maar werd al meteen bij een voorafgaandelijk telefoontje ingelicht en gerustgesteld en ook éénmaal binnengekomen bij Tine voelde ik me direct op mijn gemak door enerzijds de gezellig en warm ingerichte setting en anderzijds de al even warme intro en vriendelijkheid van Tine. Ook leuk is dat Tine vooraf je voorkeur vraagt naar welke geur (van etherische olie) de kamer mag hebben. En of het de moeite was... in een heerlijk geurende en aangenaam warme kamer neemt Tine je, door haar zachte en energetische massage (met intens warme olie) mee op een boeiende en genietende massage-reis. Een reis vol energie die rijkelijk en aangenaam door je lichaam vloeit, maar evenzeer een reis van emoties en op een bepaald punt zelfs een gevoel van geborgen én verbondenheid met Tine. Het was een fijne eerste ervaring waar ik echt van kon genieten, met hartelijke dank aan Tine !

Marnix (sessie 1) [therapeut: Tine]

Sanne gaat heel professioneel te werk. Hij beschikt over een sterk intuïtief vermogen en hanteert een heel respectvolle aanpak, met voorafgaand een verkennend gesprek waarbij duidelijke afspraken worden gemaakt. Dit om elkaars verwachtingen en gevoel van veiligheid te respecteren. Zijn praktijkruimte is warm en gezellig ingericht, met de nodige aandacht voor hygiëne. Sanne straalt rust en vertrouwen uit. Is heel fijngevoelig, voelt perfect aan waar mijn lichaam nood aan heeft. Hanteert zijn skills op liefdevolle wijze. Slaagt erin mij mee te nemen in een diepgaand energetisch gelukzalig momentum. Een aanrader!

E. (sessie 1) [therapeut: Sanne]

Merci lieve Christophe, ik had schrik om me zo alleen te voelen na de massage, maar integendeel, ik voelde me zo dichtbij mezelf, het heeft me ontroerd…

R. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Beste Saskia, vanuit mijn hart en zonder bijbedoelingen:
Weet je, wat ik bij jou mee maak is heel erg overweldigend.
Ik had nooit gedacht of verwacht dat dit me zo diep ging raken.
Na de tweede tantra massage ben ik helemaal overtuigd dat ik de goede weg heb genomen.
De 1ste sessie bij je was al een ongelofelijke ervaring.
Toen ik op weg was naar jou voor de 2de sessie was ik bang dat het nu minder gevoelig ging zijn.

Vanbinnen hoopte ik wel dat het even hevig/goed ging zijn zoals de 1ste keer.

Maar ja …..

“beter dan toen kan niet meer”.

Ook al dacht ik toen ook wel: daar draait het niet om.

Ook al zei jij me wel, elke sessie is anders…..

Ik had me voorgenomen om niet te veel te verwachten en te proberen me
opnieuw open te stellen voor je. Ik ging wel zien wat er ging komen.
Ik was dus helemaal niet voorbereid op wat ik toen ging voelen/meemaken/ervaren.
De geborgenheid dat je me heb laten voelen deed me zoveel deugd.
Dat gevoel was alles overheersend en heeft een diepe indruk op me achtergelaten.
Ik voelde jouw puurheid binnenkomen. Ik voelde je echt in me, het was net
alsof we geestelijk verbonden waren. En jij aanvaardde me zoals ik ben, voor wie ik ben.

Ik weet niet of je beseft hoeveel deugd dit me deed en nog steeds doet!

Enkele dagen later voel ik me ook wel rustiger. Ik voel me meer bij mezelf.
Dit helpt me zo hard, die doet me zoveel goed!

Saskia, heel erg bedankt voor jouw hulp en bijdrage in mijn zoektocht naar een beter ‘zijn’.

Ik waardeer enorm wat je voor me doet en hoe je het doet!

Bedankt om me te aanvaarden zoals ik ben!!!!!
DANK U WEL!
(ja, ik weet het, ik val in herhaling. 😊 😊 😊)

P. (sessie 2) [therapeut: Saskia]

Een oprechte dankjewel voor de mooie ervaring die ik mocht beleven met jou! Ik heb de massage in alle zachtheid en veiligheid ervaren. Het voelde alsof ik ondergedompeld werd onder een warm dekentje van zachte aanrakingen die met volle aandacht en zorgzaamheid gegeven worden.

Je hebt mij meegenomen op een reis diep naar binnen, waarbij ik naar het einde toe alleen maar een diepe rust over mij heen kreeg. Een zo welgekomen rust, oprechte dank doorvoor! Het ritueel heeft alles nog een extra boost gegeven voor mij, het vloeide zo mooi over, ik voelde de energie al stromen tijdens de massage maar bij het ritueel voelde het als een energierivier. Zo zalig dit, was ook toen dat alles precies opklaarde binnen in mij en er mij een gevoel van completer rust en kalmte overviel …

Ik blijf nog nagenieten en laat alles rustig binnenkomen. Je bent een heel fijne, warme en oprechte man. Heel blij en dankbaar dat je op mijn pad kwam.

Warme groet, Saskia

Saskia (sessie 1) [therapeut: Peter]

Ik wil je nog eens bedanken voor de massage.
Het heeft me echt goed gedaan!
Ik was wat zenuwachtig maar kwam snel tot rust.
Echt de moeite om eens mee te maken.
En voor herhaling vatbaar.

E. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Dankjewel voor de waardevolle tantra massage die ik gisteren mocht ontvangen.
Ik ben al een aantal jaren bezig met innerlijk werk en lichaamswerk om bepaalde (bewuste en onbewuste) trauma's te helen. 
Gisteren voelde ik als het ware een explosie van diep en oud verdriet loskomen die mijn lichaam al jaren onbewust vasthoudt.
Natuurlijk is het geen quick fix, maar wel een pad van mooie, liefdevolle heling, om stap voor stap in mijn vrouwelijke kracht te komen. 

K. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Peter, mijn vrienden en omgeving zeggen openlijk dat ik straal en in mijn kracht sta! 

Anna (sessie 3) [therapeut: Peter]

Op zoek naar een vorm van ontspanning en meer energie, kwam ik een half jaar geleden toevallig bij Anna-Maria terecht. Omdat ik nog niet zo heel veel ervaring had met masseren en nogal onzeker ben, was zo’n eerste kennismaking voor mij behoorlijk spannend. Maar vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en ‘geaccepteerd’. Intuïtief bezorgde Anna-Maria me een weldadige ontspanning. Vooral fijn ook het gesprekje voor en na de massage, waarin je aan kunt geven wat er speelt en hoe je gemasseerd wilt worden.
Het is niet bij die ene keer gebleven. Regelmatig kom ik terug nu en steeds voelt het als een warme deken. Het zijn momenten om naar uit te kijken. Even babbelen en dan genieten van totale ontspanning en de zorgzame, energieke handen van Anna-Maria, die ik wil typeren als respectvol, liefdevol, aandachtig en zorgzaam. Haar grote (levens)ervaring voel je terug in de massages. Ze brengen je weer naar een soort van basis, van waaruit je krachtiger en energieker je eigen levenspad kunt gaan bewandelen. Ik heb meer rust gevonden, negatieve zaken losgelaten, andere keuzes gemaakt en voel me aanzienlijk, structureel beter, met steeds minder diepe dalen. Met grote dank aan Anna-Maria.

D.K. (sessie 1) [therapeut: Anna-Maria]

Nog es merci voor de mooie sessie donderdag die ik terug helemaal anders beleefde dan de vorige keren.
Ergens tussen loslaten en alerte nieuwsgierigheid van wat mijn lichaam doet als de energie bewogen wordt of zo…
Complementair aan het ademwerk en andere zaken die ik zelf beoefen en doorgeef.
Ik voel me sereen en in mijn lijf en voel dat ik mezelf langs om meer kan omarmen.
Met een open blik voor wat komen kan en mag.

Liefdevol nieuwsgierig in wat de levensenergie nog in petto heeft...

G. (sessie 3) [therapeut: Christophe]

Christophe is een echte vakman. Hij focust volledig op de taal van je lichaam en gaat met aandacht, geduld en respect kijken wat je nodig heb. Ik beleefde er veel nieuwe sensaties en leerde ook meer over mijn eigen lichaam.

J. (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Ik ben al enkele jaren actief bezig met het verbeteren van mijn mentale en emotionele gezondheid. Een ‘echte’ tantra massage zat dan ook al een tijdje in mijn hoofd.
Het kostte me echter wel wat tijd om een authentieke tantra massage te vinden, los van de misverstanden. Ik was op zoek naar een ervaring gericht op spiritualiteit en welzijn, niet op seksuele dienstverlening.

Uiteindelijk viel mijn oog op Saskia. Na lang wikken en wegen een afspraak gemaakt en om 8.50 uur binnen gestapt daar.
In het begin was ik behoorlijk nerveus. Gelukkig stelde Saskia's vriendelijke uitstraling me snel op mijn gemak.
Na een gesprek van bijna een uur mocht ik me uitkleden.

De eerste 10 à 15 minuten was een ontspannende massage. Ik was nog wat gespannen, maar voelde me wel al meer op m’n gemak.
Plotseling kwam er een rust over me en viel alle spanning en zenuwachtigheid volledig van me af.
Wat volgde kan ik eigenlijk nog altijd niet goed beschrijven. Een reis van zintuiglijke verkenning en een diepe ontspanning.
De aandacht die Saskia gaf aan mijn lichaam. Dit deed zoveel deugd! Dit voelde zo goed! 
Plots kwam Saskia aan mijn handen.  Ik voelde een intense verbinding en dat moment heeft me echt diep geraakt.
Door haar aanraking kreeg ik zelf een diepe verbondenheid met mijn eigen lichaam.
Dit had ik nog nooit meegemaakt. Nog nooit heeft er iemand me zo geraakt/aangeraakt.
Eigenlijk, een week later, kan ik het nog altijd niet goed vatten.

Saskia, vanuit mijn hart, een oprechte DANK U WEL.
We zien elkaar binnenkort terug.

P. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Peter, wat heb je in het weekend met me gedaan? Ik loop nu al 3 dagen op wolken!

V. (sessie 1) [therapeut: Peter]

Sara is echt een fantastische vrouw die haar werk met hart en ziel doet. Ze is bijzonder charmant, lief en vooral goedlachs. Ik kan haar aan iedereen aanraden. Ze is echt 'une perle rare'!

Olaf C. (sessie 1) [therapeut: Sara]

De massage was zoals een droom, intens, zwevend tussen gelukzaligheid en het loslaten van verdriet. Een zalige stroom van levensenergie. Graag tot een volgende keer!

Peter (sessie 1) [therapeut: San]

Hoi Christophe, eerst en vooral wil ik je even laten weten dat de massage toch wel vanalles teweeg heeft gebracht… 😅

Heb de avond zelf en de dag erna zo met momenten een gevoel gehad of ik net een spiraal had laten steken maar dan minder erg. Is moeilijk te beschrijven en voor jou mss ook moeilijk te verstaan omdat je dat gevoel niet kent. Maar dit kwam mss omdat je op plaatsen kwam waar er normaal niet gekomen wordt ofzo? Ik vertelde je toch dat de zijkanten zo voelden alsof je op een blauw plek duwt. Dat is het lichamelijke aspect.

Qua gevoel ben ik in verschillende dingen terecht gekomen. Ik zei toch dat ik de week ervoor wel wat angsten had gehad. Heel af en toe hebben deze nog de kop opgestoken. Maar wisselde soms dan af met tegenovergestelde gevoelens. Zat met momenten een beetje in een jojo.

En nu het meest positieve gevoel dat met periodes is opgekomen is zo een verliefd gevoel maar dan niet op een persoon. Gewoon het gevoel zelf. Ik ken dat van een tijd geleden maar was het denk ik wat kwijt gespeeld.

Ken je het boek ‘Think and grow rich’? Eén hoofdstuk gaat over ‘de wonderlijke transformatie van seksuele energie’ en moest daar meteen terug aan denken. Is in het boek de energie ook van manifesteren enz…

Zit wel sowieso al terug beter in mijn lichaam en minder in mijn hoofd. Maar dit kan nog veel beter. Dus ik wil zeker nog terug komen. Ben benieuwd naar meer. Ik wil ook graag leren loslaten op het moment zelf en me volledig kunnen overgeven…

V. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Dag Christophe 👋,

Op 8/12/2022 ben ik voor de eerste keer bij jou gekomen na lang zoeken en twijfelen.
Wat is ervoor mij sindsdien veranderd...
12 maanden, 12 punten:

 • ik heb het meisje van zeer lang geleden teruggevonden.
 • ik heb me leren overgeven: aanrakingen ontvangen waarvan ik dacht dat ik deze nooit zou kunnen verdragen.
 • ik heb kunnen praten over gebeurtenissen waarvan ik niet eens wist hoe pijnlijk ze al die tijd voor mij waren, je hebt geluisterd naar mijn woorden en naar mijn lichaam 🙏.
 • ik ben opengebloeid ik vind mezelf nu leuk en ik weet wie ik ben.
 • ik heb deuren gesloten en andere met veel plezier geopend.
 • ik heb leren leven met negatieve ervaringen op seksueel gebied, ik kan dat nu vergeven. (Onwetendheid is een slechte leraar)
 • ik sta open voor nieuwe ervaringen en bekijk ze met een open blik.
 • ik kan genieten van mijn vrouwelijke kracht en energie.
 • ik ben erin geslaagd om mijn antidepressiva af te bouwen en er volledig mee te stoppen, wel met vallen en opstaan en andere natuurlijke ondersteuning. De sluier, de mist die al mijn gevoelens afvlakte is nu weg.
 • ik heb mijn hobby's van vroeger teruggevonden, mijn creativiteit is terug 👏, daar ben ik erg blij 😀 om.
 • ik kies meer voor mezelf ik omarm mijn empathie, ik ben een mensen- mens.
 • ik ben dankbaar voor alles wat ik door de tantra massage van jou heb mogen ontvangen.

Elke zin begint met IK, het ging de ganse reis om mij.

De weg naar mezelf was en is niet altijd simpel... twijfel, onzekerheid...

Maar: NEIG BEDANKT 🙏 
7 december 2023.

L. (sessie 14) [therapeut: Christophe]

Verfijnde tantramassages, hoe moeilijk is het om ze te vinden.
Anke geeft wat ze heeft en die verbinding aan den lijven te voelen, dat is vervullend.
Ik durf me “ervaren en tantraprakticus” noemen en kan Anke in haar Tantrische massage aan ieder aanbevelen.

Luc Escot (sessie 1) [therapeut: Anke]

Bedankt voor de babbel gisteren en je vertrouwen in openheid.
Dat was er wel al van in het begin maar gisteren toch nog dieper gegaan.

Gisteren veel gepiekerd, maar nog wat gemediteerd en vanmorgen los gelaten. Dag per dag zien wat er verder gebeurt. Geen 1001 mogelijke scenario's proberen te voorspellen. En nu voel ik mijn lichaam zalig stromen.

Gewoon los laten en open staan. Hoeveel keer ik dat in mijn leven al gehoord heb!  En de wil mag er dan nog zijn, dat betekent nog niet dat het lukt. 

Al na de eerste massage voelde ik me meer tot leven komen. In alle naïviteit dacht ik dan dat dat het was. Ik bent er eindelijk!
Maar naarmate je meer in je lichaam gaat zitten en het ook meer gaat voelen merk je zelf nieuwe blokkades op.

En nu, nu alles écht open staat en ik helemaal kan los laten, merk ik wat het is om te leven. Me bewust te zijn van heel mijn lichaam en het vuur dat er in stroomt.

E. (sessie 3) [therapeut: Christophe]

Vier dagen na datum blijf ik in een soort ongeloofroes leven over wat me overkomen is voorbije donderdag. 

Wat een warme en zachte ervaring heb je me gegeven. Ik voel me ontspannen en energiek tegelijkertijd. Soms zijn de donkere wintermaanden wat lastig, dankzij jou kan ik er tegenaan en geniet ik van de rust in huis, van kleine gelukjes, van mezelf. Ja, ik zet de zorg voor mezelf verder en plan ooit nog eens een bezoek in. Echt…. voor herhaling vatbaar. 

Dank, dank, dank

S. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Het was in één woord geweldig! Wat heb ik genoten van jouw liefdevolle aanrakingen. Nu weet en voel ik pas wat bedoeld wordt met liefdevolle aanrakingen. Ik zou geen passender woord kunnen bedenken. En nu de ochtend na de massage, vervult de gedachte aan de massage mij nog steeds met een warm en ontspannen gevoel. Het was heerlijk om alleen maar te hoeven ontvangen. Alles draaide om mij. Dat was wat ik zo nodig had. Ook merk ik dat de mantra goed door heeft gewerkt. Ik voel hem echt.
 
Bij het begin moest ik echt een drempel over. Dit was zo uit mijn comfortzone. Gelukkig mocht dit gevoel er ook zijn en werd dit niet veroordeeld. Mede hierdoor en door dat ik mij na een paar minuten toch kon overgeven heb ik mij volledig open kunnen stellen en enorm genoten. Naderhand was ik heel moe. Ik heb vannacht 12 uur geslapen. Blijkbaar had ik dit nodig. De ochtend daarna overheerst een tevreden gevoel en heb ik een positiever zelfbeeld. Als dit al het gevoel is na een dag en dat na mijn eerste tantra massage, weet ik heel zeker dat dit bij mij past en er meer tantra massages zullen gaan volgen.

Christian, bedankt voor deze onbeschrijfelijke ervaring! En de veiligheid waarin ik dit heb mogen ervaren.

J. (sessie 1) [therapeut: Christian]

San is een tantrika bij wie je je direct op je gemak voelt. Ze geeft je een gevoel van gelijkwaardigheid. Ze benadert je met tederheid, respect en overgave. Als geen ander weet ze door de afwisseling van harde en zachte massage, strelingen en tedere aanrakingen de spanningen uit je hele lichaam te laten wegvloeien en de energie opnieuw te laten stromen. Haar tantrische massage is echt een totaal gebeuren waarbij je na afloop een gevoel hebt van lichtheid, van zweven...

Hannes (sessie 1) [therapeut: San]

Heb de massage precies anders ervaren dan de vorige keren. 
Ik heb er terug intens van genoten, voel mij dan ook 100% op mijn gemak en veilig bij jou.
Ik vond het echt fijn om nog eens volledig te mogen wegzakken in mijn lijf.
Mijn hele lichaam werd super gevoelig.
Ook de yoni massage voelde anders dan de vorige keren.
Plots kwamen er toch wel wat emoties los, dat kwam echt van diep, wist niet van waar het kwam maar het was een loslaten van iets die blijkbaar losgelaten mocht worden.
Dat was een heel intens en mooi moment, het bracht ook rust met zich mee achteraf. 
Dankjewel voor de veilige ruimte te creëeren waarin ik telkens helemaal mag zijn wie ik ben!

Saskia (sessie 15) [therapeut: Christophe]

Het was alweer een tijdje geleden dat ik een energetische massage onderging. Online ging ik op zoek en mijn oog viel op 'tantra massages'.
Het was de eerste keer dat ik getriggerd was om er meer over te lezen.
Geen idee waarom, want ik linkte dit eigenlijk aan 'iets met seks' en waarom zou ik gaan seksen op een ander als ik een intieme relatie heb waar ik me goed bij voel?

Ik las geboeid en heel mijn lijf las mee.
Hoe het er aan toe ging, de voordelen achteraf,....
Het sprak mij enorm aan. Meer nog, ik las ook over de yoni massage en meteen had ik de gedachte "dit moet ik doen".
Wie thuis is in deze begrippen weet dat tantra yoni nog een stap verder is dan de gewone tantra.
Nu ik wist wat het inhield en ik wist dat ik zo een ervaring wou meemaken, ging ik op zoek naar ervaren gevers in de buurt.
Ik las elke pagina op hun site en alle mogelijke reviews.
Als je je met heel je lijf overgeeft aan iemand, je zo kwetsbaar opstelt, moet het wel een professioneel iemand zijn die het doet zoals het moet.
Mijn voorkeur ging naar een vrouw, dit voelde voor mij juister aan.

Oké, ik had de juiste -opgeleide- vrouw voor mij gevonden.
Na wat heen en weer gemail stond de afspraak in mijn agenda. Ik vond het super spannend en vond het goed van mezelf dat ik mij dit zou gunnen.
Ik keek er enorm naar uit.

Zoals altijd kwam ik te vroeg toe.
Het was een zonnige herfstdag en ik genoot nog even van de warmte op mijn gezicht en controleerde voor de laatste keer of het geluid van mijn telefoon af lag.
Ik ging binnen en het voelde meteen goed.
Lekker warm, helder en klaar (maar ook niet te).
Er speelde muziek en er hingen geuren die ik kende van tijdens mijn meditaties thuis.

Er werd tijd genomen voor een kennismakingsgesprek.
Alles werd goed uitgelegd en ik mocht mij gaan uitkleden.
Met een grote, zachte, zwarte handdoek om mij heen wandelde ik -nog deels ongemakkelijk- naar de matras.
Ik ging op mijn buik liggen en Saskia kwam naast mij zitten, in comfortabele kledij.
De massage ging van start en veel verschil met een gewone massage was er het eerste half uur niet.
Uiteraard werd het naar het einde toe intenser en intiemer, maar daar was ik op voorbereid.
Geen enkele seconde voelt het verkeerd.
Het is niet mijn bedoeling om de twee en een half uur durende massage tot in de details te bespreken.
Wel kan ik meegeven dat er niets erotisch aan was. Ik kwam ook niet tot een hoogtepunt mocht je je dat afvragen, dat was ook niemands intentie.
Terwijl ik daar lag en mezelf probeerde over te geven aan elke aanraking -moeilijk trouwens voor een controlefreak- kon ik enkel maar genieten.
In mijn hoofd bleef ik maar zeggen tegen mezelf hoe mooi ik dit vond. 'Mooi' was het woord dat telkens bleef terug komen. Ik bleef maar 'dank u' zeggen.
Dat ik dit ontdekt heb, dat ik mezelf dit toestond, dat ik dit kon en mocht meemaken, dat ik dit gedurfd heb, dat ik er eigenlijk totaal geen moeite mee had ondanks wat het inhield, dat het nog specialer is dan ik mij kon inbeelden.
Ik voelde mij anders, ook al kon je niks zien aan mij, moeilijk uit te leggen, maar ik was precies meer vrouw geworden.
Ik was opnieuw een stukje meer geheald, verder gegroeid en meer bij mijn ware zelf gekomen.
Voor mij was het geslaagd. Benieuwd of ik dit nog eens zal doen.

L. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Liefde voor mijn kinderen, 
Liefde voor dieren, 
Liefde voor mijn man.
Zowel krijgen als geven. 
Dat zijn de soorten liefde die ik kende. En dat was genoeg, meer mocht iemand zoals ik niet verwachten.  Toch? 

En dan maak je, met de hulp van anderen, een klik.

De eerste klik is zelfliefde, waarvan ik amper het bestaan wist. En ze is krachtiger dan alle andere samen.  
Het is niet alleen je lichaam aanvaarden en elke morgen de tijd nemen om haar in alle zachtheid te laten ontwaken maar ook luisteren naar wat ze nodig heeft. 
Nog moeilijker, is je innerlijk aanvaarden en graag zien. The good, the bad and the ugly.  Voor mij is het ook sommige dingen van mezelf niet meer aanvaarden en werken om de beste versie van jezelf te worden. De versie die ik wil zijn, niet de versie die men van mij wil maken. Dus ook soms hard zijn, in alle liefde. Een levenswerk waarschijnlijk, maar bij elke stap die ik zet merk ik verschil. Verschil in hoe ik me voel,  en hoe anderen me stilaan voelen.  Ik daver om los te laten maar ben ik niet te? 

Liefde tussen vrouwen: op 2 dagen tijd zeggen 2 vrouwen tegen mij dat ik straal. Het compliment neem ik, toch nog steeds met een beetje aarzeling, in ontvangst maar wat mindblowing is, is dat het van vrouwen komt. Die helft van de bevolking waar het nog nooit mee geklikt heeft, die soms mijn bloed kon drinken. Het waarom kan ik niet beantwoorden. 
Ook zij zijn veranderd of reageren ze gewoon positief omdat ik dat ook ben? 

Verliefdheid
Kan je verliefd zijn op meerdere mensen? Ik heb altijd geloofd dat je verliefdheid in de kiem kan smoren om gelijk welke reden maar ik vraag me meer en meer af waarom dat moet? Omdat de Kerk het zegt? Omdat je ofwel als monogaam ofwel als nymfomane wordt gebrandmerkt?  Dat er in mijn wereld geen tussenin bestaan?  Maar kan iemand in al zijn facetten matchen met iemand anders?  Is het niet juist een deel van de fun In het leven dat je kan uitgedaagd worden en zelf ook uitdagen? En dan bedoel ik in de eerste, maar niet enige, plaats mentaal. 
Is écht graag zien, niet gelukkig zijn als de ander gelukkig is? Ook al is het met een andere manier van leven?  De tijd zal uitwijzen hoe ik daarin verder evolueer.... 

Maar nu ben ik alvast klaar om uit de kast te komen: als love bug. 🥰

E. (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Ik voel me goed. Er is wat "geopend" in me. Wel fysiek veel nood aan rust en slaap. Alsof er een grote spanning losgekomen is. Voel me veel meer in flow en zachtheid en minder krampachtig forceren.

J. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Mijn allereerste ervaring met een tantramassage, ik wist niet goed wat te verwachten en stond er toch een beetje afwachtend tegenover door de filmpjes die ik er online al over gezien had. Eenmaal binnen voelde ik me direct op mijn gemak door de gezellig ingerichte setting en de lieve aanpak van Anke. Na een korte kennismaking, begon onze reis. Waar ik op voorhand wat schrik had me niet te kunnen overgeven aan mijn gevoel (dat hoofd stopt niet makkelijk met denken), deden de warme olie en de handen van Anke al snel wonderen. Eenmaal ik kon loslaten, werd het best wel heel intens. Er kwamen tranen naar boven terwijl ik zelden huil. Die tranen kwamen van zo diep, ik kon niet anders dan het gewoon over mij te laten komen. Ik voelde de energie volop stromen in mijn lichaam. Het bracht op een bepaald punt een zekere rust, alsof mijn lichaam aan het zweven was. De yoni massage was ook een heel apart gevoel, het voelde voor mij echt als het toelaten van mijn vrouwelijkheid. Waar ik anders soms verkramp of pijn heb vaginaal, voelde ik me nu enorm ontvankelijk. Het was een fijn gevoel waar ik echt van kon genieten. Ondertussen ben ik al even thuis en heb ik nog steeds het gevoel in een andere dimensie te vertoeven. Mijn lichaam voelt gereset. Ik kijk al uit naar een vervolg van onze reis en ik ben heel blij dat ik een eerste stap heb gezet naar loslaten. Bedankt Anke voor alles!

Nathalie (sessie 1) [therapeut: Anke]

Van bij de eerste aanrakingen was duidelijk dat mijn zenuwachtigheid en onwetendheid naar totale overgave volledig ongegrond en onbenullig waren. San gaf zich volledig met hart, ziel EN lichaam; ze werkt heel intuïtief, op het juiste moment de exacte druk op de juiste plaats. Zij heeft de gave om 2 verschillende energieën te laten samenvloeien tot één harmonieuze vibratie. Samen gingen we naar dieptes waar onderliggende emoties en blokkades vlotjes en vriendelijk werden gezalfd. Dit alles werd liefdevol versterkt met de nodige zang en klank. Voor de eerste maal in mijn leven is mijn, altijd aanwezige, huidhonger, volledig opgelost! Zelfs nu, dagen later, is het hemelse gevoel nog altijd aanwezig.
San, uit de grond van mijn hart een geweldige dank je wel, en zeker tot de volgende keer.

Lieven (sessie 1) [therapeut: San]

Hoi, ik wou je nog even bedanken voor gisteren. Het was echt een heel bijzondere ervaring. De druk die ik normaal voel op mijn hart- en keelchakra is zoveel verminderd. Ik was wel fier op mezelf dat ik zo goed heb kunnen loslaten en voor de eerste keer ooit voelde ik me veilig genoeg om energie te laten flowen met iemand. Een heel bijzonder gevoel van verbondenheid, maar dan slaat na de massage toch weer de ingebakken beschaamdheid toe als je als vreemden tegenover elkaar zit.... Dat contrast was zo raar en zoals je dan wel merkte, werd ik nerveus en begon ik te ratelen. Duidelijk een werkpuntje voor de volgende keer. 

PS: gevoel in alle ledematen is ondertussen terug 😏

E. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Een vierde sessie op een termijn van nog geen 4 maanden.
Opnieuw erg spannend maar ik probeerde geen verwachtingen te hebben en ook deze sessie was weer heel verschillend van de vorige.

Ik kom bijna meteen in totale ontspanning, die een eeuw lijkt te duren. 
Er is verdriet dat vrijkomt, en dus tranen. Maar ook een overgave en energie die ik nog nooit zo intens had ervaren.
Nadien voelde ik me heel erg krachtig in en met mezelf.

Beetje bij beetje voel ik de heling van dit traject. Ik blijf dankbaar, en blijf verwonderd over het diepe vertrouwen dat Christophe je geeft om je zo ontzettend kwetsbaar te durven openen.

Anne (sessie 4) [therapeut: Christophe]

Na het ontvangen van enkele zalige massages van Christophe, begon het te kriebelen om hier zelf mee aan de slag te gaan. Ik had helemaal geen ervaring met het geven van massages, maar Christophe slaagde erin om iets wat hij al jaren doet helder en geduldig uit te leggen. Het stond mij steeds vrij om vragen te stellen, en Christophe gaf ook aan welke boeken interessant waren om te lezen rond dit onderwerp. De workshops verliepen professioneel, zonder academisch over te komen. Dit hielp mij ook over mijn faalangst heen. Ondertussen zijn we 3 workshops verder en ben ik klaar om er zelf aan te beginnen!

Tine (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Hey Kaat, vrijdag bij jou, mezelf opnieuw zien geboren worden, in volkomen veiligheid…  Tegen het einde vd massage was ik echt in mijn meditatieve status.
Ik voel dat ik nu het veilige van vrijdag echt kan integreren in mijn leven, daar ben ik heel blij mee. Superbedankt daarvoor!

Anita (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Amaaai wat voel ik een verschil vandaag.  Voel mij super goed, veel energie en het zindert allemaal na.  Het is net alsof ik constant een flow voel stromen van mijn middel naar mijn hart en omhoog en terug.  Een soort kriebeling in mijn maag, een gelukzalig gevoel.  Voel mij ook dichter bij Brecht, echt een constant liefdesgevoel.  Heb al een héél stressy voormiddag achter de rug op het werk waarbij ik mij normaal zou opjagen maar kan het veel beter relativeren en laat het over mij gaan... Echt top!!!

Nogmaals bedankt daarvoor!!! Wou je dit toch even laten weten.

M. (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Hoi Kaat, bedankt voor de fijne sessie, ik heb er veel baat bij gehad.
Voel me weer meer fitter en heb meer rust in me lijf, nogmaals bedankt voor de massage. Groetjes

Frank (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Nog eens superveel dank voor de sessie van vandaag, het blijft toch een bijzonder iets waar veel vertrouwen voor nodig is en dat mag ik hebben bij jou. Ik voel geen enkel oordeel, en ben weer erg blij met de ervaring van vandaag.

Anne (sessie 3) [therapeut: Christophe]

Deze tantra massage bleek het meest liefdevolle geschenk dat ik mezelf kon geven. Michaël heeft me onmiddellijk een veilig en geborgen gevoel gegeven. Dankzij zijn magische handen voelde ik me steeds meer ontspannen en gingen de energetische poortjes open waardoor mijn levensstroom op gang kwam. Die flow is er dagen later nog steeds. Smaakt naar meer!

Sylvia (sessie 1) [therapeut: Michaël]

Toch wel spannend de eerste keer een tantramassage krijgen of toch zeker op voorhand in het hoofd. Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte en Anke me begroette, viel die spanning weg. Ik kan me geen betere begeleiding voorstellen om deze energetische reis samen mee te maken.
Je voelt dat zowel het inleidend gesprek, de massage als het napraatje met 100% aanwezigheid, zorg en liefde wordt gegeven. Een zeldzame kwaliteit vandaag.
De massage zelf heeft zijn doel niet misgelopen. Energieën stromen en blokkades worden stap voor stap neergehaald.
Benieuwd naar het verdere parcours.
Nog even bezig met een drukke agenda, maar ik heb het gevoel dat sessies met Anke nog meer voor mij in petto hebben.

B. (sessie 1) [therapeut: Anke]

Na een eerste bezoek van mijn vriendin bij Christophe voor een tantramassage, was ze zo verwonderd en werd mijn interesse nog meer gewekt om ook de kneepjes te leren van tantra. Toen ik hoorde dat hij ook de workshop deed, hebben we meteen beslist dit te doen.
Samen met mijn partner als model ik heb de workshop in 2 delen gevolgd, waarbij Christophe alles haarfijn uitgelegd heeft in een ontspannen sfeer. Nu is het nog aan mij om dit te gaan oefenen en mij verder te verdiepen in de tantra. Het was een unieke ervaring, en ik kan het alleen maar aanraden aan die mensen die ook met de gedachte zitten en nog twijfelen. Christophe doet het met veel passie en kennis, het kan alleen maar ten goede komen van anderen mensen in je omgeving.
M.a.w. een echte aanrader, doe zo verder en we komen zeker nog terug ook voor een tantramassage of andere workshop!

F. + J. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Als je ergens voor de eerste keer zonder verwachtingen naartoe gaat, kan het al eens zijn dat je van je sokken wordt geblazen 😊 Ik kan met veel dankbaarheid zeggen dat ik niet zomaar een momentje zelfzorg heb mogen ontvangen, maar wel een diepgaande energetische en helende Lomi Lomi massage mooi afgestemd op wat ik op dat moment nodig had en meer. Al de celletjes van mijn lichaam zijn je hiervoor dankbaar 😊🙏🍀

Nelly (sessie 1) [therapeut: Michaël]

Dag Christophe, voor het nieuwe werkjaar een klein cadeautje voor jou, en een grote stap voor mij:
Als je wil mag je een stuk review op je site zetten. Mijn motivatie is promo voor jou, hulp voor wie zijn eerste tantra-stapjes zet om niet in de handen van een kwakzalver te vallen, maar vooral om mee het taboe rond tantra te doorbreken.
----- 

Diezelfde avond:
Wow, wat was dat. Overdonderd. Voel me zo licht. Mijn verstand kan niet volgen.

Volgende dag:
Nog steeds overdonderd.
Blij dat ik u via google heb gevonden, en mijn buikgevoel heb durven volgen.
Ons gesukkel met YouTube muziek in 't begin was goed voor me. Het gaf me een klein beetje een gevoel van gelijkwaardigheid.
En zo had ik tijd om af te tasten hoe het zat tussen ons. En dat was positief, geruststellend.
Na de massage duurde het een tijdje voor ik weer 'in de wereld van woorden' terecht kwam. Ik vroeg of u nog iets algemeen kon vertellen, was te verlegen voor concrete vragen. Beetje jammer.

Twee weken later:
Voor de massage zei ik dat ik me al heel lang leeg voel. Dat is weg, nog steeds. Heel straf. Ik hoop dat het nog een tijdje blijft duren. 
Hoe ik nu juist verder moet is een raadsel, maar daar probeer ik niet te veel bij stil te staan...

De week na de massage had ik een opvolgafspraak bij de osteopaat. Ze zei dat het opviel dat ik voor de eerste keer beter reageerde waardoor ze op een laag dieper kon werken, dichter bij de oorzaak.
Fijn om horen en ook een mooi compliment voor jou.

V. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Dag Christophe, ik wou je nog even bedanken voor de fijne ervaring. Het overtrof de verwachtingen en het was inderdaad niets om zenuwachtig over te zijn.
De ervaring was bijzonder en zoals ik meldde erna vond ik het heel erg persoonlijk aanvoelen. 
Ik heb geslapen als een roosje en vorige nacht eigenlijk ook voor de 2e maal op rij niet wakker geworden midden de nacht. Positief dus!

M. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Vanuit een groot verlangen om mijn vrouwelijke seksuele energie (en dus mijn levensenergie) opnieuw te vinden om van daaruit weer krachtig in mezelf en het leven te mogen staan, kwam ik bij Christophe terecht voor een eerste tantra en yoni massage.
Wat een bijzondere ervaring…
Het verbaast me nog steeds hoe snel ik absolute veilgheid mocht ervaren om uit mijn hoofd en diep naar mijn gevoel te gaan.
Christophe gaf me meteen het vertrouwen dat noodzakelijk is, al snel mocht ieder deeltje van mijn lichaam bestaan en tot leven komen.
Het compleet mogen ontvangen als vrouw zonder enige verwachting dat je ook moet geven, was een heel nieuwe en intense ervaring voor mij.
Op de momenten waarop mijn opgebouwde innerlijke energiestroom klaar was om te exploderen of ontladen (en ik ze dus dreigde af te geven of kwijt te zijn), kon Christophe heel krachtig en subtiel tegelijk de weg naar buiten gesloten houden en de energie opnieuw mijn eigen lichaam in sturen. 
Deze eerste sessie was een overweldigende ervaring (met op het einde zowel vrijgekomen verdriet als vreugde), en een groot geschenk aan mezelf en de vrouw in mij. 
Met de professionele begeleiding van Christophe ben ik een zeer waardevolle reis gestart met, naar en in mezelf, en naar diepe heling.
Ik voel grote dankbaarheid!

Anne (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Soms valt alles samen: de plek, de sfeer, de persoon, de afstemming, de intimiteit, de overgave, de cadans, de vervulling, de roes. Een warm ontvangst en hartelijk welkom. Geen woord teveel en geen overtollige moeite, precies goed om je open te kunnen stellen en jezelf durven te zijn. Je mag je precies, zoveel als jij jezelf toestaat, overgeven aan deze liefdevolle, diep gevoelde, passionele ervaring. In één woord: Hemels!

J.F. (sessie 1) [therapeut: Christian]

Dag Christophe,

De zinderingen gaan nog door mijn lijf ;-)
Bedankt om me te laten voelen, energie op te wekken en deze laten stromen!

Het eerst uur praten was... naast gemis aan affectie binding, gebrek aan sociale binding met mijn man... 

Ik maak graag al een nieuwe afspraak!

'k Zal mijn vrijgekomen energie goed gebruiken de komende dagen ;-)

Sabine (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Ik wil jou nog eens heel erg bedanken voor de zalige ontspannende massage van vrijdag. 

Het heeft veel indruk op mij gemaakt.

Ik was nadien helemaal overdonderd en zelfs geschrokken van het verdrongen verdriet dat je in mij los maakte. Kon dat ook niet tegenhouden en ergens zou dat ook niet goed geweest zijn naar het helingsproces toe denk ik.

Ben zaterdag en gisteren wel nog heel moe geweest maar vandaag voel ik mij al een stuk lichter en meer happy ook vanbinnen. Heb precies ook meer reserve bij het uitvoeren van mijn werk. Ervaar minder stress dan anders en kan beter relativeren.

Ik heb na de massage goed geslapen!!

Vele groetjes en nogmaals bedankt voor je magische handen 😁

Tot binnenkort!

M. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Tijdens de energetische massage kwam ik helemaal tot rust. Jij bent de eerste die me in zo een diepe ontspanning kon krijgen. De dag nadien kwamen veel emoties los, en de avond daarna heb ik als een roosje geslapen.

N.V. (sessie 1) [therapeut: Kayleigh]

Vandaag een heerlijke massage ervaring gehad bij Britt, de kennismaking was meteen goed en mooi. Je kan echt merken dat ze heel veel ervaring heeft, echt een aanrader, ik kom zeker terug !!! 

Mark (sessie 1) [therapeut: Britt]

De drukte van het dagelijkse leven, kinderen en verbouwingen pleegden een serieuze aanslag op ons algemeen welbevinden. Weinig energie en vermoeidheid zorgden voor minder geduld en prikkelbaarheid. 
We erkenden dat het dringend tijd werd om er even de rem op te zetten en iets samen voor onszelf als koppel te doen. 
In onze zoektocht naar nieuwe uitdagingen en inzichten kwamen we bij deze duo massage terecht. We hebben niet lang getwijfeld om ervoor te gaan en wachtten nieuwsgierig maar toch ook wat zenuwachtig de geplande datum af. 
We kozen als kennismaking met tantra voor een duo massage bij Christophe en Saskia omdat we het als koppel samen wilden beleven maar tegelijk bracht dit de bezorgdheid mee of we ons wel voldoende zouden kunnen laten gaan in het bijzijn van de ander... 

Na aankomst voelden we ons onmiddellijk op ons gemak in de comfortabele studio van Saskia. We kregen tijd en een luisterend oor om op verhaal te komen en op die manier voel je dat je vertrouwen krijgt en is het ook makkelijker in de flow te raken. 
Voor de massage zelf wordt zeer ruim de tijd genomen. Door de opbouw is het makkelijk jezelf over te geven en me te gaan in de flow.

B.:
Ik voelde overgave aan de bewegingen en daardoor kwam heel wat energie op gang die je overal in het lichaam voelt. Het was een zalige ervaring waarna ik nog even moest blijven zitten om te bekomen. De volgende dag voelde ik me energiek en hoewel het een drukke klusjesdag was maakte ik me niet druk om zaken waarin ik voorheen wel zou enerveren. Mijn mindset was precies gereset.

M.:
De zalige ontspannende massage van vrijdag heeft veel indruk op mij gemaakt.
Ik was nadien helemaal overdonderd en zelfs geschrokken van het verdrongen verdriet dat je in mij los maakte.  Kon dat ook niet tegenhouden en ergens zou dat ook niet goed geweest zijn naar het helingsproces toe denk ik. Ik zat er wel wat mee in naar B. toe maar hij heeft er in zijn massage gelukkig geen hinder van ondervonden. 
Ben zaterdag en gisteren wel nog heel moe geweest maar vandaag voel ik mij al een stuk lichter en meer happy ook vanbinnen. Heb precies ook meer reserve bij het uitvoeren van mijn werk. Ervaar minder stress dan anders en kan beter relativeren.

Bedankt Saskia en Christophe. We plannen zo vlug mogelijk een volgende sessie!

B. en M. (sessie 1) [therapeut: Christophe, Saskia]

Ik heb bij Isabelle een geweldige tantra sessie mogen beleven.
Isabelle is een hele lieve vrouw die je direct op je gemak stelt en vanaf de 1e minuut het laat lijken of je haar al heel lang kent .
Een prettige babbel om je helemaal op je gemak te stellen en dan een geweldige massage waarbij ze heel goed aanvoelt wat je nodig hebt: soms stevig masseren afgewisseld met een zachte of sensuele aanraking.
Het was een hele fijne ervaring die eindigde met een zeer prettige knuffel die me heel goed gedaan heeft.

Dankjewel Isabelle en tot binnenkort.

Ad (sessie 1) [therapeut: Isabelle]

Ik woonde een eerste sessie bij om vooroordelen omtrent tantra massage en angsten hierrond te ontkrachten.
Ik voelde me geliefd door de aanrakingen en stond mezelf dit geschenk toe om onbevreesd mijn emoties die ik lange tijd heb onderdrukt te verkennen en los te laten. Op een gegeven moment tijdens de sessie voelde ik op een subtiele manier elektriciteit door mijn hele lichaam.
Ik voelde me vol vertrouwen bij Christophe, die op een zeer respectvolle en subtiele manier connectie met mij maakte. Ik heb het gevoel dat ik een gewicht heb losgelaten dat ik in mijn borst en in mijn hoofd had. Mijn geest is meer ontspannen en nu ben ik meer gefocust op het huidige moment dan op het verleden of de toekomst. Ik heb het gevoel dat ik mezelf heb bevrijd van iets dat me zwaar belastte.
Bedankt Christophe!

B., 32j (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Net een heerlijke massage ontvangen door Britt. Het was een magische ervaring. Van begin tot eind echt super!!! Dank je Britt!

Frank (sessie 1) [therapeut: Britt]

Hallo Saskia,

Het is een jaar geleden dat we elkaar ontmoetten en je gaf me die geweldige ervaring, nog steeds aanwezig in mijn hart vandaag.
Ik zou het nog een keer willen doen als je het goed vindt.

Hartelijke groeten

B. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Oke top merci voor de service! Was dik in orde!

Arne uit Avelgem (sessie 1) [therapeut: Danny]

Goeiemorgen Danny , ik wou je even laten weten hoe ik die behandeling ervaren heb, mijn nek is minder stijf dan voor de behandeling, ik voel merkelijk het verschil.,ik heb wel toch enkele dagen pijnlijke spieren gehad en twee dagen barstende hoofdpijn. Maar die neem ik er zeker bij nu ik het verschil ervaar. Ik kijk voor een volgende afspraak en laat u deze week nog iets weten.

Peter uit Kortrijk (sessie 1) [therapeut: Danny]

Hallo Saskia,

Fijn om van je te horen. Bedankt voor de e-mail na onze sessie.

Het was inderdaad een zeer krachtige ervaring en er kwamen veel emoties naar boven. Het was ook een heel mooie ervaring waarbij ik intense energie door mijn lichaam voelde schieten en meerdere ervaringen had met een volledig lichaamsorgasme. Ik voelde me heel veilig in je handen en ontspannen in je prachtige studio, zodat ik mezelf echt kon loslaten en me kon overgeven aan de ervaring. Je gaf me je volledige aandacht en stopte zoveel van je energie in de sessie, waarvoor ik je heel dankbaar ben. Ik voel nog steeds een deel van de energie in mijn lichaam en laat het allemaal gewoon bezinken.

Nogmaals bedankt voor alles wat je me hebt gegeven. Het was echt een prachtige ervaring, waar ik later op terug hoop te komen.

KR (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Vandaag heeft Isabelle mij op de ideale manier gegidst naar mijn betere zelf. Dit is een ervaring zoals echte tantra moet zijn. Met haar vaardige handen schenkt Isabelle energie op een teder, empathische wijze. Door haar warme, goedhartige persoonlijkheid maakt zij het wederzijds respect vanzelfsprekend. Isabelle is een ware, natuurlijke en duurzame energiebron waarmee ik de eer had om mijn batterijen weer op te laden. 

E. (sessie 1) [therapeut: Isabelle]

Dag Ilonka, de massage die ik gisteren van je mocht ontvangen was geweldig. Toen ik bij je kwam was je een vreemde voor mij maar af snel voelde ik me heel vertrouwd met je. Ik kon alles loslaten en er alleen zijn met jouw liefdevolle aanrakingen. Ik heb het ervaren dat je je openstelde voor mij, dat je me gaf waar ik naar verlangde. Nogmaals dank. Ik kom zeker bij je terug. 
Lieve groet

Anoniem uit Hamburg (Duitsland) (sessie 1)

Ik vond het ontzettend spannend om te doen. Tantramassage bleek een therapeutisch helingsproces. Arnoud is, naast dat hij een geweldige masseur is, ook een goede luisteraar en coach. Werkelijk niets was onbespreekbaar. Hij oordeelt niet en stemt volledig af op wat er nodig is. Tijdens de massages kwam er soms oud zeer naar boven. Hij kon me goed en begripvol opvangen. Het heeft me geholpen oude patronen en overtuigingen te ontmantelen. Dit traject is voor mij goud waard geweest. Ik voel me nu een vrije vrouw, wiens seksuele energie ongehinderd mag stromen. Ik dans zonder enige onzekerheid. Ik sta voor mijn eigen spiritualiteit en ik denk heel anders over relaties. Lieve Arnoud, ik ben je eeuwig dankbaar.

Joyce, 52j (sessie 1) [therapeut: Arnoud]

Dylan is echt een van de mooiste mensen die ik ooit heb ontmoet. Het is lastig in woorden te beschrijven, maar hij heeft een hele zuivere, lieve, oprechte energie. Heel puur. Ik voelde me daarom meteen op m’n gemak bij hem. Ik heb verschillende massages en een reiki-sessie van hem mogen ontvangen, en ze waren allemaal mindblowing! De massages waren ontspannend, prikkelend, en ik voelde me echt geborgen. Hij doet alles met zoveel aandacht en liefde en dat voel je. De reiki-sessie voelde als een reis, maar ook als thuiskomen. Ik was ontzettend sceptisch en ook bang dat ik misschien niets zou merken, maar toen hij naderhand vroeg hoe ik het ervaren had, wist ik echt niet waar ik moest beginnen. En het effect ervan heb ik ook nog lang gevoeld. Kortom; mijn hoogste aanbevelingen! 

Romina (sessie 1) [therapeut: Dylan]

Tijdens een weekendje in Gent maakte ik een afspraak met Emma voor een Tantra-Lingam massage.
De communicatie met Emma verliep vlot, eerst via email en vervolgens via whatsapp.
Na verschillende eerdere ervaringen met een andere tantra-therapeute was het toch weer even spannend om iemand nieuw te leren kennen en te ervaren hoe zij het aanpakte.
Emma is vlotte, toffe en open dame. Na een kort en duidelijk verkennend gesprek kon ik genieten van een fijne ervaring.
De aanpak was anders dan voorgaande maar zeker zeer aangenaam.
Met vrij veel olie wist ze elk plekje de nodige aandacht te geven en mocht ik genieten van een voldoening gevende ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Bij een volgend bezoek aan Gent neem ik zeker weer contact op om een afspraak in te boeken.
Dankjewel Emma 

Peter (sessie 1) [therapeut: Emma]

Hoi Amisha, ik wil jou laten weten dat de tantra massage van afgelopen donderdag overheerlijk was. Het was voor mij de eerste keer bij jou en vond best spannend, maar je stelde mij door de massage al snel op mijn gemak, de massage was erg fijn en ik geniet er nu na 2 dagen nog steeds van. Het geeft mij veel ontspanning in mijn lichaam en verruiming in mijn gedachten. Ik kom graag snel weer langs. Dankjewel voor de fijne massage!

Anoniem (sessie 1) [therapeut: Amisha]

Het is twee weken geleden, maar nog iedere dag is er wel ergens een energiestroom, een moment van vreugde veroorzaakt door de geweldige tantra massage die ik van Roshan mocht ontvangen.
Het is een feest van ongedwongen streling, liefdevolle aanraking en vooral lange lijnen geweest. De massage is vanaf het eerste moment dat jouw hand mijn huid raakte tot en met het laatste moment één uitgesponnen, intensieve streling. Een naadloos verloop van het ontspannen raken tot een diepe ontspanning waarbij ik in een gevoel van oneindigheid kwam, zowel qua ruimte als tijd. De lichte desoriëntatie na afloop gold ook mijn tijdsbesef. Anderhalf uur, maar het voelt als tweeënhalf. Het ongedwongen en oprechte geven, heb ik ook ervaren tijdens het maken van de afspraak. Bedankt voor deze kennismaking met Tantra.

A. (sessie 1) [therapeut: Roshan]

Dank dank dank wat een openbaring!
Je bent een eerlijke, mooie en leerzame vrouw.

Anoniem uit Nijmegen (sessie 1)

Tijdens de De-armouring sessies kwam een heleboel los. Boosheid, verdriet en frustratie uit het verleden waarvan ik dacht dat het er niet meer toe deed. Best spannend. Omdat ik me veilig en vertrouwd bij jou voelde, kon ik me langzaamaan beter laten gaan. Je hield me goed in de gaten, checkte of ik me nog ok voelde. Dat was erg fijn. Inmiddels voel ik dat ik sterker in mijn schoenen sta, waardeer ik mezelf meer en heb ik weer leren voelen hoe fijn dingen kunnen zijn. Ik voel me weer vrouw en wil respectvol behandeld worden.

Inge, 42j (sessie 1) [therapeut: Arnoud]

Het was een heel aangename eerste ervaring met Isabelle. Dankzij haar warme persoonlijkheid en magische handen ben ik weer in contact gekomen met mijn diepere zelf. Isabelle voelde daarbij heel goed aan waar mijn noden liggen ! Ik voelde me ontspannen buitengaan en kijk al uit naar een volgende keer, bedankt Isabelle.

Jan (sessie 1) [therapeut: Isabelle]

Dank je Ilonka voor de heerlijke en intense massage, het was super fijn. Bovendien ben je ook nog een aardige vrouw. Graag kom ik nog een keer terug voor zo'n hemelse ervaring. Met warme groetjes...

Anoniem uit Amersfoort (sessie 1)

Wat Arnoud kenmerkt is zijn zachte blik, helderheid, integriteit en een ruimhartig verwelkomen van jou als mens. Tantra is voor mij een moedig pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, dat je sterk in je voelen, je lichaam doet wonen en in je openheid, je kracht en vrijheid doet groeien. Aan het begin van de sessie neemt Arnoud de tijd om  wensen, beperkingen, grenzen en afspraken tijdens het masseren te bespreken. Dat maakt dat je heerlijk kunt ontspannen in zijn massage en in zijn zachte en toch stevige deskundige handen. Wat er loskomt aan emoties wordt goed opgevangen of even besproken. Tussentijds blijft zijn afstemming steeds zorgvuldig. Dank je wel Arnoud voor jouw kwaliteit en integriteit.

Jeanet, 47j (sessie 1) [therapeut: Arnoud]

Erg genoten van de tantra massage van Isabelle. Isabelle is een sympathieke dame, die de massage met veel gevoel geeft en perfect aanvoelt. Ik voelde me van bij het begin helemaal op mijn gemak. Na de massage was er nog ruimte voor een tof gesprek. Ik ga zeker terug na deze mooie ervaring.

Koen (sessie 1) [therapeut: Isabelle]

Dag Isabelle,

Nog eventjes moeten bekomen thuis van de sessie, en nagepraat met partner !
Bij deze wil ik jou bedanken voor de intense, aangename en zeer verrijkende sessie van vandaag !
Terug wat stappen gezet op wat ik noem het ‘sacrale pad’

Het verder leren omgaan met in connectie gaan, met aanrakingen !!
Het leren genieten van deze sacrale energie stroom, het beheersen en kunnen vasthouden van deze energie !
Het eigen lichaam verkennen, liefhebben !
Wat vandaag vrij goed lukte ! ( ik kom van ver… ) ! thks  hiervoor !

Aanrakingen van de lingam zelf  liggen nog steeds gevoelig.. dit zul je gemerkt hebben.. maar lukt toch al ietsje…
Daar kan ik nog stappen zetten ! en kan er nog aan gewerkt worden.

Was vroeger het intieme gebeuren een grote bron van frustratie… dan is dit nu totaal anders geworden.
Als koppel konden we hier enkel van dromen.
Maar is ook meer dan dit, zoals ik zei, ook totaal anders gaan leven,… vertragen, naar de kern gaan…

Dus bij deze dit korte woordje. Dit nu alles wat laten nawerken.
Je ziet me zeker terug voor een vervolgsessie.

Pieter (sessie 1) [therapeut: Isabelle]

Mijn eerste tantrische massage (prana flow) mocht ik ontvangen van Dylan. Vooraf kon ik spanning voelen, geen idee hebbende hoe ik het zou gaan ervaren en of ik me veilig genoeg zou voelen. Dit heb ik vooraf uitgesproken en werd enorm fijn ontvangen en hij wist me meteen dat veilige gevoel te geven. Bij binnenkomst was er eerst alle tijd om te landen, een theetje te drinken & even bij elkaar in te checken. De massage was voor mij zo'n intens mooie ervaring, energie stroomde en ik kon volledig zakken in mijn lichaam. Na die massage heb ik een week lang 'aan' gestaan, de levensenergie gierde door mijn lijf. Onlangs heb ik ook de 5 elementen massage van Dylan ontvangen. Hij gaf aan dat deze wel iets 'spicier' was, waar ik ook wel open voor stond. Opnieuw een compleet nieuwe ervaring waarbij ik merk dat ik meer en meer energie toelaat te stromen. Ook wist Dylan weer een enorm veilige bedding te creëren waarin ik kon voelen dat alles welkom is. Hij neemt alle tijd voor de aanrakingen en mijn lichaam voelt zich gewoon zo intens geliefd gedurende de hele massage.

Maartje (sessie 1) [therapeut: Dylan]

Hoi Amisha,

Wou nog even zeggen dat ik enorm genoten heb gisteravond bij jou en bovendien dat ik een hele speciale bijzonder welkome ervaring rijker ben. 

Nog bedankt daarvoor!!!

E. (sessie 1) [therapeut: Amisha]

Namaste Roshan en ontzettend bedankt voor de werkelijk fantastische massage. Ik had het al een beetje zo ingeschat gezien mijn eigen ervaringen maar de anderhalf uur vlogen nog sneller voorbij dan ik had gedacht. En dat in een toestand van volkomen vertrouwde en liefdevolle aandacht van jou. Werkelijk onvoorstelbaar hoe je er moeiteloos in slaagde me volledig te ontspannen en te genieten van de flow van jouw tintelende en warme handen. Ik zweefde daarna naar huis, en dat gevoel bleef dagen lang aanwezig. En kan ik nog moeiteloos oproepen.

I. A. (sessie 1) [therapeut: Roshan]

Sinds ik al een aantal keren bij jou ben geweest, gebeurt er zoveel in mijn binnenwereld, ongelofelijk. Je hebt niet alleen mijn hart geopend maar heel veel meer. Ik voel dat er overal in me mooie dingen op gang gekomen zijn, ik heb er geen woorden voor, maar ik voel ze wel. Prachtig. Oh, Anke ik ben je toch zo dankbaar. Je bent mijn spirituele vroedvrouw. Je helpt me bij mijn hergeboorte, mijn spiritueel en emotioneel ontwaken. Dit is het mooiste geschenk dat ik mezelf heb kunnen geven. Dankzij jou heb ik mezelf terug gevonden en is er een nieuwe versie mogen ontstaan waar ik ongelofelijk blij mee ben. 
Tot snel, ik kijk al uit naar een h-eerlijk nieuwe reis.

Jan (sessie 4) [therapeut: Anke]

Dag Anke, ik wou je voor ik thuis in de zetel plof, graag nog even bedanken voor deze middag.
Het was voor mij een belevenis waarin ik me zo goed als mogelijk heb trachten overgeven. 
Ik voelde me van bij mijn aankomst al volledig op mijn gemak. Ik heb geen enkele schaamte of onwennigheid gevoeld naar jou toe, toch wel raar,  omdat ik je totaal niet ken, en ikzelf de laatste tijd ernstig kamp  met hoe mijn lichaam eruit ziet. Ook bij het ervaren van mijn eerste lingam massage ooit, heb ik hiervan kunnen genieten zonder te denken hoe dit bij jou zou overkomen. 
Wat een positieve energie straal jij uit. 
Ik voelde me veilig, geborgen en misschien raar om zeggen, maar geliefd als mens.  Ik ben benieuwd wat ik  de volgende dagen nog ga voelen.  Voor nu kan ik zeggen dat ik nog niet volledig terug op aarde ben. 
Ik geniet nog even na. 
Ik voel vooral innerlijke rust, even de zorgen naar de achtergrond, en mezelf voorop plaatsen.
Ik ben blij dat ik voor deze eerste ervaring bij jou terecht gekomen ben, ik ben je ontzettend dankbaar ! 

ps: word (wat mij betreft) vervolgd.

Lieve en warme groeten.

Pascal (sessie 1) [therapeut: Anke]

Goedemorgen Kaat, ik wilde nog even laten dat het een fijne ervaring was dinsdag met de massage/ blokkades weghalen. Ik voelde me echt een stuk lichter en ook het zelf beschermen voor andere energieën gaat een stuk beter! Dank je wel hiervoor en tot een volgende keer 😀

Sharon (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Sinds de eerste keer dat ik Dylan ontmoette, heb ik hem ervaren als zeer open, zorgzaam en vrijgevig; oprecht maar ook speels; met veel intellectuele kennis over onderwerpen als het menselijk lichaam, gecombineerd met veel hartswijsheid. Toen ik een tantrische massage van Dylan kreeg, was dat echt een helende, hartopenende en transformerende ervaring. Ik geloof dat Dylan zeer vakkundig zijn praktische massagevaardigheden combineert met zijn intuïtie, waardoor hij creëert wat ik persoonlijk alleen maar kan omschrijven als een soort magie. Ik ben Dylan erg dankbaar voor het brengen van wat ik een 'sensuele initiatie' in mijn lichaam noem. Ik zou er altijd op vertrouwen dat Dylan ruimte voor me zou houden - geest, hart en lichaam.

Viviane (sessie 1) [therapeut: Dylan]

Hoi Amisha,

Ik had jou gezegd dat ik een vrij nuchtere man ben. Ik weet niet hoe je het gedaan hebt maar het heeft wel degelijk iets met mij gedaan. Ik merk het aan mijzelf dat ik rustiger word en 's avonds relaxter op de bank zit sinds gisteren. Dat is voor mij een rare gewaarwording omdat ik normaal altijd wel bezig ben met iets, maar heb gewoon een avond tv gekeken. En moet ook eerlijk toegeven dat ik relaxt bij jou de deur uitstapte en ik blij ben dat ik de stap heb gezet om het te ervaren, en je hebt mij ook echt gerust gesteld bij de eerste keer. Dank je wel... zijn simpele woorden en worden vaak gezegd, maar Amisha meen het oprecht. Dank je wel, je hebt duidelijk iets veranderd in mij en ik ben er nog niet dat weet ik ook. Maar de rust die ik voelde op de massagetafel... zou niet weten wanneer ik dat voor het laatst gevoeld heb.

ik sta er nu nog versteld van wat je tot nu toe al teweeg hebt gebracht in mijn lichaam en hoofd.

Anoniem (sessie 1) [therapeut: Amisha]

Beste Roshan, de ervaring was onvergetelijk zoals ik ook al aangaf tijdens onze eerste kennismaking. Ik heb de tintelingen in mijn lichaam, die jouw handen en jouw warmte te weeg hebben gebracht, nog dagen gevoeld. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt.

J. (sessie 1) [therapeut: Roshan]

Nog helemaal in de flow van een tantra massage wil ik iedereen die nog twijfelt om de stap ernaar toe te zetten, overtuigen om deze horde te nemen. Laat je niet beïnvloeden door de media, maar neem contact met Anke. Als professional licht Anke op voorhand toe wat de sessie inhoudt. Bij aankomst voelde ik me meteen welkom, een kopje thee deed het ijs breken. De massage zag ik als een cadeau voor mezelf. Met een open hart activeert Anke de energiestromen, waardoor ik – enkele dagen na de tantra massage – nog steeds op een wolk van zelfvertrouwen vertoef. Ik ervaar dat ik hierdoor een volgende stap heb gezet op het pad van mijn persoonlijke ontwikkeling.

W. (sessie 1) [therapeut: Anke]

Hey, een welgemeende dank voor gisteravond, heb er enorm van genoten, je handen zijn van goud. Nieuwe ervaring voor mij, een heel positieve.

Anoniem (sessie 1) [therapeut: René]

Mijn ervaring met Michaël was zeer aangenaam en voor herhaling vatbaar.
Michaël heeft echt wel kennis in lichaamswerk/energiewerk.
Hij biedt je de nodige veiligheid aan zodat je echt kan wegzakken in de diepte van je zijn...
Loslaten wat losgelaten mag worden.... 
Michaël straalt iets uit waardoor ik mij echt compleet op mijn gemak en veilig voelde om mij te laten zien in mijn kwetsbaarheid en naaktheid in zijn aanwezigheid.
Dankjewel Michaël voor de intense, fijne ervaring.

S. (sessie 1) [therapeut: Michaël]

Lieve Kaat, het gaat heel goed met mij na onze sessie ☺️ ik heb mezelf nog een paar keer betrapt op bijna dingen doen voor m’n partner of anderen die ze zelf kunnen, dus ik trek beter m’n grens. Ik voel me meer zelfverzekerd en zit lekkerder in mijn vel. dankjewel voor de kostbare lessen van onze sessie! 🙏🏼

Amber (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik heb zowel een sessie de-armouring kundalini bodywork als healing massage bij Michaël mogen ervaren. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets deed dus ik wist niet echt goed wat te verwachten maar het warme welkom van Michaël stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Mijn intentie was om meer rust en vrede te voelen in mijn dagelijks leven. Een gevoel van “ease”. Ondanks het feit dat ik gestart ben met een nieuwe job, een nieuwe plek heb om les te geven en veel andere persoonlijke veranderingen ervaar, merk ik enorm veel energie en draagkracht waar ik vroeger misschien eerder stress en nervositeit zou voelen. Ik geloof oprecht dat de sessie bij Michaël me een puzzelstukje gaf dat ik nog ontbrak om mijn intentie waar te maken. Ik raad iedereen aan om open te staan voor deze mooie ervaring. 

An-Sofie (sessie 1) [therapeut: Michaël]

Bij de eerste ontmoeting met Anke was ik wat nerveus en vooral heel benieuwd wat deze nieuwe ervaring zou brengen. Maar ik ben blij om dit met haar gedeeld te hebben.
Voorafgaand hadden we aan de telefoon een goed en open gesprek, ze stelde me gerust en luisterde naar mijn verhaal en mijn noden. Bij de ontmoeting merk je een zee van openheid en rust.
Tijdens de massage neemt ze echt haar tijd om haar volledige aandacht aan jou te schenken, zorgt ze voor een veilige plek waar je in complete overgave kunt gaan en elke aanraking gebeurt vanuit een plaats van liefde en acceptatie.
Daarna neemt ze nog alle tijd om je rustig te laten nagenieten en delen indien dit nodig is.
De massage en Anke als therapeut zijn van topkwaliteit en de energie die je erna voelt is onbeschrijfelijk.
Zeker het terugkomen waard.

K. (sessie 1) [therapeut: Anke]

Wonderlijke lomi lomi massage gehad van Michäel. Intuïtief wist hij éxact wat ik nodig had, en gééft met een ongeziene toewijding. Veilig, liefdevol en supertransformerend. Hij bracht mij op een plek waar andere nog niet in slaagden.  Ook de woorden die hij daarna zei waren helemaal volkoren en accuraat. Een en al dankbaarheid.

Barbara (sessie 1) [therapeut: Michaël]

Ik ben nog steeds aan het nazinderen! Serieus, al mijn zintuigen staan op scherp, ik kan alles zoveel scherper voelen. Ontzettend bedankt!

Anoniem (sessie 1) [therapeut: René]

Goedemorgen Amisha, wil je nogmaals bedanken voor de prachtige en heerlijke sessie van gisteren, erg van genoten. Geslapen als een marmot……..werd pas om half tien wakker…….

Anoniem (sessie 1) [therapeut: Amisha]

Hey Roshan, ik vond het echt heel fijn. Ik was heel benieuwd van te voren en keek er naar uit, maar vond het ook wel spannend hoor.
Maar jij hebt wel een gave om de sfeer veilig en vertrouwd te maken. Dat is echt fijn. Dan kan en durf ik me ook gewoon over te geven en ontspannen. Ook achteraf nu heb ik er een goed gevoel over.
Wat ik vanmiddag al aangaf is, dat ik me sedert ik een paar keer bij je ben geweest me beter in mijn vel voel zitten. Ik voel me vol zelfvertrouwen, zowel op werk als privé. Volgens mij straal ik dat ook uit, ook als vrouw, en krijg ook leuke reacties. Mannen zien me weer staan en laten dat ook weten. Echt leuk.
Ik heb dit veel te lang niet gevoeld zo. Jammer achteraf. Op mijn werk heb ik opeens meer en betere contacten.

A. (sessie 2) [therapeut: Roshan]

Michael is een inlevend en gevoelige man, die er niet voor uitwijkt tips mee te geven na een sessie. De massage zelf bracht me terug naar zelfacceptatie en inleving in het hier en nu. Bedankt!

Lycia (sessie 1) [therapeut: Michaël]

Ik schrijf dit neer omdat ik deze ervaring nooit meer wil vergeten. Ik deel het hier op de site omdat ik zelf enkel maar durfde contact opnemen nadat ik hier zoveel positieve reacties gelezen had.

De onwennigheid van het niet kennen van Christophe, binnenstappen in een ruimte waar ik nog nooit geweest was en het niet precies weten wat er zou gebeuren, verdween van zodra ik op de mat ging liggen. Christophe zijn warme handen stelden mij op mijn gemak. Ik voelde zijn rust. En toen begon het energetische deel van de massage. Door de afwisseling in bewegingen en door zijn ademhaling voelde ik sensaties die ik nooit eerder gevoeld had. Ik voelde de energie opborrelen, tintelen, stromen, het was onbeschrijfelijk. Het voelde alsof ik in een droom terecht kwam. Alle gedachten stopten, ik kon alleen nog voelen. En het voelde fantastisch. Ik liep buiten op wolkjes. Die nacht droomde ik constant over de massage, en kwam ik soms wakker omdat de verrukkelijke golfjes energie nog steeds door mijn lichaam stroomden. Er is een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan.

Om het in één woord samen te vatten, het was elysisch. Bedankt, Christophe!

Anoniem (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Vandaag heb ik mij laten masseren door Anke.
Op het moment dat ik binnenkwam voelde ik me direct op mijn gemak, Anke luistert heel aandachtig naar je verhaal en je problematiek en begeleidt je fantastisch. 

De massage zelf was enorm ontspannend en helend. Elk chakra heeft Anke afgegaan en de energie stroming verbeterd.
Ik heb veel kunnen loslaten op emotioneel  en fysiek vlak.

Na de massage hebben we nog een ontspannend gesprek gehad en wat ideeën uitgewisseld.

Bedankt Anke voor de mooie ervaring. Je bent er 1 uit de 1000!

C. (sessie 1) [therapeut: Anke]

Christophe, ik wou je nog even voor het slapen bedanken voor deze middag.
Het was een heel intense belevenis waarin ik me volledig heb kunnen overgeven.
Misschien vind ik dat nog wel het bijzonderste. Ik heb geen enkele schaamte of onwennigheid gevoeld naar jou toe, iets wat ik heel raar vind omdat ik je niet ken en toch problemen heb met hoe mijn lichaam eruit ziet. Ook bij het ervaren van intens genot heb ik dit gewoon kunnen laten gebeuren zonder te denken hoe dit bij jou zou overkomen. Ik vind dit vreemd, mezelf kennende. Ik hou enorm van jouw energie als persoon. Ik voelde me heel veilig. Misschien heb ik jou in een vorig leven al eens ontmoet en voelde het daarom meteen zo vertrouwd 😄 Mijn intuïtie was juist. Benieuwd hoe ik me de volgende dagen ga voelen. Nu is het precies alsof de sessie een droom geweest is of zoiets. Ik ben nog niet volledig geland maar dat vind ik niet erg. Ik geniet nog na. Af en toe heb ik nog een oncontroleerbaar schokje in mijn armen en benen. Ik voel innerlijke rust, even het piekeren naar de achtergrond. Zalig.
Ik ben zo blij dat ik bij jou terecht gekomen ben, ontzettend dankbaar!

Toevoeging:
Er gebeurt ondertussen nog van alles in mij en met mijn lichaam. Amai 😄
Ik ben ontroerd van hoe je te werk gaat met volle aandacht, volle focus. Dat is iets dat jammer genoeg vaak ontbreekt bij therapeuten/hulpverleners. Ik voel die dingen haarfijn aan met mijn vele antennes 😄 Dit is niet zomaar je job die je even uitvoert. Dit doe je met hart en ziel en dat heb ik mogen voelen. Zeer diep geraakt en dankbaar.

Toevoeging 2:
Ondertussen is het 2 weken geleden dat ik bij je was voor mijn eerste tantramassage.
Ik wou je even laten weten hoe het nog verder verlopen is. 
Ik heb een zestal dagen veel veranderingen gevoeld zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak. Daarna werd ik terug meer mijn oude zelf (jammer :-)). 
De eerste dagen waren het krachtigst en dat nam dan beetje bij beetje af. 
Ik was enorm moe na de massage en de volgende 2 dagen. 
De massage heeft mij in een ander bewustzijn gebracht. Het heeft mijn hart geopend en ik heb verbinding gemaakt met mijn ziel. Ik wil niet te zweverig klinken maar dat is echt wel gebeurd. 
Ik heb die avond en de volgende dagen me heel dicht bij mezelf gevoeld, bij mijn essentie, bij wie ik echt ben zonder alle conditioneringen en beschermingsmechanismen. Het ego was heel stil, misschien zelfs even weg als dat al kan. 
De nacht na de massage en ook de dagen die volgden heb ik zeer intense rare dromen gehad. Nu ben ik wel een dromer maar het was nog levendiger dan anders.
Toen ik de dag na de massage ging wandelen voelde dat heel anders aan dan gewoonlijk. Ik voelde verbinding met de natuur, was ontroerd door het gezang van een vogeltje. De koude wind voelde zo aangenaam (terwijl ik koude wind anders niet aangenaam vind). 
Mijn zintuigen stonden op scherp evenals mijn intuïtie. 
Even voelde het leven heel mooi, liefdevol en zorgeloos. Een gevoel dat ik niet of nauwelijks ken. 
Ik was even uit de zwaarte getrokken en had geen neerslachtige, sombere gevoelens. Een verademing. 
Soms denk ik dat het gewoonweg niet in mij zit, me echt gelukkig kunnen voelen, maar het kan dus wel. 
Ik voelde me enorm vredig en voelde ook zelfliefde en zachtheid. Die zelfliefde even mogen voelen ontroerde mij want daar geraak ik zelf niet gemakkelijk bij. Ik voelde me goed over mezelf, voelde meer eigenwaarde en had zelfs even vrede met de moeilijke situatie waarin ik me bevind. 
Het was die eerste dagen ook heel stil in mijn hoofd. Rust. Geen gepieker en negatieve gedachten.
Ik had ook meer connectie met mijn lichaam. Zeker met mijn yoni. Ik was me bewust dat die er was of zoiets, er zat leven in. Er waren aangename tintelingen zonder aanraking. Ze voelde ook anders aan. In  mijn billen voelde ik aangename zinderingen, energiegolfjes noem ik het.
Ik voelde me een stuk vrouwelijker, sensueler, goed in mijn lichaam. 
Ik stond meer in mijn kracht, voelde me een stuk sterker. Ik had ik veel zin om creatieve dingen te doen. 
Wat me ook is opgevallen zijn mijn borsten die anders aanvoelden. Eerst dacht ik dat het gewoon mijn huid was, die zachter was geworden van de olie maar toen ik nog eens goed voelde waren het toch echt wel mijn borsten zelf die totaal anders aanvoelden. Ze waren soepel en ‘mals’, minder gespannen, minder hard ofzo. Echt heel raar om te voelen. Ik bleef ze maar aanraken :-). Ondertussen hebben ze terug hun gewone structuur.
Een andere fysieke gewaarwording merkte ik een 3-tal dagen na de massage op. Ik voelde ineens een enorme ontspanning in mijn hele bekkenbodem. Vooral merkbaar als ik rechtstond of wandelde. 
Vandaag kan ik het nog steeds voelen al is het iets minder sterk. 
De eerste dagen na de massage kreeg ik regelmatig flitsen van beelden of van gevoelens vanuit mijn heel jonge kindertijd waarin ik de verbinding met het universum nog kon voelen. Echt heel speciaal.  

Ik denk dat dit het zo een beetje was. Een hele boterham :-) 
Nog steeds voel ik een grote dankbaarheid naar jou toe, dat ik dit via jou kon beleven.
Het heeft me heel diep geraakt.

Ik kijk uit naar onze volgende afspraak!

Anoniem (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Brief aan mezelf,
WORD JEZELF...

Word wie je bent. 
We zijn zoals we geworden zijn.
Als iemand je lang niet heeft gezien zegt die soms: je bent nog altijd dezelfde. Uiterlijk zijn we (als we geluk hebben) misschien niet veel veranderd maar innerlijk is het iets anders...
Doorheen ons leven onze levensLOOP, komen we in aanraking met fijne en minder fijne soms verschrikkelijke gebeurtenissen en ontmoetingen.
Ik heb vorig jaar gekozen om te ontdekken wie ik echt ben. 
Ik ben mezelf al serieus tegengekomen en het is niet altijd fijn en ronduit confronterend.
Zorgen voor jezelf is niet gemakkelijk, was het maar zo simpel...
Je stelt jezelf en ook je verhoudingen tot anderen in vraag.
Is je partner veranderd? 
Je ontdekt dat jij veranderd bent.

Nadat onze dochter ons heeft verteld wat er met haar is gebeurd tijdens haar kindertijd, is niks nog vanzelfsprekend, eenvoudig. Voor haar al zeker niet maar voor ons ouders ook niet.
Voor mezelf ook niet als vrouw, seks is voor mij ook altijd een probleem geweest.
Door het krijgen van tantra massage, ondervond ik het genot van ook intieme aanraking.
Vroeger had of kreeg ik het gevoel geen genot te kunnen voelen of geven aan mijn partner.
Ik besef nu hoe mooi het zou kunnen zijn als ik daar zou kunnen communiceren met mijn partner. Niet dat ik dat vroeger nog niet geprobeerd heb...

Na de laatste sessie kreeg ik het gevoel dat ik wel veel tranen binnenhield, ik hield ze tegen omdat ik jaren niet meer had gehuild.
En toen gisterenavond waren ze er, ik was alleen en zonder aanleiding begon ik te huilen.
Ik wist eerst niet waarom ik huilde, en er was geen opluchting alleen een diep verdriet en hartpijn en eenzaamheid.
Het was niet mijn verdriet maar het verdriet van anderen, ik ben een spons en neem veel verdriet van anderen over.
Hopelijk komt mijn verdriet ook nog aan de beurt.

Ik wou dit even delen.

L. (sessie 3) [therapeut: Christophe]

Steeds weer ten volste genieten van de mooie tantra massage te kunnen ontvangen, gewoon zalig! 

Ralph (sessie 1) [therapeut: Patrick]

Fijn zoals je met me omging, Anke. Je hebt iets diep bij mij geraakt. Natuurlijk mijn huid maar ook iets dat dieper zit. Je hebt iets in mij geopend. Ik kan nog niet zeggen wat het is. Er is iets in mij weer open gegaan. Dank je wel hiervoor. Ik voel me heel veilig bij jou. Je bouwde de massage heel mooi op, zodat ik me steeds meer kon overgeven. Heel zorgvuldig en betrokken. Met liefde en aandacht 
Ik voel mijn levensenergie weer stromen. En dat is heel kostbaar voor mij, want ik ga door een moeilijke fase in mijn leven. Je hebt mijn vitaliteit aangesproken en laten stromen. Ik voelde mezelf zo mooi worden toen je mijn lingam en de omgeving van mijn lingam masseerde. Ik genoot van de intimiteit die ik daarbij voelde. 
Nog iets bijzonders is dat ik twee energieën tegelijkertijd voelde. Een mannelijke energie toen mijn lingam zo stijf werd en ook een vrouwelijke energie bij het mezelf volledig overgeven aan wat ik van jou ontving. 
Wat een geschenk! Ik voel me heel dankbaar en gezien. Ik ben blij dat je in mijn leven bent gekomen. Ik beleefde een mooie middag. Bedankt voor wat je voor mij wilde betekenen. Mijn hart is open gegaan.
Ja, dat is het antwoord. Ik vroeg me aan het begin van dit verslagje af wat je bij mij geraakt had. Iets dat dieper zit. Nu weet ik het: je hebt mij in mijn hart geraakt. Ik ben open gegaan.

Jan (sessie 1) [therapeut: Anke]

Wat een ervaring!
Ik heb onlangs een energetische massage laten doen door Anke.
Deze dame weet exact waar ze mee bezig is.👌🏻
Ik kon mij onmiddellijk ontspannen ondanks het feit dat ik momenteel in één van de meest hectische periodes in mijn leven vertoef. Het heeft voor mij op één of andere manier ook heel wat dingen los gemaakt die ik al van kinds af aan met me meedraag. 
Ik was echt opgelucht, net alsof er een last van me afviel. 
Dankbaarheid was het woord dat telkens terug naar voren kwam. 🙏🏻
Dat is vooral wat ik voelde. 
Dankbaarheid…. 
Een echte aanrader. Een heuse top ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. 👌🏻

Z. (sessie 1) [therapeut: Anke]

Een aanrader van begin tot einde. Isabelle beheerst de kunst van het aan-raken volledig. Warme olie, de juiste muziek en sfeer en vooral het juiste gevoel. Een complete ervaring die je nog dagenlang mee draagt, een cadeau voor jezelf, puur en helemaal in balans, wat een gave. Bedankt!

Daan (sessie 1) [therapeut: Isabelle]

Ik ben even opzoek geweest om de ideale plek te vinden om een workshop tantra massage te volgen. Voor mij was het in de eerste plaats belangrijk om op een eerlijke en pure plek terecht te komen. Iemand bij wie respect en veiligheid op de bovenste plank staan. En toen kwam ik bij Christophe terecht. Wat ben ik mijn buikgevoel dankbaar, want dit was duidelijk de juiste keuze.  De workshop was een heuse openbaring. Niet enkel omwille van zijn professionele aanpak en de manier waarop hij alles haarfijn uitlegt, maar ook omdat alles onmiddellijk in praktijk wordt omgezet en dat ik direct de uitgelegde technieken zelf kon toepassen en eigen kon maken. Hierdoor kon er kort op de bal gespeeld worden en de rustige en opbouwende feedback die Christophe gaf, zorgde ervoor dat mijn zelfvertrouwen een mooie boost kreeg. Nu enige tijd later, heb ik mijn eigen praktijkruimte en al ettelijke tevreden klanten die me keer op keer laten beseffen hoe mooi het is om vanuit je hart en vanuit volle passie te mogen geven. 
Bedankt Christophe. Zonder jou was dit enkel bij een droom gebleven.

A. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Super rustgevend en mooi repectvolle tantra massage!

Faith (sessie 1) [therapeut: Patrick]

Voor het eerst een sessie geboekt bij Anke. Ik voelde mij al op mijn gemak vanaf het eerste telefonisch gesprek. Vóór de massage hadden we eerst een goed en open gesprek waardoor ik me al goed op mijn gemak voelde. 
Tijdens de massage kon ik me volledig overgeven aan de zachte handen van Anke. 
Ik voelde de energie door mijn lichaam stromen en voelde me achteraf terug opgeladen.
Zeker voor herhaling vatbaar! 
Bedankt voor de fijne ervaring!

Emiel (sessie 1) [therapeut: Anke]

Na 6 dagen nog steeds na genieten van de Sensitieve Tantramassage van Amisha. Na een lange periode van stress ben ik weer door jou gemasseerd. Het is een grote ontlading van stress en alle spanningen in mijn lichaam zijn verdwenen. Amisha bedankt en verheug me op de volgende keer. Ik wil jouw Sensitieve Tantramassage graag van harte aanbevelen!

HS. (sessie 1) [therapeut: Amisha]

Na de drempel om mezelf te laten verwennen direct een gevoel van opluchting bij de ontmoeting van Roshan. Een warme vriendelijke man die me snel op mijn gemak stelde. De kamer heerlijk op temperatuur met kaarsjes, zacht licht en fijne muziek en dan de mooi opgebouwde tantramassage… het overtrof mijn verwachtingen. Ongewoon genieten :-), een groot kado voor mezelf, echt blij mee!!

I. (sessie 1) [therapeut: Roshan]

Geen massage, maar liefdevolle aanraking met enorm veel respect voor het lichaam van de vrouw.
Als je de eerste keer naar de afspraak komt heb je  ALLES  gelezen wat er over te lezen valt, je hebt filmpjes bekeken… zelfs op pornosites maar daar ga je niet vinden wat je zoekt. Maanden heeft mijn zoektocht geduurd voor ik besliste om toch de stap te zetten. 
Dan moet je nog beslissen bij wie je terecht kunt… een zeer interessante zoektocht. Je ziet en leest dingen die soms ronduit niet oké zijn. En toen kwam ik op de “tantrayonimassage” site terecht. 
Ik wou geen vrouwelijke tantra, en toen kwam ik uit bij Christophe. Site bezocht ,gelezen en nog eens gelezen en gezocht of ik iets vond dat niet oké was… niet gevonden, oef.
Ga ik nu een afspraak maken, wat zoek ik daar, kan ik dat doen… 
Toch een eerste afspraak gemaakt… zeer onwennig om de eerste keer binnen te gaan.
Je moet wel vertellen waarom je komt, moeilijk en toch weer niet door de vriendelijke en altijd correcte en respectvolle houding van Christophe.
Ik heb nooit op geen enkel moment getwijfeld of dit voor mij wel aanvaardbaar is dat ik daar was.
De massage kan ik niet omschrijven wel het zalige gevoel dat je krijgt: je voelt je de mooiste vrouw van de wereld. Geen enkel moment denk je het is niet oké, je wordt gekoesterd van kop tot teen (en alles er tussen 😉).
Nu heb ik mijn tweede sessie achter de rug, ik dacht het kan niet beter zijn dan de eerste keer…
Na de eerste sessie heb ik een maand lang nagenoten van de liefdevolle aanrakingen. Ik kon door er aan te denken zeer leuke gevoelens krijgen. De nawerking was enorm.
Ik had nog nooit in mijn leven zelfs maar een fractie van een orgasme gehad. Nu kon ik genieten van mijn lichaam, zalig.
Oja, ook interessant om te weten dat ik maandelijks naar de osteopaat ging of naar de kinesist of naar de hypnose of kinesologie. En nu, niet meer nodig.
ik heb vrede met mezelf en met mijn situatie. Ik kan verder en ik heb vandaag met de tweede sessie de mooiste ervaring van mijn leven gehad. Ik voel me anders, beter.
Voor wie nu nog zou twijfelen na dit te hebben gelezen, niet twijfelen gewoon doen. 

Bedankt Christophe.✨

L. (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Liefste Isabelle, wat een ongelooflijke ervaring dat het was om door jou te mogen gemasseerd te worden. Die zachtheid en veiligheid ben ik nog nergens tegen gekomen. Ik zou het iedereen kunnen aanraden en kom zeker terug. Dikke knuffel

Katrien (sessie 1) [therapeut: Isabelle]

Mijn ervaring met Anke was top! Na al heel veel ervaring te hebben met het pad van tantra kan ik zeggen dat ik positief verrast was. 

Nadat ik half bevroren was, met mijn tantra massage van een paar dagen nadien bij iemand anders, was ik blij met de verwarmde matras bij Anke. Nu kon ik me volledig loslaten in het hele gebeuren van de massage op zich. De muziek paste er perfect bij en alles was zeer net!

Het duurde even voor ik volledig in mijn lichaam zat en Anke was heel geduldig. Toen ze met de Lingam massage starte begon alles te stromen en voelde de energie heerlijk stromen in mijn lijf. Roepen, tranen, trillen, alles kwam naar de oppervlakte en Anke bleef met een heel aangename warme energie aanwezig, zodat ik me compleet veilig voelde en alles zijn natuurlijke gang kon laten gaan. 

Een aanrader voor wie zoekt naar “the real deal” en door iemand met het hart op de juiste plaats!

S. (sessie 1) [therapeut: Anke]

Een jaar na een moeilijke relatiebreuk kwam ik bij Christophe terecht omdat ik er maar niet in slaagde mezelf terug te vinden en de pijn en het verdriet los te laten. Teveel gegeven en teveel gezorgd, jarenlang iemand anders rugzak gedragen. 
In eerste instantie was het onwennig en moeilijk om me te ontspannen, ik was gefocust op alles rondom me en zat volledig in mijn hoofd. Eens de massage verderging aan de voorkant van het lichaam (borst/hart), zweeg mijn hoofd eindelijk even en kon mijn hart spreken. Bij Christophe vond ik een veilige plek om in te storten terwijl de golven van verdriet bleven bovenkomen. 
Emoties die ik niet wist dat verwerkt moesten worden, kwamen aan de oppervlakte. Ik ontdekte dat ik niet lief ben geweest voor mezelf en jarenlang tegen mijn hart ben ingegaan. Dat in tegenstelling tot de veilige plek hier, ik me niet veilig voel bij mezelf, omdat ik steeds over mijn grenzen laat gaan zonder respect voor eigen gevoelens en behoeften. 
Ondertussen zijn we al 6 sessies verder en iedere keer opnieuw zijn er nieuwe inzichten, vallen er weer puzzelstukjes op hun plaats. Niet meer terug in de slachtofferrol kruipen, maar de donkere stukjes in mezelf gebruiken om de weg te vinden naar mezelf. Laagje per laagje komt het verdriet dat vastzit in mijn lichaam los, met momenten heftig en intens, maar zo nodig. Het brengt me stilaan naar mijn ware ik die zo diep begraven zit, weggecijferd en verwaarloosd.
Tijdens de massages heb ik het gevoel dat ik nergens verantwoording voor moet afleggen, dat alles er even kan en mag zijn, dat ik veilig ben. En hoewel ik me nergens zo veilig voel als hier zijn de blokkades er voorlopig nog. Eens de emoties te overweldigend worden, schiet ik weg in mijn overlevingsmechanisme van destijds, kan ik niets meer waarnemen, ben ik de connectie met mezelf volledig kwijt, het gevoel letterlijk ontkoppeld te worden van mijn lichaam. 
Ondanks de weg die er nog af te leggen is, lukt het me iedere sessie wat langer om dichtbij mezelf te blijven, om te voelen, om te gaan naar een plek in mezelf waar ik de energie en warmte voel stromen van top tot teen en er geen innerlijke strijd is.

K. (sessie 6) [therapeut: Christophe]

Vandaag langsgeweest voor een deep tissue massage. Heb al een tijd last van lage rugpijn. Tijdens de massage werd duidelijk dat ik heel veel pijn had thv de piriformis spier aan de linkerbil. Massage op dit pijnpunt gekregen. Ook nog tips meegekregen wat ik thuis kan doen.
Ik keer zeker terug voor een verdere behandeling.

Nadia Tomme uit Wielsbeke (sessie 1) [therapeut: Danny]

Dag Saskia, nogmaals bedankt voor de deugddoende behandeling. Ben nog volledig aan het nagenieten.
Ben gelukkig u ontdekt te hebben en te kunnen genieten van uw talenten.
Het was ook een aangename babbel.

L. (sessie 2) [therapeut: Saskia]

Ik had reeds tweemaal een intens ontspannende en helende ervaring bij Christophe. Hij is heel aanwezig, neemt alle tijd en raakt je aan vol zachtheid en respect. Dit alles zorgt voor een magische combinatie waarin je helemaal kan zakken in je lichaam, diep loslaten en in overgave vertoeven. In dit diepe voelen, ontspannen en genieten ontstaat een stroom in je lichaam die heelt en voedt. Het effect is nog een hele tijd na de sessie te voelen. Warm aanbevolen!

Katrien (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Na mijn eerste tantra massage neem ik graag even de tijd om mijn ervaring te delen. Ik kan me voorstellen dat net zoals ik het bij mezelf ervaarde, bij vele een gelijkaardige ‘spanning’ zit om de stap naar deze pure massage te zetten. Maar wat een prachtig geschenk heb ik mezelf gegund. Christophe creëerde  onmiddellijk een veilige bubbel waarin ik mezelf mocht en kon zijn. Ik kreeg de ruimte om in volledige overgave te kunnen gaan in alle facetten zonder enige schaamte of terughoudendheid. Het was een oase van ontladen. Enkele dagen nadien is er nog meer losgekomen na de magische behandeling waar ik zo diep heb van genoten . 
Mijn creativiteit en mijn wilskracht is groter dan ooit. Mijn vrouwelijkheid is nog sterker ontplooid. Mijn energiepeil ten top. 
Ik voel harder als ooit wat mijn levensmissie is en waar mijn passie ligt. 
Dankbaar voor dit prachtige geschenk 🙏🏼

Anke (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Hoi Kaat, ik voel me lichter, en heb het gevoel dat die 7 kg die ik teveel heb, nu gemakkelijker wegkunnen (heb sinds 2w mijn voedingspatroon aangepast). Ik weet het gewoon, ook dat mag ik nu loslaten. Donderdag voelde ik voor het eerst (sinds maanden) geen pijn in mijn nek. Ik kon mijn schouders laten hangen en mijn hoofd stond als vanzelf recht op mijn romp. Ik mag er gewoon zijn.  Ik heb een vrouwenlichaam-kaars gekocht om met nieuwjaar aan Jan te geven.  Gisteren heb ik mijn vader gezien en ik heb hem gezegd dat ik hard gewerkt had, aan verwerking enzo (geen details). Toen vroeg hij wat hij nog meer voor mij kon doen! Ik heb gezegd: je wat meer laten zien en horen, en zich wat minder wegcijferen. Hij begreep het direct 🙂. Enfin, er beweegt vanalles.
Bedankt voor de fijne sessie 🙏🏼Veel groetjes en fijne zaterdag

Anita (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Er zijn na de sessie enorm veel gevoelens naar boven gekomen en er spelen enorm veel gevoelens en lichamelijke klachten die ik moeilijk kan plaatsen omdat ik voorheen deze niet voelde.
Ik omarm mijn gevoelens en probeer zonder erbij na te denken en te zoeken van waar deze komen of waar deze vroeger zaten deze te volgen.
Sedert de massage heb ik een leger hoofd dan voorheen en probeer ik me niet meer druk te maken over bepaalde zaken.
Ik stel mezelf volledig open voor wat op mijn pad komt en probeer mijn gevoel hierbij te volgen.
Na een enorme ruzie met mijn man zijn we al 2 dagen enorm open aan het praten over hoe ik me voel en wat in me omgaat. Volgens mij ook een van de gevolgen van de massage aangezien ik dit voorheen niet kon en nooit gedaan heb. Hieruit is voor mijn man wel al op bepaalde vlakken gebleken dat de massage iets met mij als persoon doet en dat ik erdoor beter met mezelf kan leren omgaan door mezelf te leren kennen, appreciëren en blokkades te laten wegvloeien (want heb de laatste 2 dagen al menig traantjes laten vloeien).
Wat jij voor mij hebt opengezet en losgemaakt met de massage kan ik zelfs niet onder woorden brengen. Ik merk wel dat het gevoel van de blokkades in mijn diepste al wat lichter zijn, maar dat ze nog niet verdwenen zijn. Ik volg nu vooral alle gevoelens die sedert opengezet zijn en probeer deze vast te houden.

Alvast dikke merci voor wat de tantramassage bij mij reeds teweeg heeft gebracht!

A. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Ik had vele jaren geleden van tantra gehoord en had nooit gedacht dat ik het zou doen. Maar het intrigeerde me altijd omdat ik op een spiritueel pad was, maar ik had nooit gedacht dat ik het effectief zou doen. De afgelopen jaren ben ik online gaan zoeken naar een tantrische masseur. Ik had een jaar of twee geleden op deze website gekeken, ik kan het me niet precies herinneren, maar bepaalde omstandigheden in mijn leven maakten me onlangs zo geïrriteerd dat ik besloot dat het genoeg was en dat het tijd was om mezelf te gaan eren en te verkennen. Maar ik moest me veilig voelen, want ik wilde niet nog meer pijn van mannen meemaken. Ik was nog nooit mishandeld, maar voelde me door de jaren heen emotioneel en financieel wel mishandeld. Ik was het zat om me een slachtoffer te voelen en omdat ik door de jaren heen een deel van mezelf had afgesloten, wilde ik echt mijn macht terugnemen. Ik had naar de vele recensies gekeken en iets in Christophe gaf me gewoon het gevoel dat het goed was.
Ik had geen ongelijk. Christophe was buitengewoon respectvol, stil en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde.
Mijn lichaam voelde getransporteerd naar een ruimte van stilte en ontspanning en de Yoni-massage was een explosie van gevoelens en emoties die ik al lang niet meer had gevoeld.
De eerbied en het respect voor het vrouwelijk lichaam was zo mooi dat ik denk dat we dit allemaal zouden moeten leren, omdat het de wereld een veel betere plek zou maken. Anderhalve week daarna voelde ik me gelukkig en voelde ik een enorme energie-explosie. Toegegeven, ik wist niet goed wat ik ermee aan moest, omdat ons in onze samenleving niet wordt geleerd om deze energie te omarmen en te kanaliseren. Ik wil dit zeker verder onderzoeken en kijk uit naar mijn volgende massage.

I. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Sigrid is een dichteres en muzikante en kan door middel van haar helende massage de soundtrack van mijn jongere zelf creëren. Met haar helende massage bracht ze me naar een andere tijd en plaats. Verbazingwekkend wat deze helende handen kunnen doen en een bijzondere ervaring. De muziek, de lichte geur van wierook, de aanraking van haar handen, haar gezang brachten me naar een andere plaats. Dit is als niets dat ik ooit eerder heb gedaan.

A.M. (sessie 1)

Wat een bijzondere ervaring om als man in een overvloed van vrouwelijke zachtheid te worden opgenomen en omhelsd. De warme handen en olie te voelen, de aanraking van er mogen zijn en mogen stromen te ontvangen. Ja dit is geëerd worden als man in het vrouwelijk nest, het vrouwelijk heiligdom. En tussendoor een blik, een warm oogcontact, een lieve lach en ook indringende mooie muziek. God, wat een hemelse ontroering ging er in me om, om dit alles over me heen te laten stromen en mee te bewegen op de golven van dit liefdevolle aanraken. Het werd een energetisch spel van vrouwelijkheid en mannelijkheid in een subtiele en tedere dans en zachte versmelting. Wat mooi om dit te mogen leven, dit te ervaren in respect en toewijding. 
Ik was intens geraakt en voelde de verbindende werking van vrouwelijke magie en kracht. Het leidde me ook naar mijn innerlijke vrouw diep verborgen in mij.
En toen kwam er rust in warmte en aanwezigheid. Zo heerlijk en gedragen, zo dankbaar voelde ik mij.
Eén van de mooiste ervaringen uit mijn mannenleven…

Stef (sessie 1) [therapeut: Frederike]

De tantra massage die ik mocht ontvangen van Sigrid heeft me diep doen ontspannen, mijn energie laten stromen en me lichtheid gebracht. Bij aankomst ervaarde ik een warme, ontspannen sfeer, waardoor ik me direct welkom voelde. Voordat de massage begon was er een moment van verbinding (niet enkel een gesprek, maar ook energetisch en fysiek contact). Dit bracht me helemaal in het hier en nu. Ik heb erg genoten van de verschillende soorten aanrakingen van de massage, die heel afgestemd en passend voelden. Emoties mochten er zijn en haar handen brachten verzachting en lichtheid naar me toe. Mijn levensenergie begon zacht te stromen. Dank je wel, Sigrid.

Emma (sessie 1)

Emma ... wat heerlijk was het om deze tantrische massage van jou te krijgen . Al heel snel kon ik alles loslaten , zweefde is weg terwijl ik jouw handen volgde ... de warme olie stroomde rijkelijk over mijn ganse lichaam. Uw inleving was voelbaar op iedere plekje. De warmte kwam als een gloed over me heen ... de energie kwam vrij , net zoals je had verteld. Dank voor het magische moment.

Nico (sessie 1) [therapeut: Emma]

Inmiddels heb ik nu alle vormen van massage die Naveen aanbiedt, mogen ontvangen. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is de rust, de liefdevolle warmte, zorg en aandacht die je voelt tijdens de massage.
Er is helemaal ruimte om te zijn wie je bent en wat je op dat moment ook mag voelen wat er is en dat aandacht nodig heeft. Het mag er allemaal zijn. Zo fijn om jezelf op deze manier liefdevol te verwennen.

RvB (sessie 1) [therapeut: Naveen]

Het is boven mijn verwachtingen! Al mijn (zenuw)pijnen waren voorbij. Het is een geweldig gevoel en het is alles wat ik nodig heb voor mijn rug, nek en hoofd! Dankjewel Danny! Zeker aan te bevelen! Ik kom terug! Luxe ervaring!

Marivic Alcantara uit Izegem (sessie 1) [therapeut: Danny]

Het was heerlijk, 2 uur lang met liefde, aandacht en in verbindingen gemasseerd worden. Ik had moeite met ontvangen, maar door de zuivere aanraking van Naveen ging dit steeds beter. Mijn hoofd werd langzaam rustig en ik zakte steeds dieper in mijn lijf.
Opgeladen, ontspannen en volledig in het nu ben ik weer naar huis gegaan. Ik kan het iedereen aanraden.

Astrid (sessie 1) [therapeut: Naveen]

Dag Saskia,

Willen we toch nog even laten weten 😉
We hadden het dit weekend nog over jou en onze sessies...
Dit heeft ons echt beiden goed gedaan... in eerste instantie praten we nu veel meer over onze seksuele beleving, verlangens, wat wel, wat niet, iets extra...
Heb ook opgebiecht dat ik reeds een eerdere sessie met jou had, en dit lucht op.
Daarnaast is onze intieme belevenis totaal anders geworden, herboren....veel vaker, er kan en er mag meer, ook anders, beiden volop genieten, energie intens voelen stromen ... iets wat we vroeger niet voor mogelijk achtten..
Kortom, voor ons is dit echt een nieuwe dimensie🙏
Je ziet ons zeker nog terug, daar zijn we het beiden over eens 😉
Zo, dit wilden we nog even delen met jou.
Nogmaals bedankt en tot binnenkort!

Anoniem koppel (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Bedankt voor jouw tijd, ruimte, geborgenheid en sereniteit.
Het heeft me veel deugd gedaan...
Ik voel mij wat vrijer in m'n vel nu...

Peter (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Beste Kaat, 

Ik ontving reeds veel massages, uit allerlei scholen en opleidingen maar uw tantrahypno massage was toch helemaal nieuw.
De introductie, de massage en vooral de lange repetitieve strelingen op de buik waar alle negatieve gevoelens worden opgeslagen. De ontspanning was totaal en ik voel me een stuk lichter en heb er oprecht van genoten! Ik ben je zeer dankbaar en kom zeker terug. 

Fer (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik heb twee uur op een matrasje in de zon liggen navoelen en merkte hoe ik mijn lichaam liefheb. De taal die het spreekt wordt steeds duidelijker, de boodschappen kan ik steeds beter verstaan. Ik ben ook mijn lichaam, niet alleen mijn verhalen… Wat een veiligheid voelde ik. Veilig bij jou, veilig bij mij, inclusief mijn bonkende hart aan het begin. Het mag er allemaal zijn. Mijn bekkengebied voelt goed en stabiel, ik merkte gisteren opnieuw hoeveel kracht daar bij me zit. Mijn arme verwonde hart laten dragen door mijn sterke bekken, dat kan ik. Weliswaar alleen nog op momenten, maar ik kàn het! Het was schitterend te ervaren hoeveel vertrouwen ik heb.

Tineke, 42j uit Amsterdam (sessie 1)

Zonet genoten van een heerlijke duo relax massage. Bij het begin vraagt Danny hoe stevig het mag zijn. Ook als vrouw voel je waar er gemasseerd wordt. Werkelijk een massage van hoofd tot teen. Voelen ons herboren!

Nadia Tomme uit Wielsbeke (sessie 1) [therapeut: Danny]

Hoi Kaat, bedankt voor je fijne sessie. Het voelde erg veilig om zo kwetsbaar te zijn. Ik ben nog helemaal verbaasd van de power die naar boven kwam maar nu in zachtheid 🌸🙏 was een erg fijne sessie. Dankjewel en lieve groet.

Eva (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Liefdevol, hemels en thuiskomen. De sfeervolle, warme en uitnodigende ruimte gaf me meteen een gevoel van een warm bad waar ik me meteen helemaal op mijn gemak voelde. Daarnaast is Christian heel integer, oprecht en liefdevol. Het voelde als thuiskomen in mijn eigen lichaam en de liefdevolle aanrakingen gaven mij het gevoel dat ik ook echt zacht en liefdevol mag zijn voor mezelf. Dank je wel voor deze prachtige ervaring.

J. B. (sessie 1) [therapeut: Christian]

Ik ben zo dankbaar voor deze goddelijke ervaring. Ik voelde me volkomen veilig. Gisteravond kon ik alleen maar liggen en mijn lichaam voelen, levendigheid, opwinding en blij zijn. Vanochtend toen ik wakker werd voelde ik hoe de energie nog doorwerkt, in mijn voeten, mijn bekken, in mijn hart, mijn armen, alsof cel voor cel wakker wordt gekust.

Karin, 57j uit Zwolle (sessie 1)

Na bijna anderhalf jaar tantra massages bij Christophe kan ik nog steeds zeggen… dit went NIET. Elke sessie blijft maar vernieuwend aanvoelen, me-time van het hoogste niveau. 

Mijn hartslag verhoogt nog steeds het moment dat ik uit mijn auto stap en aanbel. Pas na de welkomstknuffel word ik meer zen. Gedurende de massage bouwt de rust zich verder op, ik voél mijn lichaam liggen op de mat. 

Mijn mindset is in al die tijd positief geëvolueerd, zowel privé als op het werk. Zo ga ik nu meer empathisch om met mensen en sta ik er bij stil dat ze ook zelf hun eigen rugzakje met zich meedragen. Vroeger was het van mijn kant vooral éénrichtingsverkeer op vlak van communicatie, terwijl ik nu meer een luisterend oor heb.

Ik ben meer in evenwicht met mezelf en ik straal dit ook uit naar anderen. Ik durf zelfs te zeggen dat ik me volwassener ben gaan voelen en in een nieuw stadium van mijn leven terecht gekomen ben.
Vooraleer ik tantra ontdekt heb, leefde ik meer beredeneerd. Nu pas begin ik te leven met meer gevoel en kan ik zelfs genieten van niets doen, stilte of met mezelf in rust zijn.

Wanneer het gespreksonderwerp onder vriendinnen vroeger over orgasmes ging, was ik nooit betrokken omdat ik gewoonweg niet wist hoe het voelde en wat het inhield.
Dus op het moment dat ik de eerste keer voor een tantra massage kwam, had ik geen connectie met mijn yoni. Ik vond er niks aantrekkelijk aan. Maar ondertussen heb ik het gevoel dat ik er een nieuw lichaamsdeel bij heb! Op het einde van de massage voelt mijn yoni aan als een vuurbal die energie en warmte uitstraalt doorheen de rest van mijn lichaam. 

Ik moet dus zonder enige twijfel mijn mening herzien over mijn yoni… Ik vind ze super aantrekkelijk, heb ze méér dan lief en ze geeft me het gevoel op en top vrouw te zijn!

I. V. (sessie 27) [therapeut: Christophe]

Jee wat was dat fijn! Ik was zo diep ontspannen, dat heb ik niet eerder zo ervaren na een massage. Na afloop dan, want pfoe ik moet eerlijk bekennen dat tijdens de massage Naveen heel goed aanvoelde waar de blokkades zaten.

Ga dit ervaren, het is een cadeautje!

A. (sessie 1) [therapeut: Naveen]

Dank je wel voor de veiligheid en troost die je geboden hebt tijdens de heftige reacties op de massage. Ik heb een paar uur op bed gelegen en daarna in de tuin thee gedronken. Ik had het gevoel dat ik door de ontspanning en toch alert zijn de tuin intensief beleefde. Mijn lichaam is met een grote schoonmaak actie bezig. Ik kan het gevoel van warmte, aandacht opeens weer ervaren en dat is iets dat ik heel lang gemist heb. Ik weet nu dat in dat gebied heel veel pijn en emoties zitten die eerst verwerkt moeten worden voor ik aan een intieme relatie met een partner kan gaan beginnen.

José uit Kalmthout (sessie 1)

Christian is iemand die in volle aandacht masseert. Hij is echt aanwezig in zijn aanraking en voelt precies wat ik nodig heb. Hij is uiterst respectvol, zeer professioneel en ervaren, blijft zich voortdurend ontwikkelen en een fijn mens in de omgang.

C.L. (sessie 1) [therapeut: Christian]

Graag wil ik je nog even bedanken, Sigrid, voor de warme en liefdevolle energie die je gisteren hebt doorgegeven! 
Het was een buitengewone ervaring om gedurende twee uur ononderbroken zacht en subtiel te worden (aan)geraakt.
Tijdens de massage deze week was je even beginnen meezingen met de muziek. Je hebt een prachtige stem!  En eigenlijk gaf dat best wel een magische mix ...
Heel fijn ook dat je de massage hebt willen en kunnen geven op de grond. Ik voelde me toch meer ontspannen en geaard dan op de tafel.
Achteraf heb ik ook nog beseft dat tantra een kunst, vaardigheid is die je moet leren. Ook als ontvanger! Volledig overgaan in een staat van "ontvangen" is niet wat wij in ons leven geleerd hebben. Het vraagt oefening en ervaring. Maar ik voel me bij jou zeer comfortabel om dit proces te doorlopen. 
Ben ook blij dat ik jou als persoon heb leren kennen. Het is altijd inspirerend om mensen te ontmoeten die bewuste keuzes maken om hun persoonlijke doel na te streven ... ook al is het niet altijd de makkelijkste weg.

K. uit Antwerpen (sessie 1)

Hi Sigrid

Wou je juist nog eventjes laten weten dat ik enorm genoten heb van de massage.
Terwijl ik op voorhand toch wel wat sceptisch was, en vooral twijfels had over de extra energie die een tantra massage zou teweegbrengen, heb ik nu zelf mogen ervaren dat tantra zoveel meer is dan een ontspannende lichaamsmassage die je bvb in een wellnesscentrum boekt.
De energetische golven die je kon opwekken, en die steeds intenser en langer werden is iets dat ik nog nooit had ervaren.
Mijn hele lichaam trilde, en ik moest eventjes bekomen achteraf.
De setting, de ademhalingstechniek, jouw aanraking..  Het was perfect!
En ik voel me momenteel ook echt wel energieker en heb enkele zalige nachten achter de rug.
Ik ga zeker nog eens terug komen.

Sven (sessie 1)

Christian heeft mij helpen her-inneren wie ik werkelijk ben. Hij heeft mij enorm geholpen om naar mezelf te luisteren en hier ook trouw aan te zijn en blijven. Mijn hart spreekt en ik voel genoeg, ik moest er alleen nog naar leren luisteren. Hij heeft mij hierin heel fijn ondersteund en het proces versneld. Wat wil ik en vind ik belangrijk in mijn leven? Hij is een warme man die écht luistert naar je verhaal en precies aanvoelt wat je nodig hebt.

M.W. (sessie 1) [therapeut: Christian]

In juni ’22 besloot ik om de sprong te wagen naar mijn 1ste Tantramassage .Dit alles was compleet nieuw voor me om me letterlijk bloot te stellen aan iemand die ik totaal niet kende. Ik ging er dan ook naartoe met een toch wel beetje onwennig en een nerveus/spannend gevoel.

Vanaf het eerste moment dat ik Saskia zag voelde ik de spanning al wegvloeien…Saskia straalt namelijk veel rust en vertrouwen uit waardoor ik me dan ook heel snel veilig bij haar voelde. Gedurende een 3tal uren durende sessie bij Saskia werd ik heel respect en liefdevol behandeld. Deze sessie heeft voor mij toch wel hele diepe wonden geheeld.

Ik snap dat er veel mensen denken 200euro zoveel geld…dat is inderdaad niet goedkoop ook voor mij is dit veel geld als alleenstaande. Maar ik ben erg dankbaar dat Saskia op mijn pad is gekomen en dat ik die weloverwogen 200euro aan deze sessie uitgegeven heb want uiteindelijk is dit een investering in mezelf geworden en dat is zoveel meer waard dan die zichtbaar fysieke 200euro. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik dit gepaste tijde in de toekomst nog eens een sessie bij Saskia zal boeken.

Warme hartegroet

B. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Nu, 2 dagen later, voel ik nog steeds het effect van je fijne massage! Het heeft me diepe ontspanning en tegelijkertijd nieuwe energie gegeven. Door je rust, aandacht, respect en afstemming kon ik me overgeven en ontvangen, en dat is voor mij een nieuwe ervaring. De afwisseling tussen stevige en zachte aanraking, de ruimte, de temperatuur, de muziek, de olie, de verwarmde futon, alles was precies goed! Bijzonder hoe snel ik me op m’n gemak voelde bij jou. Het heeft me geraakt! Dankjewel daarvoor Christian!

W. (sessie 1) [therapeut: Christian]

Ten eerste, ik dank u Kaat voor alle info en hulp dat u heeft gegeven aan mij. Het was waardevolle informatie met betrekking tot mijn probleem. En wat betreft de massage, het was zeer fijn en zeer respectvol. Ik vond het heel prettig. Ik oefen en doe die oefeningen die ik gekregen heb van u. 
Ik ben u zeer dankbaar, de meeste masseurs doen 1 keer het verwijderen van energie, maar u als masseur heeft dit respectvol 2 keer gedaan. Dat apprecieer ik heel erg. Dus dank u wel voor deze fijne ervaring Kaat.

Kees (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Leven vanuit verstand. Dat kan ik goed. Leven vanuit gevoel. Daar heb ik ondersteuning bij nodig. Die ondersteuning heb ik gevonden bij Christian. Door zijn massages lukt het me om me meer te ontspannen en meer bij mijn gevoel te komen. Mijn lichaam gaat leven en daardoor ongecontroleerd bewegen. Ik maak geluid. Dat mag er allemaal zijn. Hij respecteert mij en mijn grenzen. Door hem ontdek ik wie ik eigenlijk ben. Ik ben benieuwd wat de volgende massage brengt.

I. (sessie 1) [therapeut: Christian]

Juist terug van een 'Sylvia-massage',  ik voel nog steeds de energie door mijn lichaam razen terwijl mijn 'ZEN-modi' mij influistert : "rustig jongen, deze sessie is voorbij maar de volgende komt er weer aan... ja inderdaad, dat is waarom ik steeds terug ga...

Gert (sessie 5)

Mijn interesse voor de tantra workshop is ontstaan door deze zelf te hebben ontvangen. Zo ben ik bij Christophe van tantrayonimassage.com terecht gekomen. Er werd telefonisch op voorhand besproken wat de mogelijkheden en verwachtingen waren. De mogelijkheid tot een testpersoon was voor mij zeer welkom.

De locatie is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg en voldoende parkeermogelijkheden. Doordat de workshop plaatsvindt in een appartement geeft dit discretie, dit kan van belang kan zijn.

Bij de intake werden de verwachtingen van beide partijen duidelijk geformuleerd.  

De ruimte was netjes, hygiënisch, verzorgd, rustgevend en goed van temperatuur.  

De inhoud van de workshop was professioneel met een goede balans tussen theorie en praktijk. Zeer goede feedback van lesgever Christophe en testpersoon Saskia. Kwaliteit en temperatuur van de olie was zeer aangenaam om mee te werken. Ik ben Christophe en Saskia zeer dankbaar voor deze verrijkende en leerrijke tantra workshop.

R. (sessie 4) [therapeut: Christophe]

Na lang twijfelen liet ik me overtuigen tot een massage bij Sylvia. Ze vertelde heel open over wat een massage precies inhoudt, wat ik mag verwachten en waar ik mijn grenzen wil stellen. Wetende dat je op elk moment grenzen kan aangeven, geeft een heel veilig gevoel.

De massageruimte is heel warm en sfeervol ingericht met kaarsen en rustgevende muziek, geeft een instant zen-gevoel. Tijdens de massage voel ik de warmte en de liefde van Sylvia stromen, ik voel dat ze deze massage recht vanuit haar hart geeft. Na de massage maakt ze tijd voor een babbel waarin al je gevoelens die vrijkomen er mogen zijn in een sfeer van geborgenheid en veiligheid. Het is zeker een pluspunt dat alles aanwezig is om je na de massage te kunnen opfrissen. Na de massage kwam ik buiten met hernieuwde energie en meer kracht. Een absolute aanrader!

Katrijn (sessie 1)

Al een paar jaar na een burn-out op het pad van tantra. Na een hele tijd toch men stoute schoenen aangetrokken op zoek naar een tantramassage. Via sociale media in contact gekomen met Sylvia en vlot een afspraak gemaakt. Ik was best zenuwachtig hoe dichter de datum kwam, wie is Sylvia, wat mag ik verwachten, is er een klik, enz…Ik stapte met toch wel wat zenuwen naar haar praktijk.

Ik belde aan en Sylvia kwam de deur opendoen, meteen viel er al een last van mijn schouders, zij is zo een innemende lieve dame, die mij direct op mijn gemakt stelde. Ik nam plaats in haar ontvangstruimte en kreeg iets te drinken. Tijdens deze ontvangst hebben we een kwartiertje gebabbeld over wat tantra voor mij was en wat mijn verwachtingen zijn, dit was zeer ontspannen en fijn. Daarna is het tijd voor het echte werk. Je kan je omkleden in een zeer nette en grote badkamer, waarna je de massageruimte binnen gaat. Sylvia geeft de massage op een heerlijke verwarmde futon. Eenmaal plaatsgenomen kwam ze de ruimte binnen en bespraken nog even ieders grenzen, waarna ze startte aan de massage. De massage wordt gegeven met heerlijk verwarmde olie die zalig aanvoelt op je huid.

De massage zelf is heerlijk en zacht, geen enkel plekje wordt overgeslagen en met evenveel liefde aangeraakt en gemasseerd, je voelt hoe Sylvia dit met hart en ziel uitvoert. Zelf lig ik te genieten en droom soms even weg, waarbij je geen tijdsbesef meer hebt. Na de massage kan je nog even bekomen met een glaasje water, en nog een fijne babbel in de massageruimte. Na terug op de wereld te zijn beland mag je je douchen in de badkamer waar alles voorhanden is, leuk dat je niets zelf hoeft mee te brengen. Na een zalige douche kaarten we nog wat na in de stoeltjes en rekent men af.

Dit was een hele ervaring voor mij, zo verschillend van de gewone massages en hoe meer ik ga hoe ontspannender ik ben. Jammer genoeg tijd om te vertrekken na dik 2 uur even alles vergeten te zijn en nog nagenietend stap ik naar mijn wagen. Ik verheug mij al op een volgende afspraak terwijl ik alles over mij laat komen.

Als je nog twijfelt ik zou zeggen doen, je gaat iemand als Sylvia leren kennen die rust, kalmte en vertrouwen uitstraalt van bij de eerste stap die je binnenzet, echt een aanrader. Ze slaagt erin je volledig op je gemak te stellen en even alles te vergeten, wat een gift is in deze doorgedraaide wereld.

Tot binnenkort,
Guy

Guy (sessie 3)

Ik lig op mijn buik. Door de zachte handdoek heen voel ik hoe elk lichaamsdeel met lichte druk aangeraakt wordt, alsof mijn armen, handen, benen, voeten en romp elk apart verwelkomd worden. Op dezelfde manier wordt er na tweeënhalf uur afscheid van genomen, met als summum 4 handen op mijn hart : overweldigend en best wel emotioneel!

In die tussentijd geef ik me over aan wat er komt. Het lijkt alsof Christophe mijn lichaam beschouwt als een tempel waarrond een sfeer van eerbied en respect hangt. De schaamte over mijn verre van perfecte, niet meer zo jonge lichaam smelt weg bij elke druppel warme olie op mijn lijf. 

Het voelt zo bevrijdend om te mogen ontvangen zonder er iets te hoeven voor geven. Er zijn geen wederzijdse verwachtingen, noch verborgen intenties. Ik hou mijn ogen dicht om dichter bij mezelf te komen en plots is er geen besef meer van tijd en ruimte. Er zijn alleen maar warme, bekwame handen, geurige olie, de ondersteunende ademhaling van Christophe en licht ontspannende muziek op de achtergrond.

Na de buiklig, leg ik me op mijn rug. Ik voel een neiging om niet statisch te ondergaan, maar ik verleg mijn arm, mijn hoofd en dein mee zonder weerstand te bieden.  Mijn lichaam reageert vanuit het niets met lichte schokjes. Ik laat dit gebeuren want het voelt helemaal niet vreemd. De intensiteit wordt feller. Mijn ademhaling wordt dieper. De ademhaling van Christophe begeleidt me en voelt als een veilig anker. Ik beland in een alles overheersende extase. Nooit eerder maakte ik zoiets mee. Ik reageer met gulzigheid op elke aanraking. Mijn lichaam voelt als een spons die energetische vrouwelijke kracht , vitaliteit en vuur absorbeert en vasthoudt. Christophe voelt spontaan aan wat mijn lichaam nodig heeft en hoever hij kan gaan. Ik voel zoveel dankbaarheid naar hem toe, maar ook naar mijn (intussen lieve) lijf die deze sensaties mag ervaren, toelaten en zich ontwikkelen.

Na een tijdje ondervind ik een gelukzalige rust, een warme gloed en tintelingen. Wat een verwennerij! Wat een cadeau voor en van mezelf! Dit gaat zoveel dieper dan de instant, vluchtige bevrediging in onze materiële wereld.

Achteraf ben ik verbaasd dat ik, zonder enige ervaring in lichaamswerk of spiritueel werk, al bij een tweede sessie tot zoiets in staat ben. Deze interne reis biedt me fierheid, rust en een zelfverzekerde, open blik naar andere mensen. Ik voel me compleet, 100% vrouw!

Christophe, dank je voor het vertrouwen, het respect, discretie en veiligheid!

Een aanrader voor iedereen die de verborgen kracht in zichzelf wil (her)ontdekken!

Anoniem (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Het was eerder deze maand een heel fijne tantra ervaring met een erg tactvolle en inlevende therapeute! Ook al was het de eerste kennismaking, het voelde meteen vertrouwd aan! Ik kijk dus reeds uit naar een volgende keer.

E. uit Turnhout (sessie 1)

Dankjewel voor vrijdagavond Christophe, ik voelde mij direct wel op mijn gemak.
Het was super ontspannend, geborgen maar ook heel intens en ook merci voor de goede zorg nadien.
Ik had niet verwacht wat het allemaal met mijn lijf zou doen, had serieuze trillingen in mijn armen en handen na de massage. Was een beetje overweldigend.
En normaal huil ik niet rap, maar was precies zo’n beetje een uitbarsting die ik niet tegen kon houden. Moest toch  serieus wat bekomen…
Ik heb heel goed geslapen nadien, de zaterdag wel zwaar hoofd en vermoeid. Gisteren was het beter.
Wel al iedere avond met momenten een goed gevoel in mijn onderbuik ervaren.

Kathleen (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Sigrid heeft een natuurlijke, intuïtieve gave om aan te voelen wat je juist nodig hebt om bepaalde klachten of vermoeidheid aan te pakken. Zij weet perfect welke tips of oefeningen je kan gebruiken.
Bij mij heeft ze enorm geholpen om beter te kunnen slapen, om te leren ontspannen. Ik kreeg meer energie en met behulp van ademhalingsoefeningen kon ik mezelf beter leren kennen.
Volgens mij heeft Sigrid zelfs een mythische gave bij het geven van massages, ze voelt perfect aan hoe ze je geest en lichaam kan helen en welke energie hierbij vrij komt!
Een absolute aanrader!

Tom uit Dilbeek (sessie 1)

Ik ben nog aan het nagenieten van de heerlijke massage. Wat Sigrid teweegbrengt tijdens een massage, had ik niet vooraf kunnen bedenken: dankzij haar zachte en energetisch fijngevoelige aanpak voelde ik me nadien zalig, op wolkjes lopend :) - helemaal zen - én energieker, terug mijn oude goede energie gevoeld, wat duidelijk nazinderde de dagen erna.

Kristien uit Dilbeek (sessie 1)

De massage behandeling bij Sigrid was wel speciaal; in die zin dat zij aanvoelt waar iets schort in je lichaam en dit ook corrigeert volgens wat haar toekomt op dat ogenblik. Ik had haar NIET gezegd dat ik soms last had van "stijve knieën"; iets wat een man van 60 jaar wel kan overkomen. Tijdens de massagebehandeling stond Sigrid  speciaal stil bij mijn knieën en ze gaf er ook een extra behandelingstoets aan. 

Achteraf moest ik toegeven dat die knieën het beter deden dan voorheen. Die massage heeft zeker geholpen en die speciale toets moet toch iets bijzonders teweeggebracht hebben.

Geert uit Ieper (sessie 1)

Bij aankomst was ik wel licht zenuwachtig omdat ik nog niet goed wist waar me aan te verwachten. Maar Danielle is een respectvolle, mooie en warme vrouw, die me onmiddellijk op mijn gemak stelde. In een huiselijke en sfeervolle omgeving is het volop genieten van haar gouden handen en lichaam. Ze gaf me het gevoel niet zomaar een klant te zijn en eens in de massage kon ik niet anders dan me helemaal aan haar over te geven. Heerlijk van begin tot het einde en zelfs erna nog nagenoten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Anoniem uit Antwerpen (sessie 1)

Enkele weken terug heb ik een sessie ondergaan bij Oshun, een echte aanrader.
Danielle stelt je meteen op je gemak, na een korte introductie en uitleg is het echt genieten. Je krijgt instant een vertrouwd gevoel, een connectie die niet enkel tijdens maar ook na de sessie blijft nazinderen. De massage heeft zo'n deugd gedaan, dat deze zowel fysiek maar ook mentaal tot rust brengt en verdrongen emoties losmaakt. Ik kan het iedereen aanbevelen en hoop zelf snel terug te kunnen want het is zalig genieten.

JD uit Vosselaar (sessie 1)

Sinds mijn 18e levensjaar heb ik al last van endometriose. Na jarenlang diverse  ziekenhuizen door het hele land bezocht te hebben ben ik sinds mei dit jaar bij Kaat terechtgekomen. Door haar ben ik erachter gekomen dat ik dit wellicht door een emotionele gebeurtenis heb ontwikkeld. Een andere benadering ipv kijken naar de oplossing en niet naar de oorzaak. 
Inmiddels heb ik twee intensieve sessies gehad waarin we samen op zoek gegaan zijn naar de oorzaak waarom ik de endometriose heb ontwikkeld. 
Het resultaat na deze sessies tot nu toe is dat ik het gevoel heb dat ik verlicht ben in mijn klachten, meer energie heb en meer inzichten in mijn persoonlijkheid heb gekregen. 
Ik heb Kaat leren kennen als gedreven, kundig, iemand waar je je op gemak voelt om persoonlijke dingen te kunnen delen. Ze staat altijd voor je klaar en is heel erg betrokken.
Mocht je zelf ook met chronische klachten lopen, loop niet langer door met deze klachten en aarzel zeker niet om contact met Kaat op te nemen.

Dankjewel voor alles Kaat, liefs Karola

Karola (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Beste Jake,

Bedankt voor jouw hulp bij het herontdekken van mijn lichaam. We zijn je niet alleen dankbaar voor de heerlijk ontspannende massage, maar ook voor het herstellen van de connectie met mezelf en die met mijn partner. Ik vond het ook goed dat ik steeds mijn grenzen kon aangeven, hoewel dit door jouw zachtaardige aanpak en karakter niet nodig was. Het was een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. 

Z. (sessie 1) [therapeut: Jake]

Hoi Kaat, 

Ik wil je graag bedanken en een groot compliment geven voor de sessie. Het was voor mij een geweldige ervaring die mij echt verder op weg helpt. Je pakt het zo goed aan en ik sta te kijken van de kennis die je hebt, formidabel gewoon. Ik voel echt de verandering in mezelf, dankjewel daarvoor en een fijne dag!

Joop (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Het was een wonderbaarlijke ervaring als geheel. Serene omgeving, even weg van alles.
Saskia laat alle ruimte, een plek om in alle rust en bij je integrale zelf te zijn.
Het was een verrassende en integere belevenis.

C. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Vijf weken na mijn eerste sessie bij Christophe stond ik al opnieuw aan de deur. In een heel andere state of mind dit keer, super opgetogen en blij dat ik eindelijk weer kon komen.
En het eerste moment, wanneer Christophe me verwelkomde, voelde ik me meteen weer op mijn gemak. 
De liefdevol, geduldige persoon die voor mij zat geeft me een gerust gevoel en hij begint meer en meer een vertrouweling te worden. 
Hier kan ik dingen over mezelf kwijt die ik anders niet zo snel deel. Zonder dwang, heel rustig, maar het vloeit er onverwachts gemakkelijk uit. Maar wat nog meer bijzonder is, Christophe luistert met liefde en respect.
En opnieuw, bij de start van de massage...enkel al zijn warme hand door de handdoek op mijn rug en ik voelde meteen weer de geborgenheid, veiligheid. Dit keer was ik ook veel meer relaxt en was het genieten van de eerste seconde.
Waar bij de eerste sessie ik iets teveel gefocust was op rustig ademhalen, niet afdwalen in gedachten...heb ik me nu wel volledig laten gaan, wetend dat ik liefdevol gekoesterd zou worden. En het heeft zijn effect niet gemist. 
Er is vanalles aan het loskomen intussen, emoties die ik niet wist die nog verwerkt moesten worden, ...
Maar vooral weer de energie die ik heb mogen ontvangen en die hopelijk weer voor een tweetal weken voelbaar zal zijn, misschien zelfs langer. 
Er is een nieuwe deur open gegaan, een manier van healing die ik niet kende. 
Nooit had ik verwacht dat dit zo'n effect op mij zou hebben. Meestal doen ik sporadisch eens een massage en dan zitten daar meestal maanden tussen. Maar opnieuw ben ik al aan het zoeken voor een gaatje in mijn agenda om toch zo snel mogelijk terug te komen.
Dank u Christophe, om zo goed voor mij te zorgen.

Ann (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Het was mijn eerste ervaring bij Saskia maar ik heb het me zeker niet beklaagd.
Haar praktijk is rustig gelegen in een groen kader, zeer verzorgd en net.
Het gebruikelijk intake gesprek is niet nodeloos lang. Je bent meteen op jouw gemak gesteld.
Saskia neemt je van de eerste aanrakingen mee in een gelukzalig gevoel. Je hebt geen tijdsbesef meer en je komt volledig tot rust.
Je mag ten volle genieten en dat doe je ook spontaan.
Na de massage kun je rustig terug “ontwaken”, zonder haast.
Ik ga zeker terug.

D.A. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Ik heb in het verleden al mogen kennis maken met ayurvedische massage, yoga, meditatie, ... De oosterse en holistische levenswijsheden hebben me altijd gefascineerd. 
Maar de tantra massage was en is helemaal nieuw voor mij. 

De laatste jaren ben ik de verbinding tussen mijn lichaam en geest wat verloren, voelde ik me niet meer wel in mijn vel en leek chaos in mijn hoofd te overheersen.
Laat het dan ook duidelijk zijn dat ik nerveus naar de afspraak kwam. Niet door het vooruitzicht van de massage, maar door de 'state of mind' waarin ik me al enige tijd bevind.

En dan verwelkomt Christophe mij, met een vriendelijke glimlach en een heel rustige houding. 
Bij het verkenningsgesprek klonk ik vast verwarrend, ratelend mijn verhaal doend. 
Maar Christophe bleef rustig luisteren en gaf me vooral mee dat ik misschien moet leren loslaten, het over mij laten komen. En dat deed ik...

Al bij de eerste aanraking, dwars door de handdoek, kon ik de warme, liefde- en respectvolle kracht voelen. Zo bijzonder, zo uniek !
Zeker als je weet dat ik al wat ervaring had met krijgen van massages. 
Dit was anders en ik voelde - gek genoeg - meteen veiligheid, geborgenheid, ... dankbaarheid. En ik heb het over me laten komen.

Tijdens de hele massage bleef die geborgenheid groeien, en heb ik ontdekt dat ik bijlange na niet zo lief ben voor mijn lichaam. 
Het werd in elk geval nog nooit zo gekoesterd en verwend als tijdens dit moment. 
Het overviel me dat dit een enorm gemis geweest was.
En met het laten koesteren van mijn lichaam, werd mijn geest een beetje rustiger. 

Ook nadien nam Christophe de tijd voor reflectie, maar ik moest dit eerst zelf allemaal even verwerken thuis.
Het positieve gevoel, 'de energie' bleef heel lang en heel sterk nazinderen.
Voor mij voelde het alsof het eerste kiempje terug gezaaid was, ik terug de goede kant op ga, mijn lichaam en geest elkaar weer sinds lang begroet hebben. 

Zoals Christophe het zegt : hij is enkel de begeleider, ik moet zelf het werk doen. En dat doe ik ook.
Ik ben terug gestart met mediteren en met yoga. In plaats van me te ergeren aan mijn 'figuur', leer ik terug respect te hebben voor mijn lichaam en ga ik er opnieuw liefdevol me om.

Intussen staat mijn volgende sessie met Christophe alweer geboekt. Een sessie waar ik heel erg naar uit kijk.
De weg is nog lang, maar met begeleiding van Christophe en met mijn hernieuwde energie geraak ik er wel.
Dus dank u Christophe, duizend maal dank.

Ann (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Al van bij het eerste telefonisch contact had ik een goed gevoel bij Vera, tijdens het gesprek bij de eerste sessie gaf ze onmiddellijk vertrouwen met concrete afspraken over grenzen en wensen. Ik had al veel massages gehad, de Tantra massage van Vera was de meest energetische die ik tot nu toe mocht ontvangen. Alles klopte, alles was juist, de meerdere full body uitbarstingen van energie hebben nog lang nagezinderd.

Met het grootste respect, Vera, namasté.

Marc (sessie 1) [therapeut: Vera]

Liefste Kaat, je luistert, je voelt aan, je stelt voor, je heelt, je maakt heel. Vanaf ons eerste contact voelde ik me veilig en kon ik je in vertrouwen nemen. Je leerde me om naar mezelf te luisteren. Echt te luisteren, naar mijn diepste, echte ik en niet naar de invloeden van buitenaf. Je leerde me om mezelf te omarmen en graag te zien.

Ik heb nu 2 sessies bij je gevolgd. Jouw betrokkenheid tijdens en tussen de sessies door is hartverwarmend. Laagje per laagje, op mijn tempo, begeleid je me om daar te geraken waar ik wil zijn. En daar kan ik je enkel dankbaar voor zijn met heel mijn hart.

Edit:
Ik heb nog een fijne bijwerking van mijn behandeling met jou te melden. Mijn PMS is zoveel minder! Niet te geloven. Ok, ik voel dat er iets aankomt. Ja, ik voel me wat emotioneler dan niet PMS dagen. Maar ik ben geen wrak en ik kan alles rustig overdenken en beter relativeren, blijf er zelfs vrolijk onder. Wat een hemelsbreed verschil met het emotionele wrak dat ik vroeger op die dagen was!! 🤩❤️

Nele (sessie 2) [therapeut: Kaat]

Ik was op zoek naar iets energetisch en kwam "toevallig" bij Kaat terecht. Wat heeft me dit een verschil gebracht. Ik heb nu 2 sessies achter de rug maar ben al zoveel meer mezelf geworden. Bij de eerste sessie was het alsof er een knop omgezet is. Eigenwaarde was 0 bij me, zelfliefde kende ik niet, maar ze heeft me laten voelen wie en wat ik ben. De kracht die er in je eigen lichaam zit overwint zoveel en daar kun je mee verder. Ze helpt je dat te ontdekken en is daar verdomd goed in. Ze ziet en voelt wat je nodig hebt en dat krijg je. Er is nog een lange weg te gaan voor me, maar heb daar het volste vertrouwen in! 

Kees (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik was op zoek naar iets energetisch en kwam "toevallig" bij Kaat terecht. Wat heeft me dit een verschil gebracht. Ik heb nu 2 sessies achter de rug maar ben al zoveel meer mezelf geworden. Bij de eerste sessie was het alsof er een knop omgezet is. Eigenwaarde was 0 bij me, zelfliefde kende ik niet, maar ze heeft me laten voelen wie en wat ik ben. De kracht die er in je eigen lichaam zit overwint zoveel en daar kun je mee verder. Ze helpt je dat te ontdekken en is daar verdomd goed in. Ze ziet en voelt wat je nodig hebt en dat krijg je. Er is nog een lange weg te gaan voor me, maar heb daar het volste vertrouwen in! 

(sessie 1) [therapeut: Kaat]

Van harte bedankt voor de warme massage en de vele energie die ik mee gekregen heb. 
Wat een holistische ervaring.
Nog nooit zo een orgastische massage gehad. 

Geert (sessie 1) [therapeut: Saskia]

De massages die ik van Saskia ontvangen heb waren diep ontspannend. Saskia masseert intuïtief en creëert door haar aanwezig zijn een veilige ruimte om helemaal niets te doen en te genieten. Vanuit een houding van “niets moet” kan je even helemaal bij je zelf thuis komen. Saskia raakt aan vanuit oprechtheid en verbinding. Heel mooie ervaringen.

Hugo D. (sessie 1) [therapeut: Saskia]

Nadat ik merkte dat ik teveel in mijn masculine energie zat besloot ik om een massage te nemen. Ik voelde op mijn gemak ondanks mijn zenuwen. Ervaarde het als prettig dat ik mijn grenzen kon en blijven aangeven. Nu paar dagen later merk ik nog steeds de energie wat het mij heeft gegeven. Voel me minder geblokkeerd en meer vrij. 

Christelle (sessie 1) [therapeut: Jake]

Een mooiere ervaring dan wij ons hadden kunnen voorstellen

Wij kwamen bij Kaat voor onze eerste Tantra/ ervaring.
Omdat we via de app hadden aangegeven dat we ook wel benieuwd waren naar coaching/hypnose begon de sessie met een gesprek.
Ze vroeg ons voor welke problemen/onderwerpen wij kwamen en gaf ons direct al verhelderende antwoorden.
Gedurende de sessie zelf was ze heel duidelijk in haar uitleg en vroeg ze ook telkens heel netjes of bepaalde handelingen gewenst waren en binnen onze grenzen vielen.
Nadat we opgewarmd waren wist ze dieperliggende problemen te ontdekken (zelfs zonder dat we hier over hadden verteld) en deze ook meteen aan te pakken.
Wij hebben gehuild, gelachen en genoten en voelen ons nu enkele dagen later nog steeds helemaal opgeladen en klaar voor het vervolg van onze ontdekkingsreis.
Wij komen absoluut nog eens terug!

Liefs Gemma & Maarten 

Gemma and Maarten (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik wou toch nog dit jaar iets van mij laten horen. De tijd vliegt voorbij🤭
Na mijn 1ste TEVREDEN sessie bij jou om te stoppen met roken, wil ik jou vertellen hoe het vervolg is geweest na mijn 2de sessie.

Door het stoppen met roken had IK GEEN probleem, maar WEL MIJN lichaam. Nare neveneffecten door de rookstop. Gewichtstoename, beetje neerslachtig, angstaanvallen (waar ik lang geleden problemen mee had) kwam plots weer de kop opsteken… Voor mij was er maar 1 oplossing… Terug naar Kaat gaan.

De 2de sessie was helemaal anders dan de 1ste ,maar ook heel HELEND 🙌. Mijn gewichtvermindering loopt niet echt vlot. Maar wat voor mij belangrijk is, de angstaanvallen zijn verdwenen en ik sta weer veel sterker in mijn schoenen. Het bewijs is nu ook… tijdens de winter durf ik al vele jaren nooit auto rijden bij min 0 temperaturen en sneeuw. Deze winter al iedere keer zelf toch de baan op geweest ALLEEN met in mijn hoofd de sessie dat ik met u had. Ik kan u niet genoegd bedanken 🙏. Ook mijn joie de vivre terug gekregen 💪. Ik sta veel sterker in mijn schoenen = Voetjes op de grond goed geworteld 😊

Ik kom zeker nog terug voor een 3de sessie. Is wel een eindje rijden MAAR de moeite waard. ECHT WEL VOOR ZO EEN TOFFE VROUW !!!

Groetjes en tot later!

Marja (sessie 2) [therapeut: Kaat]

Beste Kaat, sinds onze sessie geniet ik enorm de laatste maanden en weken. Heb me in jaren niet zo goed gevoelt. Voel echt dat ik nu in mijn kracht sta. Gewoonlijk voel ik mij deze periode wat minder maar nu heb ik gewoon heel veel levenslust en geniet van al het mooie dat rondom mij gebeurt. En de mindere momenten hebben helemaal geen vat op mij. Heb fijne kerstdagen achter mij een heb enkele goede beslissingen genomen waar ik echt achtersta. Dat voelt heel fijn. Dus nogmaals bedankt voor alles!

Ed (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik heb een jaar geleden contact opgenomen met Barbara. Terugkijkend was het een van de beste dingen die me had kunnen overkomen! Ik bevond me toen in een zeer moeilijke levenssituatie en zag geen uitweg uit die toestand. Barbara's hele wezen is positief, haar stem had al een kalmerend effect op mij. Ze heeft een fantastisch vermogen om mijn problemen te voelen en mijn onuitgesproken gedachten te vertellen. Ze kijkt objectief naar de hele persoon, van buitenaf, en benadert mij met volledige acceptatie. Haar pure onvoorwaardelijke liefde, haar positieve energie vervult me elke keer weer. We praten vaak en vaak krijg ik antwoorden, begeleiding en hulp voor mijn onbeantwoorde vragen. Ze is een groot geschenk in mijn leven. Ik wou dat er veel meer van zulke onbaatzuchtige mensen waren voor wie het geluk van de ander belangrijk is. Ik beveel Barbara van harte aan bij iedereen die hulp nodig heeft omdat zijn leven om wat voor reden dan ook vastloopt! Met haar hulp vindt u DE BESTE oplossing voor uw probleem!

Tunde (sessie 8)

Barbara is een genezer, intuïtieve channeling-coach en priesteres die vrouwen kan helpen om hun zelfrespect, zelfvertrouwen en goddelijk vrouwelijk principe in balans te brengen. Ik liet veel door het lichaam opgeslagen trauma en schaamte los in mijn lichaam en geest, wat een geweldig resultaat had voor mijn dagelijks leven en bedrijf. Ik beveel ten zeerste aan om met Barbara samen te werken!

Miriam (sessie 1)

Barbara heeft me geholpen met een persoonlijk probleem op een manier die totaal anders was dan andere professionals waar ik heen ging. Ze voelde en begreep meteen het probleem en kon een kader schetsen zodat ik mijn bewust werd van mij situatie en deze accepteren. Haar stem is zo liefdevol en haar woorden komen uit haar hart en niet uit het denkende hoofd, wat een enorm verschil maakt. Ze kan heel snel het probleem signaleren, oplossingen aandragen en advies geven. Barbara is erg empathisch en dringt zo tot de kern van het probleem door zodat ik direct een enorme opluchting en acceptatie voelde. Mijn lichaam voelde daarna zoveel lichter aan. De dag erna ervaarde ik al een verandering. Ik raad Barbara echt aan.

Maxine (sessie 1)

Hey Jake,

Bedankt voor de sessie vorige week. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou, je straalt een bepaalde rust en sereniteit uit. Ik voel nog steeds de levensenergie stromen en dat is lange tijd geleden dat ik die voelde stromen. Je hebt hem weer tot leven gewekt en dat voelt enorm goed. Mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk opgelopen in mijn laatste relatie  en daar heb je mij mee geholpen om die seksuele blokkades die dat had opgeworpen, te doorbreken. Ik kom zeker terug.

Warme groetjes Ilse

Ilse (sessie 1) [therapeut: Jake]

Ik leerde Christophe drie jaar geleden kennen als een heel vriendelijk en rustig persoon, iemand waar je je onmiddellijk op je gemak bij voelt. Iemand die je aanvoelt als de beste en je de tantramassage geeft zoals het hoort. Liefdevol, warm en met heel veel respect.

Toen ik een tijdje terug besliste om me zelf te gaan verdiepen in de tantramassages dacht ik dan ook onmiddellijk aan hem. Ik wilde mensen zo graag kunnen bieden wat ik ervaarde tijdens mijn massages bij Christophe. In alle rust, met het nodige geduld, geruststellende woorden en een persoonlijke aanpak leerde hij me de kneepjes van het vak.
Ik heb aan mijn opleiding bij hem enkel mooie herinneringen, en ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om toch telkens 100 km zijn richting uit te rijden om samen aan de slag te gaan!

Sylvia (sessie 3) [therapeut: Christophe]

Na lang twijfelen en op aanraden van mijn huidige en toenmalige begeleiding heb ik besloten om, met een bang hartje, met Christophe contact op te nemen. Als gevolg van een negatieve ervaring leven mijn hoofd en lichaam continu van elkaar gescheiden, maar tegelijk ook heel sterk verbonden, in een continu conflict met elkaar. Als het denkmolentje even stil staat, neemt mijn lichaam het weer over en herinnert me eraan dat ik alert dien te blijven, waardoor ik zelden tot rust kan komen. 

Waarom ik zou aanraden om zonder twijfelen contact op te nemen met Christophe? Christophe biedt de nodige rust en vertrouwen. Dit bleek mezelf al snel duidelijk toen ik de getuigenissen op de website doornam, maar ook in het echt straalt hij dit uit. Er is geen haast, geen druk en hij voelt volgens mij ieders tempo zeer goed aan. Bij Christophe kan ik terug toelaten dat er contact gemaakt wordt met mijn lichaam. Ook het gevoel van schaamte tegenover mijn lichaam neemt rustig aan af en op geen enkel moment voel ik dat ik beoordeeld word. Hoewel ik me tijdens de eerste twee sessies meer druk maakte over het verloop van de massage en het oordeel dat iemand kon hebben over mijn lichaam, voelde ik me nadien eerder ontspannen. De derde sessie voelt voor mezelf (en mijn lichaam) volledig anders. De dag nadien voel ik me heel moe, alsof ik een marathon gelopen heb zonder enige training, het voelt alsof mijn lichaam in duizend stukjes gebarsten is en nu tot rust komt. Hopelijk kan ik dat gevoel voor even bijhouden.

Bedankt om zo goed aan te voelen wat er in mij omgaat, alsook de grenzen die mijn lichaam probeert aan te geven op het moment zelf. Het lijkt waarschijnlijk overdreven maar voor mezelf is er in die korte tijd reeds een grote stap gemaakt. Mijn lichaam geeft dit misschien niet aan, maar ik had nooit gedacht dat ik ooit zou kunnen vertrouwen dat er iemand zo dicht bij mij zou staan en dat het denkmolentje in mijn hoofd het even zou aanvaarden en toelaten. Het is juist op dat moment dat er golven van verdriet naar boven komen waardoor ik soms het gevoel krijg dat ik geen adem meer krijg, maar ik weet dat ik rustig mag/kan blijven en dat ik daar niet over beoordeel word. Het lijkt alsof Christophe juist op dat moment aanvoelt dat er emoties naar boven komen en juist weet hoe hij hier het best mee omgaat om ervoor te zorgen dat het ook draagbaar blijft waardoor ik mezelf ook veiliger voel.

Julie, 28j (sessie 3) [therapeut: Christophe]

Net terug van een deugddoende massage bij Sylvia. Meteen bij het binnenkomen stelde ze me op mijn gemak en was alle stress verdwenen.  Wat nadien volgde was een zalige massage, waar ik nog steeds van nageniet... Voor herhaling vatbaar, een aanrader!

Jurgen, 47j (sessie 1)

De tantramassage bij Sylvia was een moment van ultieme ontspanning.  Haar gouden handen doen je even van de wereld verdwijnen.  Je kan niet anders dan volgen waar ze je lichaam aanraken.  Problemen of zorgen zijn op dat moment onbestaande.  Ontspanning is alles wat de klok slaat. Zij brengt de beste energie bij jou naar binnen waardoor je met een gelukzalig gevoel buiten stapt en uitkijkt naar de volgende afspraak.

Paul, 41j (sessie 1)

Door aanhoudende lichamelijke klachten die onverklaarbaar waren volgens de medische wereld, ben ik op zoek gegaan naar alternatieven om mezelf te genezen. Ik kwam bij een chiropractor terecht die tot de vaststelling kwam dat mijn lichaam inwendig geblokkeerd was. Omwille hiervan en daarnaast  een gevoel van huidhonger, kreeg ik het idee om voor een massage te kiezen. Een vriendin zei me “Waarom geen tantra?”, en zo begon het verhaal…

Tantra, is dat wel iets voor mij? Ik durfde het woord nauwelijks googlen, laat staan een dergelijke massage ondergaan. Toch zocht ik het op en het onderwerp intrigeerde me. Ik zou dit wel eens willen proberen. Na verder googlen kwam ik op de site van Christophe terecht. Een vertrouwelijke foto van hem deed me verder lezen. Een mooie uiteenzetting van wat ik kon verwachten, gaf mij een juist gevoel. Ik nam telefonisch contact op en de afspraak was vlot gemaakt. Moest ik van gedacht veranderen, kon ik nog altijd afbellen. Hoe dichterbij het moment van de afspraak kwam, hoe meer mijn nieuwsgierigheid de bovenhand nam op mijn twijfels.

Daar stond ik dan op het afgesproken uur, paraat en met een superklein hartje. Bloedzenuwachtig en met de nodige spanning in het lichaam. De deur ging open en daar was het vertrouwde gezicht. Christophe gaf me een handdruk, wat mij al onmiddellijk een veilig gevoel gaf. We geraakten aan de praat en zijn houding straalde rust uit waardoor ik me meer en meer op mijn gemak voelde. Hij benadrukte dat ik op elk moment de sessie kon stopzetten indien het voor mij niet goed meer zou aanvoelen. Bon, ik was er klaar voor…

De ruimte was goed opgewarmd, en een wierrook stokje zorgde voor een aangename geur. De muziek raakte mij, wat een relax gevoel bij me teweeg bracht. Ik lag op de mat en voelde de hartslag in mijn buik. De laatste restjes angst verdwenen toen ik de warmte van zijn handen door de handdoek heen voelde. Elke aanraking gaf mij het gevoel dat alles in orde was en ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik vergat zelf hoe onzeker ik ben over mijn lichaam, ik voelde me hier op de juiste plaats op het juiste moment.

De massage gaf mij al snel een gevoel van geborgenheid, wat een reflectie was van het gemis hieraan in mijn kindertijd. Het voelde zo goed aan. Stap voor stap voelde ik mijn lichaam smelten. Ongelooflijk hoe een aanraking op een bepaald lichaamsdeel een uniek gevoel naar boven brengt. Een rollercoaster van emoties gaat door me heen. Dit zowel positief, zoals een gelukzalig gevoel, als ingrijpend wanneer een losgekomen emotie je een traan doet wegpinken. Ik hoef nergens verantwoording voor af te leggen, alles mag en kan hier. Wat ben ik blij, als iemand die graag de controle behoudt, dat mijn lichaam beslist heeft dit alles te kunnen toelaten en hiervan te genieten.

Toen Christophe op het einde van de sessie ‘alstublieft’ fluisterde, overviel mij een zeer dankbaar gevoel. Dit had ik nog nooit meegemaakt en overtrof zelfs elke verwachting. Mijn lichaam voelde alsof het helemaal uit elkaar en weer ineen gestoken werd. Ik had geen flauw idee hoe laat het was, maar één ding was zeker: ik kom zeker terug. Dit bleek achteraf sneller dan gepland te gebeuren, want diezelfde week stond ik er al terug voor een tweede sessie.

De dagen na een massage voel ik de boost van levensenergie altijd nog nazinderen. Ik probeer deze krachtige energieflow die ik ervaren heb, zo goed mogelijk vast te houden en deze aan te wenden in het dagelijks leven.

Ja, tantra is wel degelijk iets voor mij… Paradise is not a place, just a feeling!

I. V. uit Kortrijk (sessie 4) [therapeut: Christophe]

Hoi Kaat

Ik voel me echt wel veel energieker en levenslustiger door jouw massage. Ook heb ik geen nekpijn meer sindsdien, heel blij mee. Ik kom zeker nog eens terug als dat mag.

Dankjewel alvast

Bill (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Dag Kaat,

Zoals beloofd wil ik nog eens laten horen hoe ik het na 2,5 maanden stel.
Wat ben ik blij dat ik naar aanleiding van de getuigenissen op de site een afspraak heb gemaakt voor hypnotantra bij jou.
Wij hebben wel een eindje moeten rijden vanuit Belgie, maar het was echt de moeite waard.
Door een dubbele hernia in de nek, had ik veel pijn in schouder, arm en continu tintelingen over de arm.
Ik wou ook stoppen met roken.
Op deze 2 dingen heb jij gewerkt.
Wel ik kan u zeggen dat de pijn in schouder en arm sedert jouw behandeling geen probleem meer zijn.
Nu, na 2,5 maanden heb ik nog altijd geen zin in sigaretten. (nog altijd rookvrij 🙌)
Nogmaals duizend keer BEDANKT !!!
Bij de minste problemen overweeg ik bij jou terug te keren 👍.
Ik gebruik nog dagelijks de balance oil. (Moet wel zeggen dat mijn maag daar beetje gevoelig voor is, maar lukt nog voorlopig.)

Marja (sessie 1) [therapeut: Kaat]

 Tjah Kaat,

Wie had dat nou ooit kunnen bedenken?
Na een lange zoektocht kwam ik Kaat op internet tegen en haar verhaal en de foto die heel veel warmte uitstraalde deed mij overstag gaan en heb ik het uiteindelijk aangedurfd om haar te contacten om een afspraak te maken.  Ik was al enige tijd enigszins gedesoriënteerd door de 2 turbulente jaren die ik had meegemaakt en ik kwam hyper, onder enorme stress en een gigantische onrust in mijn geest en lijf op mijn eerste afspraak op 23 maart 2021 aan bij Kaat. Oprecht hoorde ze mijn verhaal aan en ik besloot na dit warme gesprek om vol voor tantra te gaan. Ik had bleek achteraf best wel moeite om mij eraan over te geven door de onrust en het verdriet dat nog in mij zat. Zij voelde met name dat verdriet feilloos aan en begeleide mij tijdens de eerste sessie door mijn blokkades heen waardoor ik mij bijna helemaal kon overgeven. Ik voelde dat ik nog een "lange" weg had te gaan, maar de eerste tantrasessie was hoopgevend en ik maakte gelijk een 2e afspraak voor 14 april 2021. In die 2e sessie kon ik mij mede door de liefdevolle behandeling en magische handen van Kaat TOTAAL overgeven en dat was een openbaring voor mij. Want het voelde hemels, nee kosmisch! De volgende afspraak liet niet lang op zich wachten en de 3e sessie vond op 6 mei 2021 plaats en daarin ontpopte Kaat zich niet alleen als dé professionele tantramasseuse maar ook als een deskundige op het gebied van voeding en het psychische mentale vlak. Zij was/is te mooi om waar te zijn, maar ik spreek uit ervaring want ze heeft mij in nog geen 3 maanden tijd op de rails gekregen! Daarom is ze voor mij dan ook meer dan een tantramasseuse en is ze inmiddels mijn life-coach die niet meer uit mijn leven is weg te denken. Los van dat ze je naar ongekende hoogtes kan brengen, kan ze je ook aards vanuit de basale behoeften die ieder mens heeft, van professioneel advies dienen op de eerder genoemde vlakken waardoor je weer totaal in balans kunt komen en een stevige fundering legt voor een positieve kijk op de toekomst en een liefdevol leven vol vreugde.

Een diepe buiging en een meer dan warme dank straight from the heart aan jou Kaat omdat je mijn kompas hebt hersteld!

Groetjes,
Esmeralda 

Esmeralda (sessie 1) [therapeut: Kaat]

We hebben een heerlijk weekend gehad, zeker ook dank zij jou.
Hans en ik vonden de ervaring ECHT leuk en fantastisch 👍💪.
Hans was helemaal happy en ik was vooral happy, omdat ik op zaterdag en vandaag ook nog, rustig ben, ontspannen en nog steeds geen zin heb in sigaretten.
NOGMAALS… BEDANKT.
Amai, zelfs mijn schouder, nek en arm zijn vele vele beter. Ik voel voorlopig bijna niets meer.
Dus dankjewel namens ons, we zijn echt heel happy

Marja

Marja (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik wil  je laten weten dat jouw sessie vorige maandag veel meer oplevert dan louter een vergrotend orgastisch potentieel waar ik jou volgende woensdag zeker feedback over geef......... namelijk: voel me emotioneel sterker en minder kwetsbaar, kan objectiever kijken naar wat vroeger heel hard binnenkwam, voel een afzwakken van de negatieve kanten van mijn hoogsensitief zijn... ben hier OH ZO blij mee...is voor mij zelfs veel belangrijker dan dat orgastisch potentieel. Ik wens jou heel graag een heel fijn weekend toe!

Liefs en een grote knuf, An

An (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Vanaf het eerste moment dat ik bij je binnenkwam was er een gevoel van openheid en warmte die me enorm aansprak. Ik herinner me vaak het eerste gesprek bij tantra als verkennend maar bij jou was dat net of ik je al jaren kende. Je voelt dan ook dat er al een soort band is zonder dat je elkaar kent die moeilijk te beschrijven is, je voelt dat of je voelt het niet.

Wat ik heel bijzonder vind aan haar massages is dat ze de liefdevolle manier van masseren tot kunst heeft verheven. Ik ga al 12 jaar naar diverse tantra masseuses en niemand is te vergelijken met Kaat, ze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Ik weet dat dit een persoonlijk gevoel en ervaring is en dat kan voor een ander heel anders zijn maar als je sensitief bent ingesteld is het een fantastische ervaring en kan het nooit te lang duren. Kaat, bedankt voor de mooie momenten die we al hebben beleeft en ik hoop je nog vaak te bezoeken.

Namasté,
Henk

Henk (sessie 1) [therapeut: Kaat]

goede morgend Kaat,

ik wou je nog eens bedanken voor de zeer inspirerende sessie van gisteren; heeft me zoveel deugd gedaan;
had daarna nog een super fijne wandeling in het zonnetje en heb zelfs goed geslapen en dat was een lange tijd geleden

om met een gemeend compliment af te sluiten; ik vind je een super warm persoon, die met zoveel overgave en passie haar job fantastisch beoefend.

tot binnenkort

lieve groeten

Wim (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik was al een tijdje flink gestrest en ook toen ik binnenkwam bij jou en vond het best spannend. Want ik kende tantra nog niet.

Ik kamp al jaren met allerlei issues en heb veel therapie gevolgd in mijn leven vanwege mijn verslavingen waaronder seksverslaving. Daarom wilde ik iets heel anders proberen, omdat ik dat praten onderhand wel gehad heb. Dus kwam ik bij tantra uit. Ik heb me er al een tijdje in verdiept voordat ik een afspraak durfde maken, dat was een hele stap. Toen ik jouw verhaal las wist ik dat ik bij jou moest zijn. En ik ben blij dat ik de stap gezet heb.

Ik vond het een heel bijzondere ervaring die ik in een veilige omgeving en met veel warmte en liefde vanuit jou Kaat heb mogen ervaren. Ik sta er versteld van hoe snel ik me op mijn gemak voelde bij jou. Jouw handen stralen zoveel warmte uit, echt niet normaal. Dit was voor mij iets heel nieuws en zeker voor herhaling vatbaar.

Ik voelde me soms erg emotioneel worden en er kwam veel oud verdriet, schaamte en schuld los en jij hebt me daarin perfect ondersteund zodat ik het aanging. Ik heb mijn oude patronen losgelaten en heb van jou tips en tools hoe ik ze kan herkennen en er in de toekomst anders mee om kan gaan. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en ik raad het iedereen aan die vastloopt in zijn leven.

Zeer veel dank

Leo (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik wil je laten weten dat ik flabbergasted was. Ik heb al vele mooie tantrasessies bij verschillende tantrika’s mogen ervaren, maar deze bij jou Kaat sloeg werkelijk alles.

Het was alsof ik zweefde. Je handen zijn magisch en je hebt zo’n fijne en warme energie, echt heel erg fijn om te mogen ervaren. Je voelt gewoon de liefde en oprechtheid waarmee je werkt.

Je vroeg mij de intake hoe ik me nadien wilde voelen en ik zei meteen: Ik wil een wauw gevoel ervaren. Je reageerde gekscherend: ‘ Je legt de lat lekker hoog he Marijn’. En binnen 5 minuten dat ik op de mat lag, riep ik al: Wauw. Want dat was het echt.

Ik voel me dagen later nog steeds relaxt en het voelt alsof ik de hele wereld aankan, zoveel energie heb ik.

Dankjewel voor deze geweldige sessie. Ik weet zeker dat ik snel terugkom want het voelde hemels.

Marijn (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik was reeds eerder vertrouwd met energetische massage.
Kwam dan in mijn zoektocht naar massages online bij tantramassage uit.
Dacht dat dat niks voor mij was en dacht altijd dat dat seksuele bedoelingen had.
Maar door het lezen van de site en dan vooral de getuigenissen, moest ik mijn mening veranderen. En werd ik ook nieuwsgierig. Vermits ik net dit jaar voelde dat het hele gedoe van negatieve ervaringen uit kindertijd en relaties mocht aangepakt worden en zich ook aandiende.
Ik begrijp nog niet dat ik het aandurfde maar ben gewoon gegaan.

Ik vond het best eng om in het gesprek vooraf dingen te vertellen die ik nooit eerder iemand vertelde. En ik voelde toen al verdriet opkomen.
Dat heb ik ingeslikt maar van bij het begin vd massage kwamen de tranen er toch uit.
Ik was gerustgesteld door de rust en de veiligheid die Christophe gaf.
En het was net dat liefdevolle aangeraakt worden in respect en veiligheid dat al het verdriet eruit haalde.
Ik ben ergens teruggecatapulteerd naar mn kindertijd, het jarenlange gemis aan aanraking en contact kwam en komt er nog steeds uit.
Het voelt totnogtoe als een innerlijke kindheling vooral voor mij.
Een badje van liefdevolle koestering.
Even gewoon zijn en voelen wat dat met me doet.
Ik ervaar het als een cocon van liefdevolle omhulling waarin ik even mag schuilen, mag zijn met alles wat er is.

Het helpt mij enorm om terug te zakken in mijn lijf en sterker verbinding met mezelf te krijgen.

Ik merkte dat ik de weken erna in situaties terecht kwam die dat gemis aan aanraking nog eens triggerden. Ik zag een vader die zijn dochter op schoot vasthield. 
Het viel mij meer op en nog steeds hoe mensen contact maken met mekaar.
Ik heb mijn kinderbed waarin ik nog steeds sliep eindelijk buitengegooid en precies het groot bed gevonden wat ik allanger zocht.

Kortom, het werkt nog door na de massages zelf.
Voor herhaling vatbaar.
🙂

A.V. (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne eerste sessie. Bijzondere, liefdevolle ervaring en een hele fijne energie. Die voel ik letterlijk nog steeds door mijn lichaam stromen ook. 

Blij dat ik toch naar binnen ben gegaan want zoals je weet twijfelde ik enorm omdat ik het erg spannend vond! Maar je hebt me echt op mijn gemak gesteld en ik heb ervaren dat ik in jouw veilige setting vele blokkades mocht opruimen. Ga me er nog meer in verdiepen en zal waarschijnlijk nog weleens bij je langskomen hoor Kaat.

Groet Michael

Michael (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Het verhaal dat jij deelde Kaat op de website over je pad en de aanpak die daaruit voortvloeide trok meteen mijn aandacht.

Reeds tijdens het eerste verkennende telefonische contact wist ik dat ik aan het goede adres was. Er was een instant klik tussen ons, die zich alleen maar verder verdiept heeft tijdens de hypno-tantra sessie zelf.

De warmte die je uitstraalt brengt een gevoel van veiligheid. Je geeft zich ook met hart en ziel waardoor ik een enorme verbinding met je voelde en mijn proces van overgave moeiteloos op gang kwam.

Je hebt er vanuit al je competenties voor gezorgd dat ik op het einde van de sessie op wolkjes buiten gelopen ben. Mijn fysieke klachten waren weggesmolten maar bovenal voelde ik me vrij en sterk. Ik kon het begin van een verschuiving in mezelf ervaren.

Ik ben deze mooie, warme dame met passie voor wat ze doet - want dat ben je en doe je super Kaat - enorm dankbaar. 

Kathleen, 53j uit Boom (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik vond de sessie echt heel bijzonder. Ik was best gespannen omdat het mijn eerste keer was dat ik iets met tantra ging doen. Ik had er veel over gelezen en toen ik deze website vond, wist ik meteen dat ik bij jou moest zijn. Het voelde meteen al goed, toen ik binnenkwam en ik ontspande meteen toen je me op mijn gemak wat vragen stelde en me duidelijk maakte dat veiligheid het allerbelangrijkste is en dat je nooit over mijn grenzen zou heen gaan.

Ik had al langere tijd last van een burn-out en daar wilde ik vanaf. Ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over het effect. De vele sessies met mijn psycholoog hebben niet zo’n impact gehad dan 1 sessie met jou. Je hebt blokkades in mijn bekkengebied los gemaakt waardoor ik me na afloop zoveel vrijer voelde, echt heerlijk om te ervaren. Heel mijn lichaam tintelde, het begon bij mijn handen, daarna mijn voeten en op een gegeven voelde ik de energie door mijn hele lichaam heen stromen. Echt mooi om te ervaren hoe die levensenergie geblokkeerd zat en nu weer gewoon kon stromen. Het is nu ruim een week geleden en ik voel me nog steeds heel energiek. Dankjewel voor deze mooie sessie.

Zonnige groetjes 

Leen, 29j uit Antwerpen (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Wat een geweldige ervaring was dat bij jou dinsdag Kaat, mijn dank daarvoor is enorm groot. Want ik liep al enige tijd rond met stress en dat werd steeds meer en ik kon het niet ‘stop’ zetten.
Het rare is dat ik ineens veel meer energie heb en minder moe ben na de tantrahypno, ik ben nog positiever ingesteld; ik vind het waanzin.
Het kwam wel van heel diep denk ik he dinsdag.
Ik hou er alleszins een super gevoel aan over; ook aan de manier waarop jij het uitgevoerd hebt, super intens en persoonlijk.
Ik kom zeker terug naar je, was een feest om mee te maken.

W. uit Antwerpen (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik kwam terecht op je website omdat ik zocht naar een snelle oplossing voor mijn burn-out waar ik al een tijdje in zat. 20 behandelingen bij mijn psycholoog hebben me niet zoveel gebracht en ik zocht naar een andere manier. Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht gekomen ben Kaat. Ik had al vaker gedacht aan hypnose maar omdat ik iemand ben die niet zo makkelijk de controle overgeeft aan een ander, vond ik dat toch eng. Maar massage vind ik heerlijk dus ik dacht: deze combinatie van massage en hypnose is de perfecte oplossing voor me. Dankjewel voor deze transformatie, het heeft me zoveel stappen verder gebracht op weg naar herstel. Ik ga volgende maand weer aan het werk, dus daar ben ik blij mee.

Bianca (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Vera is een mooie, sympathieke dame die weet waar ze mee bezig is. Ze stelt je direct op je gemak en geeft je lichaam de aandacht die het verdient. Ik heb zelf al heel wat ervaring in verschillende soorten massage en tantra is daar één van. Vergelijken is altijd moeilijk, maar bij Vera voel ik toch een verbinding die ik toch al een tijdje kwijt was. Uren later genoot ik nog na van de warme en liefdevolle aanrakingen. Dit had ik echt wel nodig. Bedankt voor de liefdevolle massage en je ziet me zeker nog terug.

L.V. (sessie 1) [therapeut: Vera]

Ik wilde even laten weten dat ik de sessie ook als heel fijn ervaren heb. Dat verdriet en onrustig gevoel van wat er met mijn oom en opa is gebeurd is nu rustig. Altijd begin ik op het liedje ‘you never walk alone’ te huilen en kan ik het niet luisteren en nu kwam ie vandaag op en ik hoefde niet te huilen niet echt veel verdriet je mist ze wel maar het doet eigenlijk geen zeer en dat is niet het meeste waarvoor ik kwam maar wel heel fijn dat jk dit heb kunnen loslaten en dat komt denk ik ook door dat ik weet dat hun nu verder kunnen daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Ik voel me steeds beter en ik heb meer energie. Nou ben ik benieuwd hoe ik op seksueel gebied het pad ga bewandelen met mijn vriend, ik ben heel benieuwd.

Melanie, 35j uit Terneuzen (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Ik kwam je naam tegen op de website en zag je foto en had meteen een goed gevoel bij jou. Toen ik in je praktijk werd verwelkomd voelde ik me meteen op mijn gemak. Je stelde me gerust door te zeggen dat ik volledig mag bepalen wat ik wel en niet wil. En meteen aan mag geven als iets niet fijn voelt. Dat was helemaal niet nodig, want je voelde feilloos aan wat ik nodig had en waar mijn grenzen lagen. Ik kon merken dat je dat op gevoel deed want je vroeg ook of ik bepaalde dingen voelde en dat was ook zo. Dat bevestigde mijn vertrouwen in jou. Je hebt mijn zelfvertrouwen vergroot en mijn stress weggenomen en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn.
Bedankt Kaat voor je hulp, je bent een zeer goede masseuse.

Michiel (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Dank je Danie, wat een geweldige therapeut ben je. Je Tantra-werk is vol spirit.
Nooit heb ik zoveel oprechte tederheid in lichaamswerk gevoeld als vandaag. Je hebt me vandaag geholpen om wat oude emotionele stenen te smelten.
Sterk aanbevolen ! Ik kijk uit naar mijn volgende sessie met jou.

Ricardo uit Rotterdam (sessie 1)

Er wordt gezegd dat de mate waarin je een massage kan ontvangen, vooral afhangt van hoe ontvankelijk of open je bent als ontvanger. Bij Vera had ik voor de eerste keer het gevoel dat de 'massage skills’ het verschil kunnen maken. Bij Vera voelde ik het diepere talent van masseren. Tijdens de massage van Vera voelde ik me echt gezien. Ik voelde me uitermate veilig, geborgen en verzorgd. Dat deed me zakken, zodat ik mezelf kon zijn en tegelijk kon laten zien wat er zich bij me vanbinnen afspeelde. Dank je wel, Vera, voor jouw gouden handen die me steeds het gevoel gaven echt en gewoon mezelf te mogen zijn.

Gert (sessie 1) [therapeut: Vera]

Dank je wel Christophe, uw massages raken mij steeds weer opnieuw, tijdens de massages voel ik mij als het ware gedragen, veilig en geborgen, er wordt voor mij gezorgd en ik laat het toe, ik omarm het compleet ❤

Dank je wel om mij terug in contact te brengen met mijn vrouwelijkheid. Met de massages toon je mij de weg en laat je mij voelen dat het gewoon in mij zit. Ik had het alleen zo diep verstopt dat ik er zelf niet meer bijraakte... Mijn bekken en yoni zijn aan het ontwaken, alles word precies gevoeliger, steeds meer en meer, ook tijdens het vrijen... Ik blijf langer in die orgastische staat hangen. Gisteren was gewoon overweldigend, ik voelde de zinderingen door heel mijn lijf gaan en ik werd er echt ontroerd door, zo mooi... Ik had mezelf toestemming gegeven om er volledig te zijn en te voelen! Dank je wel om mij telkens een stukje dichter bij mezelf te brengen 🙏

Saskia, 42j uit Kortrijk (sessie 12) [therapeut: Christophe]

Danie is een gepassioneerde man. Hij neemt de tijd om samen met jou te bespreken wat er gaat gebeuren. Waar je vast zit.
Wat jij voelt.
Daarna gaat hij aan het werk. Hij draagt veel kennis en dit merk je tijdens de massage! Drukpunten worden aangepakt, zodat vastgeroeste energie terug kan stromen.
Dit in combinatie met fijne muziek en geuren. In zijn rustgevende praktijk maakte hij, mijn massage zeer ontspannend en effectief!
Een aanrader!

Sarah (sessie 1)

Nogmaals ontzettend bedankt voor een fantastische behandeling, je liefde en toewijding!
Het voelt zeer bevrijdend en juist aan!
Bedankt om mij dit gevoel opnieuw te geven!!!!
Zeker tot later.

Tania (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Na in contact te komen met energetische massages, raakte ik in de ban van de video's die ik daarover terug kon vinden. Mijn nieuwsgierigheid was groot, maar de angst om bij iemand terecht te komen die niet professioneel was, speelde mij wel parten... Na heel wat research te hebben gedaan online, zei mijn gevoel en verstand dat het bij Christophe veilig was. Ik had mezelf voorgenomen dat als er ook maar iets niet goed voelde, dat ik zou recht staan en vertrekken.

Ik reed met een dubbel gevoel naar hem toe, maar toen ik binnenkwam, voelde ik mij meteen op mijn gemak. Christophe antwoordde op al mijn vragen en creëerde de nodige veiligheid.

Ongelooflijk wat zo'n massage teweeg kan brengen! Nooit gedacht dat mijn lichaam zo ging reageren en ik die energie zo door mijn lichaam zou voelen. Nooit gedacht dat pijnen uit het verleden naar boven gingen komen en die blokkades zo liefdevol behandeld gingen worden. Christophe bleef tijdens de volledige massage en erna heel professioneel. Op geen enkel moment heb ik mij niet veilig gevoeld. Bedankt voor de veiligheid Christophe, bedankt om mij het gevoel te geven dat ik mag zijn wie ik ben, bedankt voor de healing, bedankt voor de zalige ervaring.

Ondertussen heb ik twee maal de tantrayonimassage mogen ontvangen en Ik kijk er enorm naar uit te zien wat het verder zal teweeg brengen na meerdere sessies. 

Als je twijfelt en je leest deze reviews één voor één door (zoals ik heb gedaan) kan ik jou echt met een gerust hart zeggen: ga er gewoon voor, er staat jou een fantastische ervaring te wachten.

S. (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Ik ken dearmoring als een van de diepste en snelste manieren om te genezen. Overal ter wereld zoek ik als Digital Nomad een healer / lichaamsdeskundige die intuïtief de oorzaak van de ziekte die ik ervaar kan achterhalen. Danie is een van die buitengewoon begaafde mensen die volgens mij mijn lichaam intuïtief kunnen genezen door vastzittende fascia, spieren of emotionele knopen weg te masseren. Na de sessie van vandaag, nadat ik na 5 dagen pijn door een zware hersenschudding en daarna een val op mijn rug, begon mijn buik meteen te stromen, mijn zenuwstelsel kalmeerde en voelde ik me wekenlang ontspannen. Voor het eerst kwamen er enkele knopen los die verband hielden met sportblessures waar ik> 10 jaar geleden in zat (kniefracturen), waardoor ik een geweldig en veilig gevoel kreeg dat ... mijn lichaam (en geest) alleen maar jonger zal worden ☺️Danie is een geweldige luisteraar en ruimtehouder en ik voel me super gehoord en gezien. Bedankt!!

Griet (sessie 1)

Bedankt voor de deugddoende massage gisteren.

Na de massage voelde ik mij gisteren volledig in balans, loom, zorgeloos. Ook vandaag voel ik mij anders, de onrust is weg. Ik hoop dat ik dit gevoel kan vasthouden. Het was niet mijn 1ste ervaring met tantra.  Jouw massage was professioneel, de essentie van wat volgens mij tantra inhoudt. Ik zou je massage aanraden aan iedereen die er voor open staat. Tevreden dat ik bij jou ben gekomen. Het was de rit meer dan waard en ik kom zeker nog terug.

Ann (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Ik werd getriggerd door tantrahypno, ik kende wel tantra maar had nog nooit van deze combi gehoord. Dus ik maakte een afspraak en kon na 2 weken terecht.
Ik heb al vele tantra sessies mogen ervaren bij verschillende masseuses maar niets te vergelijken met deze behandeling. De combinatie van tantra met hypnose maakt dat het erg intens en diepgaand. Ik had wat blokkades vanuit het verleden op seksueel gebied en daar heb je mij enorm mee geholpen. Alles stroomt weer nu. Waar ik eerst koud aanvoelde rondom mijn bekken, voelt het nu heerlijk warm volgens mijn vriend en kan ik er zelfs van genieten.
Dankjewel voor je fijne tantrahypno massage en de veiligheid die je me bood.

Monique (sessie 1) [therapeut: Kaat]

Telkens ik bij Danie buiten kom, bedenk ik dat het enige ontbrekende een taxi-post is, om me naar mijn tuin te teleporteren. Zo ontspannen kom ik er telkens buiten. De massageruimte is echt mooi, de druk van zijn gouden handen is perfect èn hij heeft kennis van zaken. Hierdoor kan je echt op maat werken en hij neemt daar ook de tijd voor. Aan te raden!

Alan uit Gent (sessie 1)

Voor de eerste keer de tantra yoni massage gedaan. Ik was nogal verrast  hoe  de massage werkt maar ik heb er zeker van genoten, en zeker om te herhalen en proberen meer te ontspannen voor een nog beter resultaat.
Dankuwel! 

Renia (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Ik heb zojuist een paar Body De-Armouring-sessies van Danie ontvangen. Hij is gewoon briljant. Werken met intimiteit en heilige lichaamsdelen, dat is door mijn verleden niet gemakkelijk voor mij geweest. Ik ben kwetsbaar en bang door mezelf voor mij open te stellen. Maar Danie houdt me emotioneel zo mooi en moeiteloos vast, het voelt gewoon zo geweldig. Hij zorgde ervoor dat we ons zo veilig en zeker voelden, dat ik me voor mezelf kon openen en door mijn pijn in mijn lichaam kon lopen. Het voelt gewoon zo goed om emoties los te laten waar ik zo lang aan vast heb gehouden.
Elke ontvangen sessie heeft me enorm geholpen op mijn reis naar mezelf. Ik voel me meer tevreden en ik heb hoop, dat ik kan genezen, wat ik dacht dat onmogelijk was. Het zou allemaal niet mogelijk zijn zonder Danie's deskundige handen en kennis. Ervaar het gewoon zelf en ik ben er vrij zeker van dat u er geen spijt van zult krijgen ...

Kaitlin uit Glastonbury (sessie 1)

Het voelt alsof je me veel energie hebt gegeven. Ik had het gevoel dat ik soms boven me zweefde terwijl ik bij jou was.
Naast de structuur die je in de massage terugvindt, laat je je ook duidelijk leiden door je intuïtie en gevoel om specifiek in mijn echte behoeften te voorzien.

Ga in ieder geval door zoals je bezig bent, want ik heb een heerlijk en prachtig cadeau gekregen.

Virginie (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Gisteren kwam ik voor het eerst bij MYTH aan. Had een heel onrustige tijd en voelde me ook onrustig. Ik dacht dat ik me niet zo kunnen overleven aan de relaxerende handen van Danie. Niets is minder waar. Ik voel terug levensenergie door me heen stuwen. Zorgen zijn zoveel kleiner geworden en voel me steviger in mijn schoenen staan. Ik voel wie ik ben in iedere cel van mijn lichaam. Dit is een ervaring die moeilijk met woorden te beschrijven valt. Dit moet je meegemaakt hebben. Het voelt of ik terug geboren ben gisteren. Dank u Danie om die onvoorwaardelijke liefde door me heen te laten stromen en de blokkades te laten verdwijnen.

Katrien uit Antwerpen (sessie 1)

Het is moeilijk te beschrijven, maar de ervaring overtreft de verwoording in je website. De sfeer van respect en openheid, dat genoeglijke, gekruid met je passie, maken alles zo uniek. Bij elke massage groeide ik in mijn verlangens en mijn vrij-zijn. Je magische handen hebben me meegenomen op ’n nieuwe ontdekkingsreis naar mijzelf. En nu kan ik me niet voorstellen hoe ik zou zijn zonder dat heerlijke gevoel dat je telkens teweeg brengt. Maar je hebt ook die bijzondere uitstraling en je bent een liefdevol mens. Ik ben je erg dankbaar.

Lode (sessie 1)

Ik kreeg een tantra-massagesessie van Danie. Met zijn rijke ervaring in de-armouring weet hij heel goed wat hij intuïtief doet. Hij schepte zo'n veilige, subtiele en zachte ruimte. Hij duwde of dwong niet en hij bleef heel neutraal en professioneel, en werkte totaal niet naar seksuele opwinding of zelfbevrediging etc. Dit deed me onbewust zo veilig voelen (vrouwen hebben de neiging om onbewust strakker te worden wanneer ze zouden aanvoelen dat de therapeut ook zijn eigen doelen dient, dus in dit geval zou ze geen echte genezing hebben).
Ik zit vaak vast in pijnen wanneer ik een massage ontvang op mijn heilige plek. Hij bracht plezier in me nadat ik me echt veilig en ontspannen voelde. Ik maakte organisch een doorbraak en de pijnen gingen over in genezing. Het belangrijkste was dat hij het niet forceerde, hij gebruikte gewoon zijn intuïtie of volgde een hogere ingeving. Het was een heel helende ervaring voor mij, heel anders dan sessies die ik van anderen kreeg. Ik raad deze sessie ten zeerste aan aan elke vrouw die de kans krijgt om zijn geschenk te ontvangen.

Chetana (sessie 1)

Heel erg bedankt voor alweer een mooie tantra ervaring deze namiddag. Het voelde weer zo geborgen, fijn en juist! 
Je voelt perfect aan wat iemand nodig heeft. Zalig om weer even van de wereld te zijn geweest, verstand op nul en volledig in het gevoel! 😊
Ik wens je een fijne zomer.
Tot een volgend keertje!

Sylvia 🤗

Sylvia, 42j uit Gooik (sessie 4) [therapeut: Christophe]

Op uw site komen nog heel wat woorden tekort ivm uw rust, kalmte, zachte uitleg, sensuele maar zeer respectvolle benadering, waarbij mentale en lichamelijke grenzen van gever en ontvanger afgetast en zelfs omlijnd worden in een enorm respect voor elkaars wezen (symbolischer kan niet), dit alles van de eerste seconde (gedurende het intake gesprek) en de intense 'parasympatische' massage - tot de laatste seconde (met het mooi gecommentarieerd 'terugkomen naar de wereld'). Het was een uiterst positieve en voor herhaling vatbare ervaring, die een mens een ander, 'vrijer' (in)zicht geeft rond zijn persoonlijke en wereldlijke beleving.

Paul (sessie 1)

Mijn eerste tantra-ervaring bij Christophe in 1 woord? Zà-lig! Zalig thuiskomen in mijn lichaam.
Na weken van 0,0 aanrakingen gedurende de coronacrisis was de huidhonger groot. Ik voelde dat ik nood had aan meer dan een “gewone” ontspanningsmassage. Ik had eerder al kennisgemaakt met tantramassage dus ging ik daarnaar op zoek. Ondanks de ervaring die ik had, was het toch nog spannend want het is toch steeds een stukje jezelf openstellen aan iemand die je niet kent. Zou het me lukken om los te laten en gewoon te genieten zonder dat er van mij iets verwacht werd?
Allemaal zorgen voor niets. Door Christophes warme persoonlijkheid en zachte stem voelde ik me al heel vlug op mijn gemakt. De massage werd op zo’n rustige en vloeiende manier opgebouwd dat ik me ten alle tijden veilig heb gevoeld. Iedere cm van mijn lichaam werd liefdevol en respectvol aangeraakt. Ik heb dan ook genoten van de eerste tot de laatste minuut. Volledig loslaten bleek nog steeds een “werkpuntje” te zijn maar het was tijden geleden dat ik me nog zo ontspannen gevoeld heb. Dank je wel hiervoor!

C. (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Na mijn bevalling had ik last van een slechte bloedsomloop richting mijn benen, pijn in de lage onderrug en spijsverteringsproblemen. Dankzij Danie's behandeling is mijn onderrugpijn weg, is er terug beter gevoel in mijn benen en werkt mijn spijsverteringsstelsel weer beter. ik sta ook terug meer ontspannen in het leven. Bodydearmoring werkt voor mij op niveau's dat zowel lichaam als geest heel erg positief en ook blijvend beïnvloed worden. Voor mij is Myth een heerlijk plaatsje waar je effe kan uitblazen van ons hectisch bestaan. Danie zelf is zeer begaan en uiterst gekwalificeerd!!!

Elke uit Balegem (sessie 1)

Ik heb héérlijk geslapen en ik geniet nog steeds na van een mooie krachtige levensenergie.
Wat ben ik zo blij en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en ik nu eindelijk begrijp waarom ik daar zo naar toe was aangetrokken.
Zeer blij dat ik bij jou deze eerste ervaring heb mogen meemaken, je hebt me dit gegeven wat ik nodig had en je voelde mij zo goed aan!
Door je benadering vol liefde en respect gaf je mij direct een gevoel van vertrouwen zodat ik  op een veilige manier in overgave kon gaan.
Het is een prachtig geschenk die je mij en veel andere mensen geeft, een weg die mij ook inspireert om in verder te gaan!

Tania (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Laatst ging ik bij Danie voor een Alchemy Of Touch behandeling. een techniek die je niet zo vaak tegenkomt maar die voor mij een echte eye-opener was. Een meer dan 2u durende behandeling waarbij Danie op zoek gaat naar triggerpoints, knooppunten, in je lichaam waarbij er een enorme druk, mentaal en fysiek van je lijf wordt gehaald, zo ervaarde ik het. Een intense behandeling waarna ik tegen het einde in een staat van ultieme relaxatie terecht kwam zoals ik deze nog niet kende. De volgende dag barstte ik van energie! Je bent bij Danie duidelijk in goede handen, een prachtige, rustgevende setting met ook aandacht voor voor- en nabehandeling. Hij weet duidelijk waar hij mee bezig is en ik breng hem snel weer een bezoek voor meer lichaamswerk. Smaakt naar meer!

Jana uit Gent (sessie 1)

Wat in 1ste instantie de bedoeling was voor mij om 1x te doen, 1x een massage bij jou om wat aan mijn zelfvertrouwen te werken is uiteindelijk een ware ontdekkingsreis geworden naar mijn ware ik! 
Na de eerste massage zei ik je direct al dat dit de 1ste x was maar zeker niet de laatste...
Ondertussen ben ik al 10x bij jou geweest en telkens ontdek ik meer, word ik sterker, zelfzekerder, vrijer en gelukkiger met mezelf  
Bij die 1ste massage heb je een vuur wakker gemaakt diep in mij en dat vuur straalt meer en meer en dieper en dieper door mij. 
Het is een vuur dat ik nooit meer kwijt wil! 
De energie die ik voel als ik bij jou ben is onbeschrijfelijk, jij laat mij op mijn eigen tempo groeien, loslaten, sterker worden, jij brengt mij naar mijn ware ik, die ware ik dat ik zo diep begraven had, weggecijferd had, verwaarloosd had... 
Nooit gedacht dat ik mezelf zo snel, zo volledig kwetsbaar en compleet naakt in mijn hele wezen, zowel lichamelijk als mentaal zou kunnen en durven laten zien aan iemand die ik niet kende, een man dan nog wel  
Maar jij bent gewoon de persoon die ik op dat moment moest tegenkomen in mijn leven !
Het klopte gewoon, jij helpt mij om mezelf graag te zien, zelfs zonder woorden laat je mij voelen waar alles om draait... 
Alles begint bij jezelf, je moet alleen de moed vinden om diep naar binnen te gaan en dat doe ik dankzij jou  
Ik heb het je al veel gezegd en ga het blijven zeggen, ik ben je zo dankbaar om wie je bent en wat je doet, je bent een waar geschenk in mijn leven, zo blij dat ik je in mijn bubbel heb toegelaten. 

Saskia, 42j uit Kortrijk (sessie 10) [therapeut: Christophe]

Ik heb al verschillende tantrische massages gehad. Maar meestal was het niet wat ik nodig had. Ik ben niet opzoek naar erotiek, maar naar een veilige omgeving waar ik mezelf kan ontdekken. Na een sessie van 2u en een verhelderend warm gesprek voel ik me weer helemaal Zen. Het is toch bijzonder wat het doet met een mens. Alles is weer helder en in verbinding. Zalig!

A. (sessie 1) [therapeut: Gwendoline]

Ik wist niet wat ik moest verwachten na mijn eerste massage. Deze is nu al van 11 januari geleden.
Vanaf de eerste nacht heb ik mijn nachtrust, die reeds maanden een ramp was, teruggevonden. Ik wilde niet direct een review schrijven omdat ik dacht dat dit onmogelijk was dat ik na 1 massage mijn nachtrust terug vond. Maar nu zijn we bijna 3 maanden later en ik slaap nog altijd als een roosje.
Na deze woelige coronaperiode ga ik zeker nog een afspraak maken voor een tweede sessie. Een echte aanrader.

Marica, 52j uit Harelbeke (sessie 1) [therapeut: Christophe]

De massage van Christophe was super! Gezien hij heel intuïtief en energetisch werkt heb ik dit als zeer helend ervaren.

Diepe oude emoties die in mij zaten, konden zich ontladen tijdens de massage. De veiligheid die ik hierbij heb ervaren om in alle kwetsbaarheid mezelf te kunnen zijn bij een man is bijzonder healend geweest. Niet alleen fysiek voel ik me lichter na 2 sessies, maar ook emotioneel is er een pak getransformeerd.  Ik zou het elke vrouw willen aanbevelen die op één of andere manier in de knoop ligt met haar vrouwelijkheid of problemen ervaart rond relaties.

Lesly, 40j uit Kuurne (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Massage was verbluffend, ik was blij verrast. Onderga en geniet ervan. Puur en therapeutisch, hoog niveau.

nn, 60j uit Kortrijk (sessie 1)

Iedere keer als ik een nieuwe tantrika opzoek heb ik steeds “iets” te overwinnen en dat was bij Gwendoline niet anders. Doch, de vriendelijke, warme ontvangst en haar innemende persoonlijkheid deed dat “iets” ogenblikkelijk verdwijnen. Blijkbaar was er op energetisch niveau ook een soort van herkenning waardoor ze perfect wist hoe ze mij liefdevol mee kon nemen in de voor mij juiste tantrische flow. Twee uur lang verbleef ik in een dimensie die mij op alle gebied heel maakte. In het verleden heb ik al meerder ervaringen gehad met Tantra, van goed tot zeer goed. Deze echter zal mij voor altijd bijblijven als een bijzonder unieke reis, geleid door een zeer ervaren gids.

F.S. (sessie 1) [therapeut: Gwendoline]

Ik had er veel over gehoord en gelezen, maar nog nooit gedaan. Met schaamte en onzekerheid heb ik de stap gezet. Wauw, een hele wereld dat open gaat. Girl power ten top. Thanks!

studente (sessie 1) [therapeut: Gwendoline]

Toch wel heel bijzonder hoe je na een sessie een hele andere kijk krijgt op sex en je relatie. Ik hou zoveel van mijn vrouw, maar was de weg kwijt, Nu begrijp ik haar meer en kan ik door haar ogen naar mezelf kijken. Sex en liefde is iets heel intiems en valt of staat met vertrouwen, daar had ik nooit zo naar gekeken. Het was een verhelderende sessie, bedankt.

G. (sessie 1) [therapeut: Gwendoline]

Ik ben 23 jaar getrouwd geweest en nu 10 jaar gescheiden. 
Mijn dochter is nog maar enkele maanden geleden alleen gaan wonen en hoewel ik dat echt wel heel positief vind, ben ik toch meer over mezelf gaan nadenken… Ik voelde me terug helemaal vrij … en toch ook weer niet.
Ik vond de tijd rijp om uit te kijken naar een nieuwe partner en schreef me in op enkele datingsites.
Daar vul je dan een vragenlijst in en krijg je een soort analyse over jezelf. Over de meeste dingen vond ik wel dat het klopte, maar over één iets was ik heel erg verwonderd. Ik dacht van mezelf dat ik heel zelfstandig was en gerust zonder man in mijn leven kon, maar volgens die resultaten was ik, meer dan de doorsnee vrouw, op zoek naar een soort emotionele geborgenheid. 
Ik weet wel dat je die dingen met een korreltje zout moet nemen, maar toch ben ik daar onbewust  beginnen over nadenken.

Mijn scheiding was een harde dobber,  het heeft me een paar jaar tijd gekost om er terug bovenop te geraken, maar het heeft me ook de mogelijkheid gegeven om mezelf terug te vinden en mijn eigen wereld op te bouwen met mijn eigen vrienden.
Tijdens mijn huwelijk heb ik nooit steun gevonden op emotioneel vlak. Er was geen gevoel van verbondenheid  tussen mij en mijn echtgenoot en hoewel ik daar heel veel energie en moeite in heb gestoken, voelde ik me op dat vlak altijd alleen. Voor mij was dat een enorm gemis, maar je leert daarmee omgaan en ergens ben ik gestopt met daar tijd in te steken en gaf ik alle liefde aan mijn kinderen.  Hij was veeleisend en heel kritisch over mij en over de manier waarop ik mij gedroeg tussen de lakens. Hij kon daar echt wel heel gemene opmerkingen over maken en daardoor ben ik heel onzeker geworden en volledig dichtgeklapt. Ik kan de kilte tussen ons nog voelen.
Ik denk dat ik dat nu nog maar besef, hoe ongelukkig mijn huwelijk was. Ik was getrouwd met iemand die nooit zal kunnen liefhebben.

Toen ik dat artikel van één van jouw klanten las in de Libelle, voelde ik zoveel gelijkenissen met die jonge vrouw dat ik dacht dat het ook wel eens een oplossing voor mij zou kunnen zijn.
Net zoals zij kon ik dat ook niet aan mijn vrienden vertellen.
Maar dan moet je natuurlijk nog over de drempel en je helemaal bloot geven aan iemand die je niet kent en die, in mijn geval dan,  mijn zoon zou kunnen zijn…
Toch ben ik heel blij dat ik het gedaan heb.  Je moet het zien als een soort heling met een professionele aanpak.  Jij weet echt wel heel goed waar je mee bezig bent, zoiets kan je ook niet doen als je er de juiste toewijding niet voor hebt en dat heb jij zeker en vast.
Alles gebeurt heel sereen en met zoveel respect. Eens je op de mat ligt en je voelt de zachte aanrakingen en de warme amandelolie, word je meegenomen in een soort roes.
Je gaat precies op reis in je eigen emoties. Het is echt wel een heel intense ervaring die je met je hele lichaam beleeft. Toch vind ik het nog moeilijk om de controle helemaal op te geven, in mijn hoofd zou ik het wel willen, maar mijn lichaam kan precies nog niet helemaal volgen.
Eens alles kunnen loslaten en aangeraakt worden en er niets voor moeten terug doen.
Eens gewoon aan jezelf kunnen denken, je veilig voelen en genieten van het moment.
Ik dacht niet dat ik dat ooit nog zou kunnen, maar met deze zachte aanpak weet ik dat het de juiste richting uitgaat. Ik wil me terug volledig ‘vrouw’ kunnen voelen,  zonder schaamtegevoel.

Leen, 57j uit Ieper (sessie 2) [therapeut: Christophe]

In mijn zoektocht naar het leren loslaten, ontspannen van lichaam en geest en leren liefdevol omgaan met mijn eigen lichaam kwam ik terecht bij de praktijk van Christophe. Vandaag had ik mijn allereerste ervaring met Tantra massage. Ik had enigszins een idee wat te verwachten, maar mijn verwachtingen werden absoluut overtroffen. Ik voelde me comfortabel, veilig en met zachtheid en respect aangeraakt. Christophe heeft duidelijk voelbaar een diepe kennis van het lichaam en hoe haar te benaderen. Hij heeft een achtergrondkennis in verschillende massagetechnieken waardoor hij verschillende elementen combineert in zijn Tantra benadering. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar loslaten, zelfaanvaarding, zachtheid en zintuigelijk genot. Bedankt Christophe, ik kom vast en zeker terug voor een volgende sessie!

Elisabeth, 34j uit Brugge (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Nu ik hier thuis rustig in het zeteltje lig wil ik toch nog even de tijd nemen om je een berichtje te sturen...
Het was weer een fijne ervaring vandaag voor mij... als een emotionele stresskip binnenkomen en al snel de rust vinden bij jou! Zalig, het zorgen/denkmolentje eventjes uit te schakelen en tijdens de massage al snel de warmte, geborgenheid en de liefde te voelen die iedereen oh zo nodig heeft. En de pijnpunten die er nu waren wil ik echt blijven aanpakken! Bedankt ook voor de fijne babbel en knuffel achteraf!
Voel me echt op mijn gemak bij jou!
Ik kom dus zeker nog keertje terug 😉

Sylvia, 42j uit Gooik (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Ik heb de ontmoeting met Regine erg hartelijk ervaren. Ze nam tijd om te praten en me op mijn gemak te stellen want je persoonlijk en intiem verhaal delen is je kwetsbaar opstellen. Het is je letterlijk en figuurlijk blootgeven en dat doe je niet zomaar op 1,2,3 voor iedereen. Ik ben bij haar terechtgekomen omwille van hevige psychosomatische klachten door traumatische stress. De massage zelf voelde met veel liefde gegeven aan, maar voor mij persoonlijk was dit best pijnlijk omdat verschillende pijnpunten werden aangeraakt. Toch kan ik mij goed inbeelden dat veel mensen een enorm deugddoende levenskracht voelen na zo'n massage. Ik geloof dat op een dag ook ik dit zal kunnen voelen. Tijd en de juiste acties helen wonden en Regine is zo'n juiste actie.

K., 22j uit Kortrijk (sessie 1)

In mijn zoektocht naar innerlijke rust en oplossingen voor mijn blokkades op emotioneel vlak heb ik de weg naar de Tantra massage ontdekt.
Blokkades veroorzaakt door onzekerheid , relatiebreuk , weinig zelfvertrouwen en vervolgens controle verlies tussen lichaam en geest.
Na mijn eerste stappen in de meditatie wilde ik buitengewone en energetische effecten ervaren door een Tantramassage . De zeer professionele masseuse stelde mij snel op mijn gemak en bij het intake gesprek schetste ik mijn bekommernissen en de daarbij hoorde blokkades .
De massage duurde 2 u waarbij ruim 1,5u gemasseerd word over het gehele lichaam en op het einde de Lingam massage , drukpunten worden geactiveerd en ik voelde de energie van lichte aanrakingen tot snellere bewegingen over het lichaam met de warme olie. De Lingam massage was een special moment en ik moet zeggen alles bij elkaar voor mij bijna spiritueel , ik voelde energie die ik nooit te voren had gevoeld. Je voelt je tegelijk bijna in trance en emotioneel . Na volgende afspraak te hebben geboekt huiswaarts gereden met en zalig gevoel.

A., 58j uit Deinze (sessie 1)

Een paar maanden geleden besloot ik mijn leven een nieuwe wending te geven met meer zelfzorg en zelfvertrouwen... Het werd een zoektocht naar wat mijn noden waren en welke richting ik mijn leven wilde geven. De tantra massage die ik bij Christophe heb ontvangen, was dan ook een perfecte aanvulling in die zoektocht... ik die het zo moeilijk heb om los te laten, rust te vinden, eens niet de leiding te nemen, eens niet te geven. De opdracht was duidelijk: enkel ontvangen en dat is me zonder al te veel problemen gelukt dankzij Christophe die een fantastische begeleider is met magische handen...

Kristine, 45j uit Sint-Pieters-Leeuw (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Nooit gedacht dat ik de stap naar tantra ooit zou durven zetten. Maar wat een prachtige ervaring was dit! De sessie heeft me zoveel goed gedaan! Ik voel me sindsdien veel sterker, heb meer zelfvertrouwen, voel me beter in mijn vel! Echt gek wat één massage met een mens kan doen.
Bedankt Christophe, dat jij ervoor zorgde dat ik me vanaf het eerste moment op mijn gemak voelde bij jou! Het was een eerste tantra ervaring maar zeker niet de laatste!

Sylvia, 41j uit Gooik (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Het is moeilijk woorden te vinden om te beschrijven wat de sessie voor mij betekend heeft.
Yoni massage (en bij uitbreiding de hele massage) was meer dan ooit tevoren thuis komen bij mezelf, verbinding met hart en ziel en jouw zó liefdevolle zijn. Tot tranen toe bewogen en ontroerd daardoor (en dan vooral door dat laatste). Hele mooie afsluiter met onze handen ook, dit was heel onverwacht maar klopte helemaal. Het is moeilijk te bevatten dat dit 'echt' is, dat ik dit heb mogen ervaren en mogen ontvangen. Dat dit überhaupt mogelijk was. Dat ik dat waard ben.

Evelien, 35j uit Gent (sessie 20) [therapeut: Christophe]

Ik ben geboeid door energie en wat het kan teweegbrengen. Ik ben momenteel aan het ontdekken doorheen verschillende vormen. 1 ervan is deze eerste tantra ervaring. Ik vind connectie met de persoon die de begeleiding opneemt belangrijk. Ik ging dan ook met de instelling dat als ik me niet goed voel bij de persoon ik steeds nee kan zeggen. Mede daardoor had ik weinig stress.

Ook de vriendelijke en rustige welkom door Christophe maakte dat stress minder kans kreeg. Voor mij was er een aangename geur aanwezig die uitnodigde om te ontspannen. Echter is dat wellicht voor iedereen subjectief. De achtergrond muziek hielp voor mij om andere geluiden buiten te sluiten, zodat ik kon focussen op mijn eigen groei. Voor mij persoonlijk was de massage goed opgebouwd, je voelt dat Christophe kennis heeft van wat hij doet. Waardoor mijn lichaam zich veilig voelde om te werken aan zichzelf. Het is een geschenk voor het lichaam om te kunnen werken aan blokkades op deze manier. Achteraf nog de effecten gevoeld van hoe diepgaand het werkt. Blijkbaar hielden mijn spieren veel emoties en spanningen vast.

Voor een eerste ervaring met tantra vond ik het geslaagd. En wie weet kan ik ooit zelf mensen begeleiden op deze manier.

Bieke, 22j uit Wervik (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Een jaar geleden blindelings naar jou toe gestapt, niet wetende wat mij te wachten stond!
Na de 1ste behandeling is er precies een oerkracht vrijgekomen waardoor ik sterker werd, ik was wakker geschud op de één of andere manier...
Bij de behandelingen erna werd laagje per laagje verwijdert, het was een heftige, intense weg om af te leggen, niet altijd even makkelijk naar emoties toe, maar zeker de moeite waard!
Het was de kunst om alles toe te laten en zo stukje bij stukje los te laten!

En dan gisteren...
Waauw wat was dit intens, het kwam diep binnen, bijna met geen woorden te omschrijven wat er door mij heen ging, het was zo krachtig, emotioneel, echt heftig....
Ik voel mij vandaag precies lichter, opgelucht ook.
Elke aanraking, elke streling was puur ontspannen en genieten...
Dan ons handen zo op elkaar, amai dat was krachtig, dit kwam echt binnen!
Heel mooi....
De yoni massage was ook terug heel bijzonder, je weet precies waar je druk bij mag geven en waar het nodig is om aandacht te geven.
Wat er dan door mijn lijf gaat kan ik niet beschrijven...
Heel intens en helend!

Zelfs na een jaar ben ik nog steeds van mijn sokken geblazen van wat een energetische massage teweeg kan brengen!
Dit zal voor elk persoon waarschijnlijk anders aanvoelen maar voor mij werkt dit zo goed, dit is precies wat ik nodig had om los te laten en mij vrijer en vrijer te voelen...
We hebben al heel wat rotsen ( durf ik wel zeggen😉) uit mijne rugzak gelost en het voelt echt goed...
Dikke mercie om deze weg met mij door te staan 🙏🔝❤

Saskia, 42j uit Kortrijk (sessie 8) [therapeut: Christophe]

Ik wil je graag bedanken voor de aangename ervaring. Je straalt een natuurlijke rust uit en houdt alle respect voor degene die je gaat masseren. Ik ben hier naartoe gekomen om een beetje te relaxen, massage en even die gedachten los te laten. Om in het kort mijn belevenis te omschrijven: aangename ontvangst, aangenaam gesprek, aangename massage met aangename warme handen en een leuke lekker warme massageolie. Kortom een aanrader! ... ik ben precies opnieuw een beetje herboren en ‘verlicht’. Goed geslapen 's nachts en nadien weer zin om ertegenaan te gaan. Van de weinige dingen ik doe voor mezelf is dit toch wel een toppertje!

Sté, 29j uit Kortrijk (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Na lang twijfelen de stap gezet om een energetische massage te ondergaan. De stress vooraf was voor niks nodig. Christophe heeft zachte handen en een heel zachte stem. Ik voelde me opgeladen bij het buitenstappen.
De 2uren zijn voorbij gevlogen.
Ik ga zeker nog es terug. Mss dan es met yonimassage erbij. Bedankt Christophe

D., 43j uit Poperinge (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Vanmorgen ben ik uitgerust en vol energie opgestaan. Iets wat niet vaak gebeurt dus ik ben alvast positief.

Het was voor mij wel een grote stap om voor deze massage te kiezen, maar mijn nieuwsgierigheid nam de bovenhand. Ik denk dat ik tijdens de massage wel nog teveel in mijn hoofd zat en mij te bewust was van de omgeving en wat er gebeurde, maar over heel de lijn ben ik aangenaam verrast en opgelucht. Het voelt precies alsof er een stukje schaamte is weggevallen.

E., 29j uit Roeselare (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Mijn eerste Tantra-ervaring.
Voor mij deed ik het om te ontstressen… om alle druk van mijn schouders te laten vallen…

Niet wetende waaraan ik mij werkelijk kon verwachten ging ik naar binnen.
Ontspannen kon je mij niet noemen, want ik hoorde mijn hart bonzen in mijn keel toen ik naakt op mijn buik lag.
Je vraagt je af waar je aan begint, is dit iets voor mij ? Wat wil ik hiermee nu bereiken? Kan ik hier echt ontspannen van worden? Duizenden vragen spoken door je geest…
Want geef toe; je geeft je bloot aan iemand die je totaal niet kent. Daarvoor moet je je knop echt wel omdraaien. Schaamte hoef je niet te hebben, want we zijn toch allemaal hetzelfde, maar je weet wel dat je daar alleen bent. Jij naakt, de ander niet… Hoe zal je lichaam reageren? Maar toen ik de warme handen die over de handdoek heen op mijn lichaam voelde rusten, toen alles startte, zorgden die voor een vreemde gewaarwording. Rust ofzo… met tegelijk een gezonde spanning/verwachting.
…De warme olie die je op jouw lichaam voelt druipen… in combinatie met die vlakke strelingen, die handen die je van je nek tot de bal van je voet kneden maken je wat lomer, en hoe meer strelingen, hoe meer ontspannen ik werd.
Dan het gefluister of je je wilt omdraaien…
Bij mij weet ik dus wel zeker dat de voorzijde van mijn lichaam toch nog veel scherper kan reageren dan de achterzijde. De aanhoudende strelingen, kloppingen, en het aanraken of net niet van bepaalde drukpunten, zorgde op een bepaald moment voor een zeer vreemde gewaarwording.
Ik kreeg een orgastisch gevoel zonder dat ik ook maar intiem werd aangeraakt . Precies of je krijgt een orgasme, maar ook weer niet echt. Je weet niet hoe dat komt of hoe je er precies best mee omgaat, dus laat je het maar over je heen komen tot je weer bent bekomen.
De strelingen die verder volgden schoven steeds dichter en dichter naar mijn lippen en yoni toe. Nog van toen ik al op mijn buik lag, was ik vochtig, maar je yoni gaat meer en meer open. Je wilt enkel dat je nog meer sensatie kunt ervaren en ik wilde gewoon aangeraakt worden in en rond mijn opening. Vooraan, achteraan, dieper, tot mijn baarmoedermond, de druk, de strelingen rond je clitoris… het voelde echt heerlijk. De 2,5u zijn te snel voorbij gevlogen en helaas heb ik dat orgastische gevoel niet echt meer meegemaakt. Ik was me na die eerste gewaarwording soms misschien iets te bewust van mijn omgeving vermoed ik… maar er was wel al veel meer rust aanwezig als voordien.

Wat nadien de hele dag bleef nazinderen was de zin naar ontlading. De hele verdere dag voelde ik mijn binnenste kloppen, precies of mijn yoni zat vol met duizenden zenuwen die wilden aangeraakt worden en wilde niet rusten voor hieraan gehoor werd gegeven.
Mijn man moest er dus aan geloven en geloof het of niet, ik heb een enorm orgasme gekregen door iets te doen wat ik normaal niet doe. Toen ik boven op mijn man zat, heb ik, in tegenstelling tot wat ik altijd doe (het dichtknijpen van mijn bekkenbodemspieren), mijn binnenste helemaal “open” gelaten. Door de opgebouwde druk die me de hele dag die tinteling daarbeneden bleef bezorgen was ik precies helemaal gezwollen. Een zeer dankbaar lang orgasme volgde niet snel daarna.
Het leuke is, dat ik nu, 2 dagen later, nog steeds dat gevoel bezit. De tantra – en yoni massage is zeker voor herhaling vatbaar!

J., 39j uit Tielt (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Na een kennismakingsgesprek leek het precies alsof de intentie was gezet op "mentale rust vinden" en "loslaten".
De massage werd heel geleidelijk aan opgebouwd. Christophe voelde zeer goed aan wat mijn lichaam nodig had. Zelfs met licht contact werden al dingen in beweging gezet. Mijn ademhaling evolueerde van ingetogen naar diep. Het gevoel van ontspanning en de vibraties groeiden van subtiel naar extatisch.
Zalig gewoon...

Nu, 2 dagen later voel ik nog steeds na in mijn lijf. In mijn hoofd is er nog steeds (misschien nog meer) onrust maar ik merk dat ik stappen durf zetten om knopen door te hakken, los te laten.
Benieuwd wat nog komt....

Merci!

Eva, 36j uit Gent (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Vandaag een 2e sessie achter de rug... 🙏
Vanaf de eerste ervaring had ik algeheel een rustiger gevoel. Ik bekijk de dingen ook anders... Ik heb precies een innerlijke kracht teruggevonden.
Ik heb alle voorgeschreven medicijnen overboord gegooid. Ik heb de indruk dat deze sessies mij al veel meer geholpen hebben.
Steeds kom ik dichter bij de persoon die ik wens te zijn en ik bouw verder...
Dank je wel Christophe!

Greet, 41j uit Aalst (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Keer op keer breng je mij naar die magische plek diep in mezelf, waar het toegestaan is om alles los te laten, te genieten en puur te voelen!
Nergens anders ben ik in staat om zo diep te gaan, je bent top in wat je doet! Voor mij de beste therapie die er bestaat voor zowel lichaam als geest!

Saskia, 41j uit Kortrijk (sessie 7) [therapeut: Christophe]

Wauw, wat was dat... 😜 Door jarenlange spanningen en geen innerlijke rust op zoek gegaan en bij de tantra yoni massage uitgekomen in Kortrijk. Kom ik daar aanbellen en een super warme man doet de deur open. Ik ben van plan om me over te geven want niets tot nu hielp. Ik was klaar om te ontvangen...
Tijdens de sessie voel je sensaties in je lichaam die waarschijnlijk bij iedereen anders zullen zijn maar ze zijn er echt! Maar feit is, je komt terecht in een staat van diepe rust, waardoor je niet bang bent om eens te genieten. Zo respectvol, over gans het lichaam...
Dag erop voel je nog steeds die rust want heb geslapen als een roos...
Voor herhaling vatbaar!! Wil deze ervaring nog eens opnieuw meemaken.. 😊

Greet, 41j uit Aalst (sessie 1) [therapeut: Christophe]

De tantra massage bij Christophe was heel erg prettig. ik voelde heel veel rust en diepe ontspanning en ondanks dat het de eerste keer was voelde ik me heel veilig.
Het maakte wel wat los en ik voel het effect nog doorwerken, nog dieper in contact met mijn gevoel. Ik ga graag terugkomen voor meerdere sessies.

Lianne, 50j uit Terneuzen (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Weeral maar eens bedankt voor de intense ervaring gisteren. Ik was van plan om mij volledig over te geven en alles los te laten en dat is mij aardig gelukt. Ik voel mij dan ook heel goed op mijn gemak bij jou. Blijf vooral wie je bent! Zo blij dat ik jou in mijn ruimte heb binnen gelaten.
Het is zo fijn om mij te laten meedrijven in alles wat je doet met mij. Heb mij van de 1ste min. kunnen ontspannen, de warmte van jou handen voelen zo goed aan, kan bijna niet anders dan dat ik direct ontspan. Ik voelde de energie al snel vrijkomen.
De combinatie van de energie die vrij stroomt en de aanrakingen van de massage zijn hemels, elke aanraking word gewoon nog intenser,gevoeliger. Zalig gewoon hoe elk deel van mijn lichaam ultra gevoelig wordt... Ook de combinatie van het masseren van mijn armen/handen en wat je deed om de energie te laten stromen op hetzelfde moment was zo intens. Heel fijn gevoel geeft het.
Ik vind het ook wel fijn dat je er geen "gewoonte" in steekt, doordat je op je gevoel afgaat is het telkens weer anders en blijft het verrassend en leuk omdat ik nooit echt weet wat het volgende is.
Ja ik vind het echt zalig om mij over te geven aan jou en dan gewoon puur te voelen en ervaren wat je doet bij mij en wat je los krijgt. Ik blijf ervan genieten, het gevoel dat ik ervan krijg, het ontspannen...
Het was een heftige & intense behandeling, ik werd er zo in meegetrokken, had echt terug tijd nodig om terug te komen naar de bewoonde wereld. Ik voel het vandaag nog, zo nu en dan passeert er een gevoel door mij waardoor ik direct terug alert ben en denk van waauw het zit nog in mij. Ben super moe vandaag, ik voel echt wel dat ik diep ben gegaan gisteren.
Het was terug een heel fijne ervaring! Dank je wel daarvoor!

Saskia, 41j uit Kortijk (sessie 6) [therapeut: Christophe]

Christophe onderscheidt zich vooral doordat hij met energie werkt tijdens zijn massage. Hij kan enorm goed invoelen en geeft aandacht waar nodig. Het is zeldzaam dat je nog zo een persoonlijke massage krijgt. De diepte van de relaxatie en hoe ik me achteraf voel maakt dat ik zeker nog terug ga voor een vervolgafspraak!

P., 37j uit Waregem (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Graag een woordje van dank en waardering voor jou als therapeut, Christophe. Dank voor jouw toewijding en tijd. Je straalde van in het begin heel veel vertrouwen uit en ik voelde mij vrij vlug op mijn gemak.
Lage rugpijnen en pijn in mijn bekken spelen mij al enkele jaren parten. Ik kreeg jaren geleden de diagnose van fibromyalgie, maar ik heb mij nooit kunnen neerleggen bij het advies van de dokters om te leren leven met de pijnen in mijn lichaam. Steeds ga ik op zoek naar manieren om die pijn te verlichten.
Blij dat ik vandaag mocht ervaren dat een tantra- en yonimassage (naast het mediteren) de beste medicatie zijn. Het was een heel bijzondere en intense ervaring. Er was een diep gevoel van ontspanning en rust en de pijnen in mijn rugspieren en bekken verdwenen helemaal.
Ik hoop nog even pijnvrij te blijven en kijk uit naar een volgende afspraak.

I., 47j uit Oosterzele (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Een coach gaf me de raad een tantra massage te ondergaan. Ze vindt het aangeraden omdat het mijn seksuele lusten, tekorten zou losmaken en aanpakken. Ook al ben ik seksueel naar anderen toe en zie ik seks als seks en niets meer. Mijn doel: anderen bevredigen, maar nu was het anders. De aandacht ging naar mijn lichaam. Door de respectvolle manier van werken was het voor mij een duidelijke grens dat het om mezelf ging. De massage bouwt zich geleidelijk aan op en dat maakt het vertrouwen groot.
Ik was na de behandeling zeer rustig. Een rust die ik anders zeer moeilijk vind.
Dank u daarvoor!

V., 36j uit Kortrijk (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Ik ben een dame van 41 met al 6 jaar de vreselijke ziekte cvs en fibromyalgie.
Ik had vernomen en opzoeking gedaan rond tantra massage.
Een spirituele massage voor geest en lichaam. Zo ben ik ook bij Christophe terecht gekomen.
Gisterenavond heb ik dan ook mijn eerste echte tantra massage gekregen.
Na een vriendelijk ontvangst en een woordje uitleg begon de massage. Ik concentreerde me op de zachte muziek en de massage. Beetje bij beetje voelde ik iedere spier en ieder gewricht ontspannen. Ik genoot van iedere seconde, iedere aanraking zowel lichamelijk als geestelijk.
Na dat mijn ganse lichaam gedaan was had ik niks van pijn, een gevoel die ik al jaren niet meer ervaren had. Maar het was nog niet gedaan.
Toen heb ik zonder nog enige aanraking een heel intiem iets gevoeld. Nog nooit had ik dat meegemaakt. Een orgasme dat ik voelde tot in het diepste van men lichaam. Zo intens. Ik schaamde me een beetje. Maar Christophe bleef heel professioneel en vertelde me dat het inderdaad heel intens was, maar dat het ook normaal was. Dat zo iets kan gebeuren. Eens thuis gekomen was ik nog steeds ontspannen en pijn vrij. Ik ben gaan slapen en heb de klok rond geslapen.
Vandaag voelen mijn ganse lichaam en geest nog steeds die rust. Pijn heb ik nog steeds niet, ik heb gewoon al mijn plannen vandaag afgezegd om van deze rust optimaal te kunnen genieten.
Pijnvrij zijn, al is het maar even daar wil ik van genieten.
Het is een echte aanrader.
Ik ga zeker nog terug.
Bedankt voor mijn pijn even weg te nemen.

Sylvie De Thandt, 41j uit Avelgem (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Eerst en vooral hartelijk dank voor jouw heel respectvolle manier van werken.
Ik kon me vooraf totaal niet voorstellen hoe ik me erbij zou voelen maar behalve de eerste 5 minuutjes misschien was ik geen enkel moment gestresst. Niettegenstaande ik me enorm schaam over mijn lichaam ( niet dat ik daar in het dagelijkse leven last van heb, maar wel om me naakt te tonen ) kon ik dit precies wel van me afzetten. De eerste moment niet maar dit duurde niet zolang.
Jammer dat mijn lichaam meer spanning laat voelen dan ik misschien in mijn hoofd ervaar. Ik kan niet zeggen dat ik totale ontspanning ervaren heb in mijn hoofd maar toch veel meer dan ik gewoon ben bij behandelingen.
Ik voelde tijdens de behandeling een soort gevoel opkomen waarbij ik dacht dat ik ook wel lichamelijk helemaal ging ontspannen maar dit kwam niet, precies of ik dit mezelf niet kon toelaten. Ik ben nog een hele tijd blijven hangen in dit gevoel. Eigenlijk tot ik uiteindelijk sliep. Ik had een redelijk goeie nacht want heb iets meer dan drie uur aan een stuk geslapen en dat gebeurt niet zo vaak.
Ik vind het zeker een heel positieve ervaring en wil dit zeker een aantal keer proberen om hopelijk uiteindelijk wel volledig te kunnen ontspannen. Volgens de osteopathe zou dit mijn dagelijkse stress heel wat kunnen minderen.

K., 47j uit Bissegem (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Voor de 4de x bij Christophe geweest. Ik heb er zo naar uitgekeken om mij terug te laten meevoeren in de magische wereld van tantra met Christophe en ik werd terug verwend van kop tot teen, elke cm word aangeraakt, het voelt hemels aan. Ik zou het met niemand anders willen doen dan met Christophe. De vertrouwensband is zo gegroeid op die paar maanden tijd, top gewoon.
Het is zo fijn om mezelf te zien groeien en open bloeien, ik leer mezelf terug kennen.
Ik leer beetje bij beetje om los te laten.
Ik ben/was iemand die niet graag de controle afgeeft maar bij Christophe doe ik het zonder aarzelen!
Het was ook deze keer een fantastische reis tot het diepste van mezelf.
Heb genoten vanaf de 1ste tot de laatste minuut! Ik vind de rust in mijn hoofd meer en meer terug. Na de behandeling had ik even de tijd nodig om te bekomen, mijn hoofd was leeg, ik moest er even aan wennen, ik kan mij de tijd niet meer herinneren dat het nog eens stil was in mijn hoofd... De chaos wordt opgeruimd en het voelt zalig aan.
Christophe is een warme, pure en integere man die ik blindelings vertrouw! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor wat hij tot nu toe al gedaan heeft met en voor mij.
De reis met Christophe door het hele tantra gebeuren gaat alleen maar in stijgende lijn.
Ik kan gewoon mezelf zijn bij hem, ik ben voor even geen vrouw van, geen mama van, ik ben gewoon ik.
Dit zijn echt mijn me-time momenten en ik kan mij eerlijk gezegd niet voorstellen om hier ooit mee te stoppen!

Saskia, 41j uit Kortrijk (sessie 4) [therapeut: Christophe]

De tantrahealing die ik van Christophe mocht ontvangen is een heel bijzondere ervaring geweest. De behandeling verliep op een intieme en respectvolle manier en was heel intens. Het was zo bijzonder omdat Christophe heel intuïtief werkt en daarbij zeer fijn aanvoelt hoe en wanneer hij de energiestroom naar een hoger level kan brengen.
Het resultaat is een bijzonder helende ervaring die er voor zorgt dat mijn energie weer ten volle kan stromen in mijn lichaam, ook nog weken na de behandeling. Dankjewel!

Regine, 51j uit Waregem (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Vorige week liet ik me masseren door Christophe. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. De hartelijke ontvangst door Christophe stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Christophe straalde bij de eerste babbel rust en integriteit uit. Toen ik op de massagemat lag, was ik eerst wat onrustig. Van zodra ik de warmte van de handen van Christophe voelde, kwam ik tot rust. Ik voelde onmiddellijk dat het goed was. Zijn rustige, respectvolle en professionele aanpak, bracht me helemaal bij mezelf.
Ook wanneer hij me niet aanraakte, voelde ik hoe energie zich verplaatste in mijn lijf. De kleine aanrakingen zorgden voor intense golven.
De hele massage voelde als een warm, liefdevol bad, voor zowel geest als lichaam.
Onmiddellijk na de massage voelde ik me energiek. Ik had de twee nachten erop een diepe, zalige slaap. Ik voel dat ik een echte gezondheidsbehandeling kreeg. De massage zindert nog na. Zeker voor herhaling vatbaar ! Ik kijk al uit naar een volgende massage.
Bedankt, Christophe!

Kathelijn, 47j uit Deerlijk (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Ik koos voor deze vorm van therapie omdat ik geen woorden vond voor wat er al geruime tijd in mij omging vanbinnen. Negatieve gebeurtenissen van de afgelopen jaren waren ingeschreven in mijn lichaam en weerhielden me ervan om ten volle te leven.
Met een dosis argwaan kom ik de praktijk binnen maar dankzij de respectvolle houding van Christophe ontstaat er al snel een veilige context van de massage.
Na de eerste sessie voel ik voorzichtig terug connectie met mijn lichaam. Het verdriet dat vast zat in mijn lichaam komt geleidelijk los, ook in de dagen en weken na de massage, wat bij momenten echt heftig is.
Sessie na sessie komen diepere lagen van mijn pijn aan bod. Door deze toe te laten en de controle erover los te laten, kan het helingsproces plaatsvinden. Tegelijk voel ik me na elke massage meer en meer thuiskomen in mijn lichaam, als een langzaam ontwaken.
Christophe's zachte aanraking neemt me uiteindelijk mee naar mijn diepste zelf, tot op het punt waar alles lijkt samen te vallen en er volmaakte harmonie is. Ik voel me in mijn totaliteit onvoorwaardelijk geaccepteerd en gedragen, een haast spirituele ervaring.
Het meesterschap van Christophe zit in het haarfijn aanvoelen van wat mijn lichaam en ziel nodig hebben om mijn eigen mooie pad te bewandelen, zijn geduld om dit op mijn tempo te doen en dit steeds met een ongelooflijke liefdevolle toewijding.

Terugkijkend op mijn therapeutische proces kan ik zeggen dat het geen 'quick fix' oplossing was of een 'walk in the park'. Bij momenten bleek het een keiharde confrontatie met mijn pijnen, verdriet en kwaadheid en moest ik diep gaan om die onder ogen te durven zien. Dit kon alleen maar door de blijvende steunende betrokkenheid van Christophe, ook tussen de sessies door. Ik had me het resultaat echter niet mooier kunnen wensen: ik kan terug vertrouwen geven en ontvangen.

Evelien, 35j uit Gent (sessie 10) [therapeut: Christophe]

Op weg naar Kortrijk vraag ik me in de wagen af: "Hoe ben ik hier ook alweer beland? En waarom heb ik hiermee ingestemd?". Schuchter bel ik aan en word ik onthaald door Christophe met zijn ontwapenende glimlach. Ik schat hem jonger in dan mezelf en tijdens het verkennend gesprek ebben de eerste zenuwen weg... Ik word rustig. Ik ben hier nu toch... laten we maar proberen en zien wat er gebeurt hou ik mezelf voor. Is het niets voor mij dan kan ik op elk ogenblik aangeven om te stoppen, toch?

Even later lig ik op mijn buik verstopt onder een grote handdoek en mijn rug en schouders worden gemasseerd. Ik sluit mijn ogen en geef mij over... De massage wordt langzaam opgebouwd armen, handen, benen, kuiten, ... niets wordt overgeslagen. Het is intens, sensueel en wanneer Christophe me niet aanraakt zinder ik over mijn hele lijf. Sensueel, seksueel, ... de grenzen lijken te vervagen. Pfieuw... ik ben verward, maar geniet! Het is vooral de suggestie, de druk net boven mijn 'yoni', ... Langzaam kom ik terug in het hier en nu.

We praten nog even na. Met een zalig gevoel keer ik terug naar huis. Het is moeilijk te beschrijven. Op de een of andere manier straalt Christophe rust uit en neemt hij je mee op reis naar je eigen lichaam en nadien voel je je herboren. Een absolute aanrader!

S., 39j uit Roeselare (sessie 1) [therapeut: Christophe]

De 3de behandeling voelt aan als een combinatie van de 1ste 2 behandelingen.
Maar dan wel met de energie voorop,ik voel mij zalig nu,het is natuurlijk nog afwachten wat de komende dagen brengen.
Ondertussen weet ik ook al dat het een echte roller coaster van emoties kan zijn.
Ik was nu wel meer ontspannen vanaf het begin,ik weet dan ook dat ik in zeer goede handen ben!
Ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen maar het voelt alsof ik één word met jou of toch met jou energie. Ik kan het niet goed verwoorden... (terwijl de vorige keren er toch nog van alles door mijn hoofd spookte en ik mij toch wel nog heel bewust was van jou in de buurt op sommige momenten)
De hele behandeling brengt mij deze keer naar totale ontspanning en overgave...
De tantramassage was intens maar de yonimassage brengt alles toch nog naar een hogere en diepere intensiteit qua gevoelens doorheen mijn lijf. Het nazinderen van alle sensaties na de behandeling voelt zalig aan!
Ik voel mij volledig ontspannen, goed in mijn vel...

Saskia, 41j uit Kortrijk (sessie 3) [therapeut: Christophe]

Reeds enkele jaren terug had iemand me aangeraden deze vorm van massage eens te proberen. Ik werd nieuwsgierig, zette de stap en plande met een open houding een datum.
In het begin voelde het eventjes onwennig, maar dat ging snel over toen ik voelde hoe respectvol, geduldig en zacht er met m'n lichaam werd omgegaan.
In een kader waar respect en veiligheid vooropstaan kreeg ik het gevoel stap per stap te mogen loslaten, vrijheid te ervaren en eveneens m'n kracht te ontdekken. Ik kwam heel wat gevoelens tegen tijdens de massage : geluk, rust, verdriet, ontroering, zachtheid,... . Het is iets overweldigends. Er zijn allerlei sensaties in m'n lichaam aan het nazinderen... Ik voel me al een stuk veiliger in m'n eigen lichaam. Ik hoop dat ik hierin nog kan groeien en dat ik dat nog vaker kan en mag beleven!

Vrouw, 32j uit Kortrijk (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Ik heb deze massage als zeer ontspannend ervaren. Van bij aanvang was ik compleet op mijn gemak en dit mede door Christophe zijn rustige aanpak en warme houding.
De sensaties die ik heb ervaren tijdens de massage waren zeer divers. Van complete ontspanning, tot rillingen over mijn ganse lichaam, koude/warme stromen....
Ik heb die nacht heel goed geslapen... Ik had het gevoel op 1 of andere manier "lichter" buitengestapt te zijn.
Voor herhaling vatbaar!

E., 44j uit Antwerpen (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Voor de 2de x bij Christophe geweest, deze massage gaat zo diep,is zo intens en puur, onbeschrijfelijk gewoon.
Heb de massage deze keer veel bewuster meegemaakt waardoor het nog magischer word!
Terug reageert mijn hele lichaam als Christophe mij niet aanraakt, ik voel gewoon van alles gebeuren in mijn lijf, en ik kan het niet tegenhouden of verklaren... Mijn armen trillen en beven, ik voel tintelingen in mijn benen en mijn onderbuik voel ik helemaal samenspannen. Het is best wel heftig allemaal maar ik vertrouw volledig op Christophe, hij kan mij telkens weer tot het diepste van mezelf brengen en het voelt zalig aan!
Sedert ik deze weg ben ingegaan wil ik alleen maar meer ervaren en word ik meer en meer geprikkeld wat dit met mij doet.
Magisch gewoon...

Saskia, 41j uit Kortrijk (sessie 2) [therapeut: Christophe]

Onzeker, nerveus en vol spanning voor het onbekende stap ik binnen bij Christophe.
Hij straalt een warmte en rust uit waardoor ik weet dat alles goed komt.
De tantra yoni massage is zo intens, ik zit precies in een soort van trance en het voelt zalig aan, zelfs wanneer Christophe mij niet aanraakt reageert mijn lichaam met te trillen, elke vezel in mijn lijf is wakker en word geprikkeld.
Bij het maken van de afspraak was ik nog niet zeker over de yoni massage, maar wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb, het was te goed om te stoppen!
De yoni massage was voor mij echt de kers op de taart!
Ik ging binnen onzeker en stapte buiten zonder schaamte terwijl ik de meest intieme en intense ervaring heb meegemaakt...
Woorden schieten te kort om dit te beschrijven.
Bedankt Christophe om wie je bent en wat jij teweeg gebracht hebt bij mij, onbeschrijfelijk intens en mooi !

Saskia, 41j uit Kortrijk (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Ik vond de behandeling heel professioneel. In het begin voelde ik me wat ongemakkelijk maar dat veranderde heel snel door de zachte, professionele manier van werken. Ik kon rustig en ontspannen terug naar huis vertrekken!

Ine, 26j uit Kortrijk (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Toen ik mij de eerste keer na de behandeling waste, voelde alles heel anders aan. Ik wou alle restjes van de menstruatie wegspoelen en dan ga ik ook wel eens diep met de vingers. Weet je hoe het voelde voor mij? Eerlijk? zo super zacht, los... vrij... alsof er nog nooit iemand daar binnen is geweest en alles in harmonie is zonder trauma. En de cervix was precies dichterbij. Je hebt daar op een energetische manier vanalles losgewerkt!!! Heel duidelijk verschil.

Liesbeth, 37j uit Zwevegem (sessie 1) [therapeut: Christophe]

Christophe heeft een heel zachte aanraking en zorgt voor een warme en vertrouwde sfeer. Het is erg belangrijk voor mij om te kunnen ontspannen en echt mentaal dieper te kunnen gaan en mezelf emotioneel meer open te stellen tijdens een yoni massage. Bij hem is elke massage een unieke ervaring, mijn persoonlijke manier om mezelf en mijn energieën te verkennen met zijn magische aanraking. Een echte professional!

Jane, 31j uit New York (sessie 1) [therapeut: Christophe]